Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Helderwetend, Tarotlegging, Healing

Paranormale deskundigheid:
Heldervoelend en Helderwetend spiritueel coach,Tarotlegging, meditatie en gediplomeerd hypnotherapeut en Reiki master. Healing op afstand door middel van Reiki en kaartlegging met Tarot.

Maatschappelijke deskundigheid: 
Na het volgen van een MBO studie SPW 2. Ben ik gaan studeren voor personal coach en gediplomeerd Hynotherapeut. en heb in 2003 mijn praktijk gestart, met een specialisatie in zenderdysforie en meervoudige persoonlijkheden. Als verplichting naar de zorgverzekeraars heb ik mij constant laten bijscholen op HBO niveau. Bijvoorbeeld door het halen en up-to-date houden van een HBO diploma Psychosociale Basiskennis. 
Door het jarenlang voeren van mijn eigen praktijk heb ik ruime ervaring op het gebied van het luisteren en achterhalen van alle soorten problemen. Ik kom vrijwel automatisch in actie bij alles wat er verbeterd kan worden. Ik geef inzicht in je eigen gedrag en de invloed daarop van je leefomgeving. 

Specialisaties: 
Relatieproblemen, liefdesverdriet, verdriet verwerken, rouwverwerking, tweelingzielen, paranormaal begaafd zijn, paranormaal begaafd kind hebben, stemmen horen; hoe ga ik hiermee om, angsten, fobieën, bijna doodervaring, communicatie problemen, counseling, depressie, doorbreken van patronen, dromen uitleg, echtscheidings problemen, faalangst, wat te doen als je geconfronteerd wordt met geweld in je leven, bindingsangst, verlatingsangst, problemen op het werk, pesten, seksuele intimidatie, ontrouw en overspel in de relatie, opvoedproblemen, toekomst voorspellen, problemen met kinderen, stress, burn-out en natuurlijk genderdysphorie wanneer je je niet fijn voelt in je eigen lichaam.
__________________________________________________________________________________________ 

Lieve mensen, 

Door mijn jarenlange praktijkervaring en mijn paranormale en spirituele gevoeligheid kan ik heel goed voor je kijken en voelen wat er speelt en je duidelijke inzichten en adviezen geven. 
Ik heb vele jaren ervaring in het oplossingsgericht coachen en oplossen van problemen en mensen altijd met plezier geholpen.. 

Op het gebied van Liefde en Relatie heb ik veel mensen inzichten en adviezen mogen geven, wat voor hen maakte dat zij hun leven weer op de rit kregen en weer in hun kracht staan. 
Ook help ik je met liefde in periodes waarin je het moeilijk hebt, ik loop gewoon even een tijdje met je mee. 

Fotolezen / fotoreading vindt ik geweldig om te doen, het geeft vaak mooie inzichten en soms ook afsluiting van een moeilijke periode. 
Mijn motto is: de oplossing zit in jezelf.

We hebben de tools om het leven te leven zoals we graag willen in ons. Ga jij met mij op zoek naar inzichten en oplossingen die voor jou werken? 

Bel mij gerust, als je iemand wilt spreken die de kern van de probleem situatie pakt. 

 

Warme groet, Bianca 

Klantervaringen met Shanna
Geweldig gesprek gehad, veel inzicht gekregen op mezelf en de toekomst! Echt aan te raden voor mensen die meer grip willen op het leven om de toekomst positief te benaderen!

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P