Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Als liefde vrijheid is

Wat zullen woorden zeggen over een gevoel dat niet te beschrijven is? En waarom zal ik het dan toch proberen? Vertel dan maar.

Denkend aan het citaat van Geert Kimpen:

Als je verliefd bent zie je de grootsheid van de ander. En als dat een spiegel is, of een projectie, dan zie ik de grootsheid van mezelf en de ander ziet de grootsheid van mij. En zo zijn we een in dezelfde spiegel.

Door het weten over liefde zie ik met hart en ziel, met huid en haar, met mijn innerlijke ogen en mijn innerlijke oren, met mijn voelen en weten.

En wat is het beeld:

Vreugde, stralend licht dat verwarmt tot in het bot. Een helderheid zo zuiver als menselijk maar mogelijk is. Een sterke hartverwarmende liefde voor alles wat een een mens doet bewegen vanuit hart en ziel. Met een eerlijkheid die spreekt van mededogen, geduld en kracht.

Scherp als de blik van de havik, die alles kan en wil zien. De angst voorbij, want angst versluierd en verduisterd de blik. De erkenning van alles wat er is in het moment en het laten zijn, het omarmen en koesteren, geeft kracht om steeds meer licht te maken. Alles dat in het duister is, brengen naar het licht. Vorm geven in het fysieke, in de materie, omdat dat nodig is hier op de aarde. Beminnen, zijn in elkaars kracht, warmte, licht, helder weten en helder zien.

Samen als twee bomen die niet in elkaars schaduw staan, maar elk op zich in het licht, verbonden door de kracht bij de wortels en de omstrengeling van de takken. De bloesems koesterend, zodat ze vrucht kunnen worden en alles laten manifesteren dat in potentie al zolang aanwezig is.

En dat alles werd gezien en geweten in de eerste aanraking. Geen wonder dat ze hand in hand verder willen lopen. Samen ontdekken wat er nog verder in het licht mag komen. Elk sprankeltje liefde laten groeien. Elkaar steunen opdat het gedeeld kan worden.

Heeft deze blog jouw interesse gewekt? Bekijk dan eens mijn profiel en neem contact op wanneer je hier behoefte aan hebt. Ik ga dan dolgraag het gesprek met jou aan.

Ik ben te bereieken op telefoonnummer: 0909-5010707, box 1032. Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

In liefde

Helma