Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Tarot, Numerologie, Moderne heks

Hallo en welkom,

Wat fijn dat wij elkaar hebben gevonden, in dit moment kruisen onze levens en wandelen wij samen. Dit is het moment dat jij vragen kan stellen en wij samen de antwoorden gaan ontdekken. Ik neem je bij de hand en zal met jou deuren openen en een kijkje nemen; Met behulp van de tarot en de cijfers in jouw leven wordt er een stukje van het universum ontrafeld. 

Samen met mijn gidsen en expertise help jou met het begrijpen van deze stukjes en ze te kunnen plaatsen in de context van jouw situatie. Hieruit zal ik mijn best doen om een vervolgstap of een antwoord te vormen. Van praktisch advies tot een geheim uit mijn grote heksenboek, trekken wij alles uit de kast om het beste te maken van de situatie. 

Ik ben een gegrond en gepassioneerde jonge heks met een passie voor het ontrafelen van het universum. Ik help graag mensen met mijn kennis en mijn gaven. Ik ben gezegend met helder gehoor en helder weten wat mijn band met de kaarten en energie bevorderd. 

Ik bied met alle liefde een luisterend oor, inzicht, advies en een beetje magie. 

Warme groet, 

Mattanja 
 

Klantervaringen met Mattanja
Mattanja is een super getalenteerd medium dat heel goed kan voelen hoe anderen tegenover je staan. Ze krijgt alles heel helder door. Mijn complimenten!
Mattanja heeft mij een bijzonder goede reading gegeven en wist alles duidelijk te benoemen en van haar numerologische benadering werd ik stil, zo helder. Bedankt en super goed gedaan! :-)

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P