Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Spiegel

"Wat zijn de herhalende thema's in je leven ?"
Wanneer jij door je omgeving wordt geconfronteerd met het gevoel van niet goed genoeg zijn, kun je je omgeving veranderen, om vervolgens tot de ontdekking te komen, dat je ook in die nieuwe omgeving hetzelfde blijft voelen.

Blog Spiegel van Helma

Wanneer je het gevoel hebt niet gezien of gehoord te worden, kun je van omgeving veranderen om vervolgens tot de ontdekking te komen, dat je weer niet gehoord of gezien wordt.

Wanneer mensen steeds weer over je grenzen gaan, kun je het besluit nemen om uit je omgeving te stappen, alle mensen los te laten en na een tijdje ontdekken dat je weer nieuwe mensen in je omgeving hebt, die je over je grenzen laat gaan.

Dat wat in jou leeft aan overtuigingen en ideeën manifesteren zich in de wereld om je heen, omdat andere mensen reageren op dat wat in je leeft en je bewust of onbewust uitstraalt. Wanneer je je gedachten en overtuigingen niet in jezelf verandert blijf je dezelfde energie naar je toe trekken.

Je kan in slachtofferschap duiken en zeggen het is me niet gegund om het beter te krijgen, of je kan aan de slag gaan met dat
wat binnenin jou leeft.

Het is helemaal niet verkeerd om van omgeving te veranderen wanneer er geen rekening met je wordt gehouden, of als je niet gehoord of gezien wordt. Maar zolang jij niet naar jezelf kijkt en de oorzaken alleen buiten jezelf neerlegt, zal er niets veranderen.

De buitenwereld is je spiegelbeeld en laat je haarfijn zien wie er voor de spiegel staat.

De bovenstaande tekst is mij op het lijf geschreven. Het verwoordt helder en liefdevol hoe ik in het leven sta en hoe ik je, als je me belt met een levensvraag, hiermee kan ondersteunen.

Door de juiste vragen te stellen, kan ik samen met jou duidelijk krijgen welke gedachten en overtuigingen zich laten zien in de buitenwereld en hoe je die overtuigingen kan veranderen in een keus voor liefde en vrede.
   
Citaat Lichtflits:
bewerkt door Helma


Wil je over het bovenstaande eens met mij van gedachten wisselen, of jouw verhaal gewoon vertellen, ik luister graag naar je.

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707box 1012. Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Warme groet Helma.