In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Past een Boogschutter goed bij een Maagd?

Kan je alleen op basis van je sterrenbeeld bepalen of iemand een goede match is? Niet echt! Astrologie is veel uitgebreider dan enkel je sterrenbeeld (zonneteken). Wist je dat alle 12 dierenriemtekens invloed op je hebben? Misschien zijn sommige minder duidelijk, maar elk teken is aanwezig in je horoscoop. Dus, hoewel een Boogschutter wellicht niet perfect bij een Maagd past, kan die Maagd toch sterke Boogschutter-invloeden hebben (zoals planeten in Boogschutter) en daardoor verrassend goed matchen.

Lisa Past een Boogschutter goed bij een Maagd

Never jugdge a book by its cover. Het vergt meer dan dat. Je kunt twee horoscopen vergelijken (synastrie) om te zien hoe ze met elkaar matchen. Daarbij let ik op het bovenstaande.

Maar naast het begrijpen van de planeetverdeling, is het ook cruciaal welke planeten met elkaar in verbinding staan. Bijvoorbeeld, als jouw Zon in Boogschutter direct verbonden is met Venus in Boogschutter van je partner, dan ontstaat een fijne dynamiek vol positieve gevoelens en sterke aantrekkingskracht.

Tegelijkertijd kunnen twee verbonden planeten ook uitdagingen brengen. Ze zorgen voor lessen en confrontaties. Natuurlijk zijn wat strubbelingen normaal en dragen ze bij aan persoonlijke groei, maar soms worden de confrontaties te heftig. Dan is het goed om je af te vragen of dit is wat je wilt.

Vaak zie ik ook sterke connecties, tezamen met bindingsangst. Dit creëert aantrekken en afstoten. Je wordt constant naar de persoon getrokken, maar zodra het serieus wordt, trekt een van beiden zich terug. Dit soort relaties vragen veel energie en kunnen teleurstellend zijn.

Je ziet het al. Het is niet echt een kort-door-de-bocht-antwoord of je bij elkaar past of niet. Astrologie kan heel veel inzichten geven en helderheid in relaties en hoe mensen zich tot elkaar verhouden.

Ontmoetingen hebben een reden. Soms leren we iets in korte tijd, soms delen we een groot deel van ons leven. Het beste is wanneer je zelf voelt wat iemand kan betekenen. We willen vaak dat relaties slagen, vooral na eerdere teleurstellingen. Soms blijven we vasthouden, ook als het niet juist voelt. Soms voelt het veiliger om het gevoel van het eigenlijk wel weten, van ons vandaan te duwen.
We hebben de meeste blinde vlekken voor onszelf, helaas!

Als je vastloopt in een relatie, en alles lijkt onduidelijk, kan een astroloog je helpen. Met astrologisch inzicht en een onafhankelijke blik kan er weer een nieuw licht op een relatie geworpen worden.


Heeft deze tekst vragen of gevoelens bij je opgeroepen of vind je het fijn om hier eens met mij over te praten? 

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707 of via credits: 020-2205414 box 1008

Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Hartelijke groet,
Lisa