Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Stuur een bootje

Ken je dat gevoel? Dat je zoveel van iemand houdt dat je hart er zeer van doet?

En ken je ook dat gevoel van angst om de ander te verliezen, omdat je hart dan nog veel meer zeer zou kunnen doen?

"Angst houd je apart en doet je hart verstarren” zingt Marriejette van der Ploeg. Angst is een slechte raadgever, maar het is wel het basisgevoel van waaruit we reageren als iets pijn doet. Waardoor we elkaar niet meer horen, niet verstaan, gaan oordelen, onszelf kwijtraken en niet meer kunnen voelen waar het echt over gaat; over liefde.

Er zijn geen woorden meer. En als er geen woorden meer zijn is er misschien aanraken, maar dat valt niet mee voor de ander om dat te doen, want die moet ook door een oceaan waden met nogal hoge golven, om mijn eiland te bereiken. Ook als de intentie er is om de verbinding te herstellen, is liefde soms niet genoeg. Dan rest ons nog overgave en vertrouwen. En hoe vind je dat dan weer terug?

Je kan samen een s.o.s. signaal bedenken, zodat je op dat lastige moment niets uit hoeft te leggen. Als je dat samen kan vinden is de overtocht over de woelige oceaan minder moeilijk, omdat de ander dan ondanks de angst, toch de bereidheid laat horen dat ze een steiger uitzet om aan te leggen voor de boot waar jij mee wilt komen.

“Stuur eens een bootje?”

Of:

“Zal ik een bootje sturen?”

Grote kans dat zonder woorden en een omhelzing, die dan weer wel kan, alles al verteld is en je samen in hetzelfde bootje weer verder kan varen. Ik kan je helpen de angst om te zetten naar vertrouwen en weer in verbinding gaan.


Is het bovenstaande herkenbaar voor jou en zou je hier wel eens over willen praten?

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707, box 1012. Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Met liefde, Helma