In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Help... het is Blue Monday

Het is alweer half januari en ook nog Blue Monday, wereldwijd de meest zware, treurige en deprimerende dag van het jaar. De één heeft er helemaal geen last van en bij de ander wordt met emotionele beladenheid overspoeld.

Als je het leven leeft vanuit de gedachte dat ieder nieuwjaar nieuwe mogelijkheden en kansen op geluk, gezondheid en succes met zich meebrengt, dan is januari de maand van bruisende energie. Het is een nieuw jaar waarin je er naartoe kan werken om je dromen werkelijkheid te laten worden, mogelijk de liefde van je leven te ontmoeten, zorgzaam te zijn voor je eigen welzijn, zowel mentaal als fysiek.

Zo zorg je voor meer balans in je leven met mooie goede voornemens zoals gezond eten en drinken, voldoende beweging en ontspanning en vooral genieten van iedere dag dat je wakker wordt en er een nieuwe dag voor je ligt. Dus, Blue Monday... hoezo? Geen idee en het maakt ook helemaal niet uit, zeg tegen gewoon tegen jezelf “ik zie iedere dag opnieuw vol vertrouwen tegemoet”.

Helaas ervaren veel mensen het begin van een nieuw jaar als zwaar, immers als het voorgaande jaar was al zwaar en nu opnieuw een heel jaar moeten doorworstelen… Wie zegt namelijk dat het dit jaar nu eindelijk wel eens beter zal zijn voor mij en mijn dierbaren? De dagen zijn kort, het is koud en de zon schijnt nog niet zo veel. Je voelt je alleen ook al ben je dat niet echt…maar toch voelt het zo. Zal er iemand vandaag bellen? Of als ik buiten kom voor een wandeling zal iemand tegen me praten?

blog In-Syn

Als ik vandaag veel slaap is de dag gelukkig snel voorbij en dan begin ik morgen wel met iets doen…

Soms kan het leven echt een uitdaging zijn.

Het woord leven is een werkwoord; eigenlijk heel mooi bedacht, immers we/ons lichaam doen/doet van alles met en zonder dat we ons het bewust zijn. Ik hoop dat jij je best doet om goed voor jezelf te zorgen, want als jij namelijk niet goed voor jezelf zorgt, wie doet dat dan?

Ik gun het iedereen zo om hun angsten te overwinnen en zich meer te richten op datgene wat hun blij en gelukkig maakt of in ieder geval een goed gevoel geeft.

blog In-Syn

Wat de situatie ook betreft waar je in zit, laat angstige situaties die je jezelf in gedachten hebt verteld los. Ik weet dat dit allesbehalve makkelijk lijkt. Het betekent namelijk dat je moet accepteren geen controle te hebben in bepaalde situaties en er toch voor kiest om in de situatie te stappen. Ik had bijvoorbeeld enorme liftangst. Van de gedachte alleen al dat ik in een lift zou moeten ging ik hyperventileren, mijn hartslag ging op hardloopstand en over mijn bloeddruk maar te zwijgen. Ik besloot dat ik van mijn angst voor de wilde lift stoppen en dat ik gewoon zonder moeite ontspannen in een lift kan gaan.

Er zijn vele manieren om een angst uit te doven en een situatie op een positief werkende wijze in te gaan. Voor mij was de belangrijkste schakel om vertrouwen te hebben in de techniek, ook al kan de lift vast komen te zitten er gebeurd je niets. Als je in een angstige situatie meer in het nu blijft en je alleen richt op datgene wat je wilt en waar je naartoe wilt, laat je geen ruimte toe voor andere gedachten. Wees trots op jezelf en vier iedere kleine stap vooruit die je gemaakt hebt. Ik heb in ieder geval meerdere vreugdedansjes gemaakt.

Ik wil je met liefde helpen en begeleiden om je kracht en balans opnieuw terug te vinden in jezelf.

Draag vandaag een mooie lach, want voor je het weet is Blue Monday weer voorbij en is het op naar alles wat het leven brengt en wat je er zelf van gaat maken. Heb vertrouwen in de sturing van het universum en vandaaruit je eigen gevoel vanuit je hart.
Ik wens je alle liefde en wijsheid die je nodig het en help je graag.


Als je de behoefte hebt om je situatie en gevoelens te delen en/of inzichten en advies in wil, voel je dan van harte welkom.

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707 of via credits: 020-2205414 box 1010

Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Liefs Anne