In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

11:11 wat kan dit betekenen voor mij?

Je loopt op straat en komt overal 1111 tegen, wanneer je naar de tijd kijkt doe je dit precies wanneer het 11:11 is. Je doet boodschappen en moet €11,11 afrekenen. Is dit puur toeval of kan hier een betekenis achter zitten?

Morgen is het weer 11 november. Oftewel de 11de dag van de 11de maand. Op deze dag vinden er veranderingen plaats binnen het universum. De energie frequenties veranderen en dit kan ook invloed hebben op jou. Ben jij in de afgelopen periode regelmatig de cijfers 1111 tegengekomen? Dan kan het zomaar zijn dat jouw engelen een boodschap voor jou hebben.

Het is tijd voor verandering!

De engelen laten van zich horen in deze periode wanneer het tijd is voor verandering. Blijkbaar is de tijd voor verandering aangebroken!

Vaak hebben deze veranderingen te maken met gedachtes. Denk je vaak negatief of heb je veel negativiteit om je heen? Dan is dit het moment om daarmee te breken en je hiervan los te schudden.

We weten vaak wel wat goed voor ons is en wat niet. Alleen durven we de knoop niet door te hakken, actie te ondernemen of juist een stapje terug te doen. De engelen geven niet alleen aan dat het nu tijd is voor verandering, maar zullen jou hierbij ook helpen.

Wat kan je doen?

Schrijf op wat er speelt in jouw leven. Bedenk waar je energie van krijgt en waar niet. Denk ook na over hoe je het dan anders zou willen en wat jij zelf hieraan kan doen. Je kunt dit doen in de vorm van een brief aan jezelf.

Mediteer, manifesteer of spreek het uit. Ga eens rustig zitten of liggen en voel in je lichaam hoe het met je is. Denk na over verschillende aspecten in het leven als: liefde, werk, gezin, vrije tijd etc. Bemerk je dat jouw lichaam reageert en heb je behoefte aan verbetering? Bedenk dan hoe je het zou willen en spreek dit hardop uit.

Wees dankbaar voor wat je hebt, ook al heb je dit nu niet meer nodig. Kom je erachter dat je huidige baan het niet meer voor je is? Wees dankbaar dat je deze baan hebt gehad en dat je hebt geleerd dat deze baan het niet voor je is. Bedenkt stappen die kunt ondernemen naar het vinden van je nieuwe (droom)baan.

In het kort

  • Veranderingen zijn nodig en komen eraan.
  • Breek met negatieve gedachten
  • Laat je oude “slechte” patronen los
  • Manifesteer nieuwe doelen
  • Focus je op het positieve
  • Werk aan je dromen