In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Naar je gevoel luisteren

Soms is het belangrijk om even alles neer te leggen en naar je gevoel te luisteren.. Dat is wat ik deed. Ik nam een stapje terug en was er tijdelijk even uit. Even op adem komen.

Als ik mijn werk goed wil doen en een ander wil helpen, kan dit alleen als ik goed in mijn energie zit. De kaarten die ik trok voor anderen, kwamen steeds voor mijzelf terug. Eigenlijk is het een teken van de engelen, van het universum dat er een stapje terug gezet dient te worden.

blog Naar je gevoel luisteren

Geen social media, geen prikkels zijn vaak zo belangrijk voor onze ziel. We zijn zo bezig met onze gedachtes, maar laten hierdoor ook vaak het gevoel niet door. Dit geldt ook voor u, toch? U bent waarschijnlijk harstikke goed bezig om er voor u familie te zijn, vrienden, mensen uit u buurt, maar neemt u soms een stapje terug?

Durft u zich soms kwetsbaar op te stellen om aan te geven hoe u zich voelt? Communicatie is hier zo belangrijk in. Even tijd voor jezelf nemen is makkelijker gezegd dan gedaan. Zo bezig zijn met anderen, maar waar is het moment dat u om u zelf denkt?

Ik ben zo blij dat ik even een stapje terug heb gedaan, want hierdoor sta ik nu weer vol in mijn energie. De kaarten trokken weer naar mij toe voor anderen, de engelen voelde ik weer binnen komen en mijn werk staat weer op nummer 1. Ik wil mij graag weer laten horen en mooie kaarten voor iedereen leggen.

“Sociaal en spiritueel gezien is 2021 een jaar van groei.” 2021 staat sociaal en spiritueel gezien in het teken van groei en vooruitgang. En die voel ik ook!!

In 2021 zullen onze contacten centraal staan. Je kunt bij jezelf onderzoeken: in welke contacten wil ik investeren en in welke niet?

Daarbij is een zekere mate van gelijkwaardigheid belangrijk. Nieuwe mensen kunnen op je pad komen en een rol gaan spelen in je leven. Alles voelt zo sterk aan, ik heb zo zin om dit samen te onderzoeken, gaat u mee op dit mooie pad?


Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707 of via credits: 020-2205414 box 1015

Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Liefs Lissy