Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Krachtige helderziende kaartlegster

Welkom, mijn naam is Maria

Ik ben Helderwetend en Heldervoelend, vanaf mijn 4e levensjaar maakte ik al dingen mee en was ik anders dan andere kinderen.
Nu ben ik 60 jaar en heel veel wijzer door de levenservaringen heen in het leven.

Je kan bij mij met heel veel vragen terecht of het nu om de liefde gaat waar je in vastloopt of met vragen over je eigen ontwikkeling ik kan je heldere en duidelijke inzichten geven op vele vragen die je hebt.

Ik heb een zeer sterke intuitie en voel dan ook goed in op je energie en dan komt vanzelf hetgeen naar boven toe wat voor jou van belang kan zijn en waar ik je verder mee kan helpen. Door mijn studie als schoonheidsspecialiste in de jaren 80 ben ik erachter gekomen dat ik ook een natuurlijke healer ben ook op afstand.

Ik heb in Duitsland 4 jaar gestudeerd voor Heilpraktiker en coaching omtrent persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben dan ook Reiki Master, Tera Mai Reiki Master, Magnified Healing Master en ben in 2014 een week lang bij Doreen Virtue geweest waar ik heel veel van heb mogen leren, ik ben gecertificeerd Angel Cardreader en Angel Intuitiv (TM) medium

Ik hoop je graag te mogen ontmoeten via de chat of de telefoon en ik zal je met raad en daad bijstaan daar waar ik kan, ben eerlijk en direct en draai er niet om heen, het is zoals het is.

In liefde en licht, Maria

Klantervaringen met Maria B.
5 zeer goed. Het was kort maar precies wat ik nodig had. Liefs en dank je wel.
Lieve Maria B., een maand geleden heb je een aantal voorspellingen gedaan aan de hand van kaartlegging. Alles is uitgekomen, ongelooflijk. Je bent echt een topper! Veel dank voor de eerlijke en zuivere reading. Veel liefs
Ik heb een heel leuk gesprek gehad met Maria en ben heel tevreden met hetgeen ze aan mij vertelde. Een gesprek met Maria is honderd procent aan te raden. Zeker doen!!!
Lieve Maria B, bedankt voor het fijne gesprek. Ik vertrouw op een goede afloop in de liefde en ga zeker aan de slag met jouw advies richting coaching op werkgebied. Ik houd je op de hoogte! Veel liefs E.
Wauw!! Zo raak, to the point, nuchter, helder en super lieve vrouw!! Ik heb een super consult gehad en ze ziet het allemaal zo goed, echt een aanrader!
Hoi Maria, ik heb zo'n mooie consult gehad vandaag, zo gedetailleerd en juist, echt top. Ik hoop gauw dat de voorspelling uitkomst, ik houd je op de hoogte. Veel liefs
Lieve Maria, heel erg bedankt voor je luisterend oor, wijsheid, advies en je hulp om al mijn gedachten op een rijtje te zetten en daarmee het besef dat ik wel op mijn intuïtie kan vertrouwen, want jij voelde het ook meteen aan. Tot gauw weer. Liefs, A.
Beste Maria B., hartelijk dank voor het mooie consult en ja je hebt helemaal gelijk gehad....ik ga toch ;-):-D

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P