Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Autisme, ADD, ADHD, ODD, Pesten

Paranormale deskundigheid:
Heldervoelend,  Helderhorend,  Helderziend,  Intuitief medium, Tarotist, Lenormand Kaarten, Kaartlegging, Healing op afstand, Reiki, Fotoreading online
 
Maatschappelijke deskundigheid:
Docent  Speciaal onderwijs,  Master SEN (Special Education Needs – Speciaal Onderwijs),  ZMOK (Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen),  MYTIL  en  TYTIL ( Kinderen met een Lichamelijke en/of Geestelijke Handicap), ZMLK (Zeer Moeilijk Lerende Kinderen).
Master SEN,  Oplossingsgericht werken,  Coachen,  Job Coach, Begeleiden, Onderwijsdeskundige,  Ervaringdeskundige,  Live Coach,  Reiki Practioner,  Shin Do

Specialisaties:
Gedragsproblemen van kinderen en volwassenen, Opvoedproblemen,  Autisme, ADHD, ADD, ODD, Handicapbeleving (mentaal en fysiek), Uit huis plaatsen van uw kinderen, Leerproblemen, Pesten, Begeleiding van school naar werk, Coaching, Faalangst, Hechtingsproblematiek, Communicatie met instanties, Doorbreken van denkpatronen, Sociale Counseling, Relatieproblemen,  Depressie, Burn-out, Oplossingsgericht  denken,  Bindingsangst, Foto reading, Communicatie op elk vlak, Angsten, Verlatingsangst, Problemen op het werk, Blokkades opheffen, Pesten, Healing, Verschaffen van heldere inzichten,  Reading met de Lenormandkaarten, Fobiën,  Toekomst voorspellen, Spiritueel coach, Overspel in de Liefde

_______________________________________________________

Welkom Lieve mensen,

Door mijn jarenlange ervaring in het Regulier en Speciaal onderwijs kan ik je inzichten en handvatten verschaffen om de problemen en vragen die je hierover hebt te beantwoorden.
Ik kan je een antwoord geven op alle vragen zoals bij mijn specialisaties staat aangegeven. Ik maak hierbij gebruik van Lenormand kaarten in combinatie met mijn heldervoelendheid, helderwetendheid en intuïtie.

Zoek je een gesprekspartner of iemand die naar je luistert en met je meedenkt, dan ben je van harte uitgenodigd om mij te bellen.

Ik hoop je snel te spreken...

Liefs José

Klantervaringen met José

12

Een goed down tot Earth gesprek gehad met José. Top dank je wel voor de bevestigingen.

Voor José; Ik zit sinds 3 jaar muurvast, ben emotieloos en ben bang voor de toekomst terwijl ik zo vreselijk gelukkig was. Via een vriendin bij José terecht gekomen en bijna een uur gesproken. Een fijn en ongedwongen gesprek met een tip voor het herstel..., die ik zelf nooit had bedacht.
Ik ga het doen! En ik hoop zó dat het werkt. Ik ga schrijven. Veel!!
Heel veel dank alvast voor je tijd. Tot snel. Carla.

Jose jij bent echt top. Naast dat jij heel goed bent ben jij een super lieve vrouw. Jij bevestigde mijn gevoel en alles wat je zei kon ik plaatsen. Aanrader voor iedereen!

Jose ik ga jou zeker bellen

Gr, Fatima

Beste José

Bedankt voor u verhelderende gesprek.
U heeft mij zeker nieuwe inzicht gegeven in mijn situatie.
Bijzonder dat u dat gelijk aanvoelde.

Vriendelijk groet
Marissa.

José zeker een aanrader om eens te bellen.

Hallo Jose,

Dank je wel voor jouw heldere consult. Je pakte de koe bij de horens. Gelukkig wist je veel van het onderwerp af.

Ruud

Lieve Jose,

Bij deze nog een poging om het bericht te plaatsen. Je hebt me een hoop inzichten gegeven over onze relatie. En je hebt het aan het juiste eind, en nog een lane weg te gaan. Bedankt voor je geruststellingen en advies.

Hartelijke groet anoniempje

bedankt voor het verhelderende gesprek;-):-D

hoi leuk jou gesproken te hebben.

Jose,

Dank voor de zeer doortastende reading, heel goed gedaan.
Heb er erg veel aan gehad.
Dank ook voor je bemoedigende woorden.

Veel groet,

Trudy

Dag Jose,

Bedankt voor het beantwoorden voor al mijn vragen m.b.t. de relatie met mijn moeder. Het is precies zoals je het hebt verwoord. Hoop dat de voorspellingen voor de toekomst binnen korte tijd zichtbaar mogen worden.
Heel erg bedankt voor je luisterend oor en advies.

Groet,
Mar

12

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P