In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Astroloog, Energetisch therapeut, Life(style)coach

Ik geef inzichten via je geboortehoroscoop en mijn therapeutische en levenskennis/ervaring en heldervoelend/helderwetendheid.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

·         Diverse levensvragen stellen op het gebied van persoonlijke (spirituele) ontwikkeling, werk, relatie en je levensthema.
·         Vragen rondom de overgang; vermoeidheid, stress, gewichtstoename
·         Lichaam en geest is voor mij één geheel. Bepaalde terugkerende klachten hebben vaak onderliggende boodschappen die uit de horoscoop zichtbaar kunnen worden.
·         Ondernemersvragen mbt profileren, neerzetten je eigen business etc

Vragen over kinderen/jongeren begeleiden met diverse problematiek (Autisme, ADHD etc.)

Hou je geboortegegevens bij de hand voor een waardevol consult.
Geboortedatum,- plaats en -tijd.

Ook heb ik blogs geschreven:
Je leefstijl is je medicijn
Past een Boogschutter goed bij een Maagd?

Klantervaringen met Lisa
Onlangs met Lisa gebeld na lange tijd. Ze wist mijn geboortedatum nog en de naam van mijn ex, waarom ik belde. Lisa is een topper! Ze is eerlijk en ik had liever een ander antwoord gehad… ik hoop uiteraard dat ze het mis heeft, maar ben er bang voor. Liefs J
Veel te danken aan deze dame! Nuchtere adviezen die elke keer goed toe te passen zijn, goede inzichten. Lisa heeft mij echt anders naar een situatie laten kijken en integreren. Meteen de eerste keer wist ze haarfijn aan te geven hoe de situatie in elkaar stak en wat er was gebeurd en nog kan gebeuren. Lisa is een aanrader!
Prima advies gegeven, nu nog ff kijken of het klopt.. zo ja... dan wordt het laatste sterretje gegeven en komt Lisa op 5 sterren!
Lisa, dank voor het fijne gesprek. Heel veel persoonlijke informatie gekregen van je, die 1 op 1 klopt met hoe mijn leven is verlopen en op dit moment ervoor staat. Blij met de adviezen voor de toekomst. Ik ga het ervaren! :-)
Lisa; Echt een ontzettend waardevol consult gehad. Hier kan ik hier zeker wat mee. Ik bel je sowieso nog een keer terug.

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P