In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Jij bent magisch

In elk van ons, huist er magie. Elke keer dat je iets wenst en het uitkomt. Alsook iedere keer dat je “bang” bent dat er iets naars gebeurt en dit tot je spijt inderdaad zo loopt. De definitie van intuïtie, legt uit dat dit een innerlijk weten is, zonder beredenering.

Jij bent magisch

Je zou kunnen zeggen: Onze innerlijke waarheid zonder tussenkomst van de ego, die alles wil bewijzen of bewezen wilt hebben.

Het is iets vrouwelijks en emotioneels in onszelf. Iets dat “weet”, soms nog voordat het gebeurd is.

Het wordt magisch als we onszelf bewust open stellen om te gaan spelen in dit veld. Wanneer we beseffen dat onze woorden kracht hebben en onze gedachten iets in beweging zetten, dan bezitten we de macht om hier actief mee te gaan werken.
De wet van aantrekking.

Elke keer dat je bijzonder bang bent voor een negatieve uitkomst, druk het dan niet weg. Ga ermee aan de slag.

Neem contact op, spreek je uit over je angsten. Ik kan je helpen hier een positieve wending aan te geven. Jezelf te reprogrammeren en het positieve aan te trekken in je leven. Wees je bewust van je eigen magie. Concentreer je op de oplossing, zelfs als deze niet in je macht ligt. En wees ook eerlijk: Mag je wellicht wat aanpassingen maken, waardoor je angsten zullen verminderen?

De wet van karma leert ons de verantwoordelijkheid te nemen voor ons leven. Wanneer we dit doen, alsook ons dagelijks concentreren op de oplossingen, op onze zegeningen, dankbaarheid en onze liefde delen met anderen, dan zal de magie in ons leven zichtbaar zijn.
 
Geef jezelf toestemming om te gaan oogsten. Je bént magisch, maak hier gebruik van, je bent het meer dan waard.


Heeft deze blog vragen bij je opgeroepen of vind je het fijn om hier eens met mij over te praten? 

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707 of via credits: 020-2205414 box 1004

Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Liefs Leila