Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

 • demo

  Benieuwd naar de In-syn blogs?

  Lees het laatste blogitem “Poortdagen” geschreven door “Jade

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Spiriuele legging met Kaurischelpen

Specialisaties zijn: onder andere relatievragen, multiculturele (relatie)vragen, opvoedingsondersteuning, algemene ondersteuning.

________________________________________________________________________________________

Als filosofe en spiritueel therapeute kan ik je met behulp van mijn kaurischelpen prima ondersteuning aanbieden bij vragen, problemen of belemmeringen. Afhankelijk van hoe de schelpen vallen (opwaarts of neerwaarts) bevatten ze informatie over iemands levenspad.

Reeds 29 jaar kom ik op het Afrikaanse continent waar ik momenteel woon in Senegal.
In Owerri en Ile-Ife, heb ik voor mijn studie Filosofie onderzoek voor mijn doctoraatsthesis gedaan naar “the functionality of Ifa/Afa divination in religion and culture of yoruba and igbo tribes”
Dit betekent dat ik gedurende acht jaren in de leer geweest ben bij Nigeriaanse geestelijken die me geleerd hebben de kauri/Itaschelpen en de Opele ketting te leggen, lezen en begrijpen.

In Afrikaanse landen waaronder Marokko, Senegal, Nigeria, Ghana, Mali en zoveel meer gelooft men dat het patroon waarin deze kaurischelpen neerkomen, afhankelijk van hoe ze vallen (opwaarts of neerwaarts), informatie bevat over iemands levenspad. Denk hierbij aan gegevens uit het verleden, heden en nabije toekomst.

Ik reik je geen kant en klare oplossing aan; wel ik je bij je hand en samen bewandelen we het pad waarop oplossingen liggen. Jij hebt een doel, jij kiest welke oplossingen daar voor jou het beste bij passen.
Ik stuur, laat je nadenken én help je beslissen zodat je in staat bent om bijvoorbeeld van baan of van branche te durven veranderen, een bedrijf durft op te richten, een relatie te verbreken of ze juist nieuw leven in gaat blazen. Misschien durf je nu eindelijk te gaan verhuizen, die stap te nemen om te emigreren of je laat alles zoals het is, maar nu zonder de onrust en het piekeren die je eerder uit hun slaap hield.
Hoe dan ook; je (levens)vragen hebben antwoorden gekregen, het nemen van beslissingen of maken van keuzes is dankzij een spirituele legging met de kaurischelpen eenvoudiger geworden.

 

Klantervaringen met Ingrid

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P