Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Helderziend en heldervoelend coach

Ik kan je helpen op het gebied van:    
- relatievragen; de partner, de vriend of vriendin je kind, je collega, kort om de relaties als spiegel
- afscheid nemen van dierbaren; (het noodzakelijke rouwproces)
- steeds terugkerende patronen die je belemmeren in het maken van de voor jou goede keuzes en in liefhebben
- het gevoel dat je uit verbinding bent
- opvoeding uitdagingen
- wat ziek worden voor je zou kunnen betekenen in jouw bewustwordingsproces
- en/of zomaar uiting geven aan je machteloosheid van dit moment

Werken met gedachtenkracht:
Gedachtenkracht is enorm invloedrijk en sterk. Door te beseffen dat je kan kiezen van welke gedachten je vreugdevoller kan leven en hoe het de emoties kan beïnvloeden, kun je andere besluiten nemen. Keuzes maken die voor jou de bedoeling zijn, die er voor zorgen dat jij je leven vorm kan geven op jouw eigenste unieke wijze. Deze technieken kan ik je geven en met je oefenen.   

Gevoel en emoties:
Hoe je kan herkennen of je steeds meer met vreugde, nieuwsgierigheid en passie vanuit je hartewens je leven vorm kan geven. De emoties hebben een signaalfunctie, laten je weten hoe het met je is en waar je staat in het leven, op de weg naar bewustwording. Door de juiste vragen te stellen, kan ik je helpen deze signalen te herkennen en hoe je deze signaalfunctie kan gebruiken.

Spirituele hulp:
Als je mij belt, met een vraag over jezelf of over iemand anders, dan vraag ik je om het uiterlijk te beschrijven, zodat ik een beeld kan maken. Als ik het beeld dat ik krijg heb getoetst en het klopt, kom ik in het energieveld en kan ik voelen en ervaren hoe dat jij of die ander op dit moment in het leven staat; hoe het met hem of haar is ten aanzien van de vraag. Ik vertrouw er volledig op dat ik alleen dat mag waarnemen en doorgeven, wat op dat moment heilzaam en relevant is. Van daar uit geef ik je dan inzicht en advies hoe om te gaan met deze situatie.

Alles op het gebied van relatievragen:
Ik heb mogen ervaren en tijdens trainingen geleerd, dat je ten diepste leert en groeit binnen een liefdesrelatie. Liefdesrelaties zijn een ontdekkingstocht naar je authentieke ik. Het is de plek waar je leert je eigen waarheid vorm te geven. Te staan voor wie jij wilt zijn.

De partner als spiegel:
De relatie spiegelt precies wat er in jezelf afspeelt. Alle niet verwerkte pijn, al je mooiste kwaliteiten, het ontbreken van zelfliefde of juist het steeds meer dar naar toe groeien, wordt zichtbaar als je in de spiegel gaat kijken en jezelf durft te zien. Ik kan je steun en inzicht geven en je laten ervaren, hoe bij jouw de levensproblemen kunnen verschuiven naar een ander verhelderend perspectief. Hoe je zonder angst een partnerschap aan kan gaan, en hoe je zonder alleen maar pijn en verslagenheid afscheid kan nemen, als jullie ook weer je eigen weg moeten gaan.

Ik leef en werk ook vanuit de diepste overtuiging, dat wij mensen bedoeld zijn licht en bewustzijn te maken hier op de aarde en dat we steeds meer mogen leren van vreugde en ons mogen ontwikkelen met genot, gemak en gratie. Daarvoor hebben we uitdagingen nodig, om ons steeds sterker en liefdevoller te maken.

Ik wil je graag helpen bij dit proces, door te geven en te delen wat ik zelf geleerd heb, hoe we in blijdschap kunnen leven; delend met elkaar en dat we steeds meer kunnen worden zoals we bedoeld zijn, want ons goed voelen en in liefde leven is onze natuurlijke staat van zijn. Zo kunnen we  geven en ontvangen met trots, respect en  dankbaarheid.

Ik kan ook Reiki sturen op afstand en daarnaast schrijf ik regelmatig een blog over verschillende onderwerpen. Mijn blogs zijn hieronder te vinden en te lezen. Ik hoor graag wat je hiervan vindt.

Bel me maar, ik hoor je graag

Met een harte groet in liefde, 

Helma 

Klantervaringen met Helma

12

:-) Dag Helma, Wat fijn je gesproken te hebben en zo prettig ondersteund te zijn. Jouw tips heb ik per direct opgevolgd. Volgende week zondag, eerst naar Baarn voor de test en vervolgens door naar Bunnik voor een workshop. Veel dank, lieve groet, Monique
Lieve Helma, Dank voor het fijne en heldere gesprek. Je voelde alles feilloos aan. Je hebt een aangename stem en legt alles duidelijk en rustig uit. Dank je wel, slaap lekker ! Liefs M
Bedankt Helma, voor de fijne gesprekken die ik met jou heb mogen ervaren. Voel dat ik nu sterk genoeg geworden ben om voorlopig zonder hulp te kunnen. Het was prettig, door de jaren heen en gaf groei, hartelijke groet, Marleen.
Goedendag Helma, ik was vergeten dat je blind bent. Ik zelf heb aan beide handen een handicap en ben juist door mijn beperkingen gevoeliger geworden. Ik vond het leuk je te spreken. Met groeten, Chantal
Lieve Helma, je bent geweldig ! een liefdevol en heel intelligent medium. zoveel wijsheid.
Hallo Helma, Wilde je gisteren weer bellen, maar voordat ik bel wil ik een ding laten weten, merk dat het voor mij af en toe moeilijk is om over Marleen een keuze te maken, ik wil dan weer zelf voelen, maar ik merk nu dat het meer open gaat voelen, tot binnenkort. Hartelijke groeten, Marleen.
Hai Helma, Vanavond voelde ik een diepere beslissing te nemen en voorlopig niet meer over de band, die ik met die kunstenares voel te praten, op een lijn, omdat het genoeg voorlopig is geweest. Voel dat mijn weg toch voorlopig een andere zal zijn omdat het ook een functie had in mijn creativiteit had,die vrij sterk was. Jou spreek ik over een langere periode. Alles zal dan meer een weg gevonden hebben. TOT DAN, alle goeds, licht, Marleen.
Dankjewel voor je zuivere en heldere manier van coachen... je hebt mij weer met mijn voeten terug op de grond gezeten dat voelt weer een stuk krachtiger! Groet,Serge
Beste Helma, Vind de communicatie, erg prettig. Was fijn om nog een aantal keren met je te praten. Toch,heb ik een negatief bericht van Marleen ontvangen, ze wil ermee stoppen, ik ervaar dat ik voor komende periode een ander soort hulp nodig heb en heb ook besloten niet te gaan verhuizen. Misschien nog, tot over langere tijd. Dag, groet, Marleen.
Lieve Helma, Wat ben ik blij dat ik je vanmiddag heb gesproken. Je begreep mij en je voelde en begreep mijn gevoelens. Ik ga mijn energie naar hem positief gebruiken. Ik hoop dat het mij lukt zoals jij het me vertelde. Zal je zeker nog eens bellen. Liefs mIj.H.

12

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P