Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Engelen - De kracht en liefde van een Engel

Mijn persoonlijke ervaringen met de liefde, hulp en kracht van een engel.

Engelen zijn gevleugelde, liefdevolle wezens van puur bewustzijn. Er zijn vele honderdduizenden engelen, iedere engel heeft zijn/haar unieke kracht en boodschapper. Engelen zijn geslachtsloos. Zij verschijnen als man om kracht en macht uit te stralen. Zij verschijnen als vrouw om tederheid en mededogen te laten zien.

Dit blog schrijf ik vanuit mijn persoonlijke ervaringen met engelen, die telkens een grote indruk op mij hebben gemaakt. Ik heb de engelen vaak om hulp gevraagd en elke keer kreeg ik een teken van hen.

 • Een teken dat zij mij hebben gehoord.
 • Een teken dat zij bij mij zijn en mij zullen helpen.
 • Elke keer opnieuw is het weer goed gekomen.

engelen blog in-syn

Het is mogelijk om contact te maken met de Engelen.

De engelen staan elke dag voortdurend met ons in verbinding, wij zijn ons hier niet bewust van. Door regelmatig te mediteren wordt het contact tussen jou en de engelen sterker. Je kunt de engelen vragen om je te bezoeken als je slaapt, op deze manieren word je ook bewust van de aanwezigheid van de engelen.

Vraag de engelen om hulp en zij zullen er voor je zijn. Wees je er wel bewust van dat wanneer je de engelen om hulp vraagt, jij dan wel het verder moet loslaten om de engelen de ruimte te geven je te helpen. Wanneer je dit niet doet, kan je de engelen tegenwerken. Vertrouw op hen.

Vaak als je de engelen om hulp hebt gevraagd, zullen zij je laten weten dat zij je boodschap hebben gehoord. Dit kan zijn door middel van engelenveer, kleuren in de wolken alsof je een kleine regenboog ziet of licht, een engelvorm in de wolken.

engel heeft boodschap ontvangen en laat dit weten dmv een bv een engelenveer in-syn

 

Ook kan het zijn dat de engelen in je droom komen, zij zullen dan niet als een engel verschijnen, maar wel laten merken dat zij het zijn. Het kan zijn dat ze als iemand in je droom verschijnen die je kent, waar je goed contact mee hebt. Het kan zijn dat zij verschijnen in je droom als een dierbare overledenen.
Het is niet altijd zo dat de engelen het meteen laten zien, soms gaat er wat tijd overheen. Maar horen doen ze je zeker!

Wat doen de Engelen voor ons?

 • Gevoelens van liefde en steun sturen
 • Dramatische reddingspogingen doen als het ‘onze tijd nog niet is’. Voorbeeld: Je wilt oversteken bij een zebrapad. Er komt een auto heel hard aanrijden. Op dat moment hoor jij iemand je naam roepen. Je stopt, steekt niet over en kijkt achterom. Je ziet niemand!
 • Dit was een Engel die jou riep om te voorkomen dat je gaat oversteken en aangereden wordt door de auto die heel hard kwam aanrijden.
 • Ons waarschuwen voor gevaar en ons weghouden van risico’s.
 • Ons belangrijke informatie verschaffen om ons te helpen een besluit te nemen.
 • De mens steun en begeleiding geven wanneer hij die het hardst nodig heeft.
 • Ons helpen onszelf te zijn
 • Dingen herstellen
 • Steunen bij genezing
 • Onze vriend zijn

Wat doen de Engelen niet voor ons, wat kunnen zij niet?

 • Al onze problemen oplossen.
  Als de engelen steeds al onze problemen oplossen voor ons, leren wij zelf niet hoe we ermee om moeten gaan en wij leren niet om ons zelf niet in problemen te brengen. Daarom bemoeien de engelen zich ook niet met onze levenslessen en bereiken zij onze doelen ook niet voor ons.
 • Anderen beschadigen en benadelen engelen zijn liefdevolle wezens, en zullen daarom niemand beschadigen of benadelen.
 • Onze vrije wil en die van anderen manipuleren.
  Wij zijn vrij om te doen en kiezen wat wij willen. Engelen zullen dit niet manipuleren. Als je de Engelen dus om hulp vraagt, en je krijgt die hulp, dan ben je altijd nog vrij om te kiezen wat je wilt.

Hoe vraag je de Engelen om hulp?

Engelen kennen geen woorden zoals niet, geen, nooit, kwijt en slecht. Het is dus belangrijk dat als je de engelen om hulp vraagt, dat je beter kan vragen wat je wel wilt en niet wat je niet wilt. Dus als je verlangt iets niet meer te willen ervaren, dan kunnen je gebeden niet worden verhoord. Je zegt bijvoorbeeld: “Ik wil graag ontspannen en helemaal gezond zijn”, zodat je vraagt om wat je wel wilt in plaats van: “Ik wil geen stress meer hebben”. De Engelen ontvangen je vraag anders als: “Ik wil meer stress hebben” en kunnen hierdoor niet aan je wens voldoen, want zij kennen alleen positiviteit omdat zij uit liefde bestaan.

Wilt u hier meer over weten? Is er iets waar u mee zit of heeft u hulp nodig?
Dan kunt u mij bereiken via 0909-5010707 box nummer 1022, ik zal u te woord staan en helpen om samen aan oplossingen te werken.


Liefs, Sevil