Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Durf naar jezelf te kijken

Je buitenwereld als spiegel

Wanneer je door je omgeving geconfronteerd wordt met het gevoel van niet goed genoeg te zijn, dan kun je je omgeving veranderen om vervolgens tot de ontdekking te komen dat je ook in die nieuwe omgeving niet goed genoeg bent.

Wanneer je het gevoel hebt niet gezien of gehoord te worden, dan kun je van omgeving veranderen om vervolgens tot de ontdekking te komen dat je weer niet gehoord of gezien wordt.

Wanneer mensen steeds weer over je grenzen gaan, dan kun je het besluit nemen om uit je omgeving te stappen, alle mensen los te laten, en na een tijdje ervaren dat je weer nieuwe mensen in je omgeving hebt die over je grenzen gaan.

Dat wat in jou leeft aan overtuigingen en ideeën, zal zich manifesteren in de wereld om je heen. Andere mensen reageren op dat wat in je leeft. Wanneer je je gedachten en overtuigingen niet in jezelf veranderd, blijf je dezelfde energie naar je toe trekken.

Je kan in slachtofferschap duiken, en bijvoorbeeld zeggen het is me niet gegund om het beter te krijgen, of je kan aan de slag gaan met dat wat binnen in jou leeft.

Het is helemaal niet verkeerd om van omgeving te veranderen, wanneer er geen rekening met je wordt gehouden, of wanneer je niet gehoord of gezien wordt.

Maar zolang je niet naar jezelf kijkt, en de oorzaken buiten jezelf neer legt, zal er niets veranderen.

Je buitenwereld is je spiegelbeeld en laat je haarfijn zien wie er voor de spiegel staat.

Durf naar jezelf te kijken.

Citaat uit het boek: Lichtflits, bewust hoog gevoelig


Als het artikel hierboven je aanspreekt, maar je hebt steun nodig om het toe te passen in je eigen leven, dan kan ik je daar met verhelderende inzichten en antwoorden mee helpen.

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707, box 1012. Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Met liefde, Helma