In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Sjamanisme, Transcendente counseling, Jungiaans coaching

Ritueel van Sjamaan

‘Gedragen worden in overgave’ is mijn levensmotto.

Wanneer je je lot kunt aanvaarden, draait de energie zich om van donker naar licht en wordt je in liefde gedragen. Toch kunnen levenservaringen zeer intens en moeilijk zijn. Ik kan je ‘gids’ zijn wanneer je het zelf even niet meer weet of omdat het nu even te lastig voor je is. 

Wat er nu en in de toekomst gebeurt heeft veel te maken met welke ervaringen je in het verleden hebt doorgemaakt. De ‘zware’ energie van verdriet, woede, zorgen en  angsten slaan op in jouw lichaam. Daardoor stroomt het niet goed  meer door, verlies je je vitale energie en herhaalt het verleden zich. Van alles wat je als mens doet, wordt 95% aangestuurd door je onderbewustzijn. Door te gaan kijken wat er van jou op zielsniveau wordt gevraagd en wat er in jouw binnenwereld (onderbewustzijn) leeft, zet je de energie in beweging en kan er transformatie plaats vinden. Hierdoor ga je steeds meer innerlijke vrijheid en vreugde ervaren.

Hoe?
Ik kan diverse tools inzetten. Onder andere sjamanisme, heling, sacred tools en rituelen. Dromen analyseren als boodschappers van jouw onbewuste, dieptepsychologie, of het in balans brengen van jouw mannelijke en vrouwelijke energieën. Het luisteren naar jouw eigen innerlijk is daarin de rode draad voor mij. We gaan samen op pad en werken aan jouw eigen kracht, autonomie  en heel-wording. Ik werk onder meer met de vereniging van tegengestelden, individuatie (volwassen en heel worden) werken met jouw persona, anima, animus, schaduw, het Zelf en  andere archetypen uit het collectief en individueel onbewuste. Drama driehoek, balans tussen geven en nemen, systemisch werken. Verkenning van jouw problematiek op het gebied van jouw fysieke, vitale, psychische en transcendente (eenwording met de goddelijke bron) niveaus.

Wanneer je me belt is het fijn als je een steen bij de hand hebt. Het liefst een gewone steen uit de natuur. Het mag ook een steen zijn die je ooit van vakantie hebt meegenomen. Voel zelf in welke steen je nodig hebt voor jouw probleem of vraag.

Ervaringen/opleidingen:
Ik heb tien jaar ervaring in counseling en werken met sjamanistische heling- methoden zoals werken met stenen, visualisaties, trancereizen en rituelen. Ik kan zowel online hiermee werken alsook tips geven om zelf aan de slag te gaan. Ik heb een opleiding afgerond als transcendente counselor op HBO niveau en als Jungiaans coach. De sjamanistische heling en rituelen zijn diepgaand en helpen jou om ‘zware’ energie die vast zit in beweging te brengen. Door de counseling kan ik je handvaten aanreiken om in de dagdagelijkse problematiek aan de slag te gaan.                         

Voor welke problematiek kun je zoals bij mij terecht?

-     Het duiden van jouw binnenwereld en zichtbaar maken van wat er op zielsniveau in
      jou gebeurt
-     zingevingsvragen
-     depressie
-     angsten
-     relatieproblemen
-     communicatie
-     opvoedingsproblemen
-     conflicthantering
-     rouwverwerking
-     burn-out
-     innerlijk kind werk
-     verslavingsproblematiek
-     seksueel misbruik
-     suïcide
-     vergeving

Ik wil je inspireren om naar dit soort problematiek op een andere manier te kunnen kijken. Op welke innerlijke beweging wordt jij hierin gevraagd? Hoe kun je dit in jezelf of in relatie met anderen oplossen? Jij bent de ‘bestuurder’ van je eigen leven en geeft hier zelf richting aan.

Blog:

Surrender and rise; we are born to shine!

Klantervaringen met Sophia

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P