In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Oorzaak angst

Angst wordt veroorzaakt door vervreemding. Als we onszelf niet meer zien als onderdeel van het universum, als we het gevoel kwijtraken dat we deel uitmaken van een universele gemeenschap, die ons net zo hard nodig heeft als wij haar.

Oorzaak angst blog van Henny

Als we ons niet langer bewust zijn van de eenheid van alle dingen worden we bang.
Anne Wilson Schaef “Waarom fluisteren ze, waarom zijn ze zo bang”? (Gezegd over de Pakeha, blanken) - Witi Ihimaera - Maori, schrijver

Als we vervreemd zijn van ons Ware Zelf zijn we bang, laten we ons leiden en lijden door angst in plaats van liefde, terwijl ons Ware Zelf liefde is die alle angst uitdrijft! Als we rollen spelen in plaats van onszelf te zijn kennen we ook angst, namelijk voor ontmaskering, we kunnen dan niet geloven dat we geliefd worden omdat we niet eens van onszelf houden vanwege de angst die geen ruimte biedt voor liefde! Angst is als een rood lampje op het dashboard van je auto, stoppen is dan noodzakelijk en de oorzaak opsporen en verhelpen.

Als jij je al jaren door angst laat leiden en lijden dan weet je dat je aanpak niet goed is en de aanpak moet veranderen in het geven van liefde aan jezelf, want liefde drijft alle angst uit! Je ego zorgt voor afscheiding, dan is er geen verbinding met het universum en niet met de geestelijke wereld, je ego is net als Rupsje Nooitgenoeg en Zwelgje en wil altijd meer en wat anders dan er is, het is nooit tevreden nooit dankbaar en dan mis je je geluk en heb je de angst om tekort te komen en de angst dat je alleen bent in de steek gelaten wordt en dat komt omdat jij jezelf in de steek laat omdat jij jezelf geen of te weinig liefde geeft en je innerlijke kind verwaarloost en die gaat je dan boycotten en dan gaat het niet goed met je en dat roept ook weer angst op.

Als een traumatische jeugd nog steeds parten speelt in je leven is er ook angst. Angst voor herhaling van de nare ervaringen. We kunnen ons verleden niet veranderen maar wel de manier waarop we er naar kijken. Vergeving van daders doe je voor je eigen gemoedsrust denk daarbij aan het feit dat niets menselijks je vreemd is en dat je onder gelijke omstandigheden hetzelfde zou kunnen doen als de daders, dat schept begrip en alles begrijpen doet alles liefhebben!

De daders waren op hun beurt slachtoffers en slachtoffers maken slachtoffers dus het is aan jou om een eind aan deze keten van ellende te maken.


Heeft deze blog vragen bij je opgeroepen of vind je het fijn om hier eens met mij over te praten? 

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707 of via credits: 020-2205414 box 1001

Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Hartelijke groet,

Henny