In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Kristallen - Uitleg Maansteen

De kracht en de magie van kristallen en Mineralen. Ben bewust van je eigen Magie, iedereen heeft een eigen magische energie.

Kristallen bezitten een krachtige magische werking van uit de natuur, door deze te verbinden met je eigen energie kunnen zij jou helpen je energie op te laden. Dat kan lichamelijk, geestelijk en op zielsniveau zijn.

Jacqueline kristallen uitleg maansteen

Edelstenen en kristallen kunnen een grote bijdrage leveren aan je bewustzijn (zielsniveau). Ook kunnen zij ingezet worden voor fysieke pijnen en allerlei doelen door de kristallen te programmeren. Door mijn eigen ervaring samen te werken met kristallen en edelstenen weet ik wat zij kunnen betekenen in je leven.

Kristallen zijn een perfecte combinatie om je verbinden met je eigen Magie en de Magische werking van kristallen. Wil jij weten wat zij kunnen doen aan jouw welzijn?

Maansteen
Door energie/trilling waar wij nu in verkeren met z’n allen (verandering) wil ik jullie graag kennis laten maken met de Maansteen.

De naam zegt het al, deze steen heeft een sterke trilling met de maan en resoneert met de vrouwelijke energie. Net zoals de maan werkt de steen weerkaatsend, ons bewust maakt dat alles heeft te maken met een periode vol verandering. Doordat de steen intuïtie en vruchtbaarheid activeert en stimuleert terwijl ze tegelijk alle emoties kalmeert.

Maansteen versterkt intuïtie. Gebruikt haar kracht om paranormale vermogens zoals gaven en helderziendheid te verhogen. Maansteen wordt al jaren ingezet om paranormale vermogens te ontwikkelen en te accepteren. De steen maakt je bewust van je talenten. Door deze steen op je nachtkastje of onder je kussen te leggen tijdens het slapen laat ze je dromen herinneren, ze reageert op je energie als je last hebt van slapenloosheid hebt.

Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij menstruele klachten en tijdens de overgang kan maansteen een extra energie uitzenden.. Fysiek werkt ze ontgiftend en activeert daarnaast de pijnappelklier en zorgt ze voor evenwicht in het hormonale stelsel. De steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping.

Jacqueline kristallen uitleg maansteen

Maansteen is een hele zachte en broze steen. Plaats de steen niet in fel zonlicht. Ontladen op hematiet. De edelsteen kan natuurlijk bijzonder goed opgeladen worden in het maanlicht.

Bij welke Chakra past de maansteen
In het bijzonder bij de tweede chakra, (heiligbeen. Navelchakra), Verder 4e chakra,6e chakra, 7e chakra

Bij welk sterrenbeeld past de maansteen?
Kreeft, Schorpioen, Weegschaal, Steenbok en Vissen