Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Creator van je leven

Het is de bedoeling dat je zelf gaat ontdekken wat bij jou past. We zijn het gewend om alles maar voorgeschoteld te krijgen en passen ons daarop aan.

 

Maar jij hebt je eigen ervaringen en je voelt haarfijn aan wat voor jou wel en niet werkt. Als je dat nog niet weet, dan kan je dat ontdekken door het innerlijk onderzoek te beginnen.

Je kan jezelf daarbij heel goed helpen door heel bewust te letten op de gevoelens die voorbij komen, op de gedachten die je denkt en de handelingen die je doet.

Hierbij vraag je je dan steeds af:
– Is dit in harmonie?
– Brengt dit liefde en vrede?

Er is geen kant en klare handleiding die voor iedereen geldt. Jij bent uniek, een individuele uitdrukking van de bron en je hebt de vrije wil gekregen, om iedere keuze te maken. Keuzes die jou verder brengt op de weg naar liefde, vrede, en het gevoel van thuis zijn bij jezelf.

Je herkent de basis van jouw handleiding door dat wat voor jou goed voelt. Wat je vreugde brengt, balans in je leven geeft en het gevoel van ruimte en rust. Dit is voor iedereen verschillend.

De instrumenten die je hebt gekregen, om de handleiding voor jezelf vorm te geven zijn je aandacht, je gevoel, je intuïtie, je inspiratie en vooral durven te vertrouwen op dat wat vanuit je binnenste opborrelt.

Vervolgens pas je dit toe op je leven. Jouw antwoord ligt in jou. Een ander kan je inspireren, je een tip of een advies geven, maar uiteindelijk is het aan jou om je eigen puzzel in elkaar te zetten.

Ik kan je helpen als je me belt, de puzzelstukjes te vinden en ze op de voor jou goede plek te leggen.


Heeft deze blog vragen bij je opgeroepen of vind je het fijn om hier eens met mij over te praten? 

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707box 1012. Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Hartelijke groet,

Helma