In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-4004958 VIA CREDITS 02-4004958 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Jubileum jaar In-Syn holischtische consultatie 2008 – 2018!

  Dit jaar vieren wij het 10 jarig bestaan van het In-syn holischtisch, spiritueel en paranormaal platform.
  Om dit te vieren geven wij gratis consulten cadeau!

  Klik hier voor informatie over onze jubileum actie.

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

 • demo

  Benieuwd naar de In-syn blogs?

  Lees het laatste blogitem “Het ontmoeten van jouw Tweelingziel of Zielsverwant.” geschreven door “Jade

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Lichtwerker, Bijna-dood ervaringen

Lieve mensen,

Mijn naam is Angelique en ik wil je welkom heten op deze pagina.

Ik ben heldervoelend en helderwetend lichtwerker, lifecoach en ervaringsdeskundige op het gebied van stress en HSP en een van mijn interesses ligt bij bijna-dood ervaringen.  Vanuit onvoorwaardelijke liefde nodig ik je uit voor een mooi gesprek waarin ik je wil helpen op een manier zodat je jezelf gaat leren helpen. Je kunt ervan uitgaan dat je veilig bent en in goede handen. Wees welkom en voel je vrij en veilig om bij mij open te durven zijn over de zaken die je in jouw leven bezighouden, over dingen waar je even niet uitkomt of waar je tegen aan loopt in je leven, emoties waarvan je niet weet wat je ermee moet of met andere dingen die belangrijk zijn voor jou. Weet dat ik wat jij zegt, denkt en/of voelt met respect zal behandelen en dat ik niet zal oordelen, en dat je hier veilig bent.

Met een luisterend oor en vanuit een plek van onvoorwaardelijke liefde zal ik proberen om je in ons gesprek verder te helpen waar ik kan. Als spirituele wezens die Aardse ervaringen opdoen kan het soms zwaar zijn, je kunt niet met iedereen praten over de dingen die jij voelt en ervaart, over de zaken die jou aan het hart gaan.

Alles wat ik wil is jou een mooie plek bieden waar je je hart kunt luchten, waar je gehoord wordt en waar je advies kunt krijgen op de meest eerlijke manier die ik je kan bieden. 

Alles is liefde en liefde is alles.

Namasté

 

Klantervaringen met Angelique
Lieve Angelique, Heel erg bedankt voor het fijne consult. Ik kwam met een hele onconventionele en lastige situatie, maar u ging er heel begripvol en meedenkend mee om. U kon goed aanvullen waar ik voor sta, en vanuit daar kon u mij goed richting geven. Ik vind het spannend wat de toekomst brengt, heel erg bedankt en jammer dat de credit's op waren, anders had ik graag nog even verder gekletst! Veel liefs <3

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P