In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Sneeuwmaan in Leeuw

Elke maand is er weer een volle maan. Wat betekend dit en waar staat de volle maan voor spiritueel gezien.

De volle maan in Leeuw van 5 februari 2023 wordt ook wel de Sneeuwmaan genoemd en is een bijzonder moment in de astrologische kalender. Deze volle maan valt in het dierenriem teken Leeuw. Met de volle maan in Leeuw ontvang je een hartelijke, tegemoetkomende warme persoonlijkheid die emoties van trots en waardigheid met zich meebrengen. Vanuit het gevoel van eigenwaarde (voel ik mij gerespecteerd en gezien?) word bepaald waar je uitdagingen of overwinningen liggen en hoe je daar vorm aan kan geven.

Volle maan in Leeuw 2023

Waarom wordt deze volle maan ook wel de Sneeuwmaan genoemd?
Omdat het in februari vaak een tijd is waarin sneeuw valt wordt deze volle maan met een bijzondere naam aangeduid. Het onderstreept een koude en uitdagende karakter van deze tijd. Het is een moment om te onderzoeken waar je kracht en moed vandaan haalt en om te leren hoe je deze kracht en moed kan gebruiken om te groeien en te veranderen.

De volle maan wordt beschouwd als een krachtige en transformerende energie die kan worden gebruikt voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het wordt gezien als een tijd om bewustzijn en verlichting te bereiken en om verbinding te maken met je innerlijke zelf en de universele energie.

De volle maan wordt bovendien vaak geassocieerd met emoties en gevoelens. Deze bereiken dan een piek van intensiteit waarin alles verhoogt word.

Veel mensen zijn rond deze periode gevoeliger voor invloeden van buitenaf. Het is belangrijk om deze emoties te erkennen en te begrijpen.

Veel mensen die zich bezighouden met spiritualiteit beoefenen spirituele rituelen tijdens een volle maan. Denk hierbij aan meditatie, yoga en/of het uitspreken van affirmaties. Deze rituelen worden ondernomen om de krachtige energie van de volle maan te gebruiken om persoonlijke verlangens en doelen te manifesteren en richten zich specifiek op het uitbannen van negatieve emoties en energieën tijdens de volle maan.

Wil jij je spiritueel ook ontwikkelen?
Het is dan belangrijk om te vinden wat voor jou werkt en te onthouden dat de kracht binnenin jezelf ligt en niet in externe factoren.

Het is een moment om stil te staan bij waar je bent in je leven en waar je naar toe wilt gaan. Het is ook een tijd om dankbaar te zijn voor wat je hebt, en om te vieren en waarderen wat je hebt bereikt.

Als je toch niet heel goed weet wat te doen dan kan je altijd contact opnemen met één van de consulenten van In-Syn. We kunnen je helpen het pad te bewandelen van spirituele verlichting.

Namasté,
In-Syn