Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Heldervoelend bewustwordings coach

Heldervoelend bewustwordings coach, je mag mij bellen als je meer inzicht en steun wilt voor alle levensvraagstukken en uitdagingen die op je pad zijn gekomen, zoals; relatie-ingewikkeldheden, afscheid nemen van dierbaren, steeds terugkerende patronen die je belemmeren in het maken van keuzes, het gevoel dat je uit verbinding bent; jezelf of de ander niet meer kunt bereiken, opvoedings-uitdagingen, overwinnen en accepteren van ziekte die zich lichamelijk manifesteert, of als je zomaar even alles wil vertellen, of uiting geven aan je machteloosheid van dit moment.

Over mij en mijn werkwijze: 

Werken met gedachtenkracht:

Gedachtenkracht is enorm invloedrijk en sterk. Door te beseffen dat je kan kiezen van welke gedachten je vreugdevoller kan leven en hoe het de emoties kan beïnvloeden, kun je andere besluiten nemen. Keuzes maken die voor jou de bedoeling zijn, die er voor zorgen dat jij je leven vorm kan geven op jouw eigenste unieke wijze. Deze technieken kan ik je geven en met je oefenen.   

Gevoel en emoties:

Hoe je kan herkennen of je steeds meer met vreugde, nieuwsgierigheid en passie vanuit je hartewens je leven vorm kan geven. De emoties hebben een signaalfunctie, laten je weten hoe het met je is en waar je staat in het leven en op de weg naar bewustwording. Hoe je kan herkennen dat je met vreugde, nieuwsgierigheid en passie vanuit je hartenwens je leven vorm kan geven. Door de juiste vragen te stellen, kan ik je helpen deze signalen te herkennen en hoe je deze signaalfunctie kan gebruiken.

Spirituele hulp:

Als je mij belt, met een vraag over jezelf of over iemand anders, dan vraag ik je om het uiterlijk te beschrijven, zodat ik een beeld kan maken. Als ik het beeld dat ik krijg heb getoetst en het klopt, kom ik in het energieveld en kan ik voelen en ervaren hoe dat jij of die ander op dit moment in het leven staat; hoe het met hem of haar is ten aanzien van de vraag. Ik vertrouw er volledig op dat ik alleen dat mag waarnemen en doorgeven, wat op dat moment heilzaam en relevant is. Van daar uit geef ik je dan inzicht en advies hoe om te gaan met deze situatie.

Ik kan ook Reiki sturen op afstand als dat gewenst is en daarnaast heb ik natuurlijk de belangrijkste opleiding gedaan; het leven zelf zo bewust mogelijk leven.

Ik heb geleerd over verbinden en weer loslaten. ik weet over afscheid nemen, iemand verliezen door de dood en dus hoe een rouwproces in te gaan.

Alles op het gebied van relatievragen:

Ik heb mogen ervaren en tijdens trainingen geleerd, dat je ten diepste leert en groeit binnen een liefdesrelatie. Liefdesrelaties zijn een ontdekkingstocht naar je authentieke ik. 
Het is de plek waar je leert je eigen waarheid vorm te geven. Te staan voor wie jij wilt zijn. 

De partner als spiegel:

De relatie spiegelt precies wat er in jezelf afspeelt. Alle niet verwerkte pijn, al je mooiste kwaliteiten, het ontbreken van zelfliefde of juist het steeds meer dar naar toe groeien, wordt zichtbaar als je in de spiegel gaat kijken en jezelf durft te zien.
Ik kan je steun en inzicht geven en je laten ervaren, hoe bij jouw de levensproblemen kunnen verschuiven naar een ander verhelderend perspectief. 
Hoe je zonder angst een partnerschap aan kan gaan, en hoe je zonder alleen maar pijn en verslagenheid afscheid kan nemen, als jullie ook weer je eigen weg moeten gaan.

Ik leef en werk ook vanuit de diepste overtuiging, dat wij mensen bedoeld zijn bewustzijn te maken hier op de aarde en dat we steeds meer mogen leren van vreugde en ons mogen ontwikkelen met genot, gemak en gratie. 
Daarvoor hebben we uitdagingen nodig, om ons steeds sterker en liefdevoller te maken. 
Ik zou je graag helpen bij dit proces, door  te geven en te delen wat ik zelf geleerd heb, hoe we in blijdschap kunnen leven; delend met elkaar. En dat we steeds meer kunnen worden zoals we bedoeld zijn, want ons goed  voelen en in liefde leven is onze natuurlijke staat van zijn. Zo kunnen we  geven en ontvangen met trots, respect en dankbaarheid. Bel me maar, ik hoor je graag.

 

Daarnaast schrijf ik regelmatig een blog over verschillende onderwerpen. Mijn blogs zijn hieronder te vinden en te lezen. Ik hoor graag wat je hiervan vindt.

  • Als liefde vrijheid is - Wat zullen woorden zeggen over een gevoel dat niet te beschrijven is?
  • Essentiecoaching - is een eenvoudige en krachtige weg naar het direct ervaren van het innerlijk Zelf.

 


Met een harte groet in liefde, 

Helma 


 

Klantervaringen met Helma

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P