Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Helderwetend paragnost en medium

Welkom!

Mijn naam is Marina en ik ben een medium en paragnost met ruime ervaring. Ik geef u graag helderheid en inzicht in uw situatie. Mijn specialisaties liggen in liefde en relaties. Daarnaast beantwoord ik ook graag al uw levensvragen, twijfels en onzekerheden.

Verder kunt u natuurlijk ook terecht voor steun en een luisterend oor. Geen vraag is mij vreemd en ik sta open en ruimdenkend in het leven. Ik tracht u altijd eerlijk en oprecht antwoord te geven. Ik ben vriendelijk, maar draai er niet om heen. Ook van u verwacht ik eerlijkheid en openheid. Dat zorgt namelijk voor een vlot en goedlopend energetisch contact.

Ik werk vraaggericht. Bedenk vooraf goed wat u graag wilt weten en waar u behoefte aan heeft, zodat ik mij zo goed en efficiënt mogelijk kan afstemmen op de energie en de kern van de zaak.

Schroom niet om contact met me op te nemen. Ik ben er om u te helpen en een duwtje in de juiste richting te geven.

Klantervaringen met Marina
Voor Marina; Wow, spot on! Bedankt voor het mooie consult.. ik ben onder de indruk!
Marina is in een woord geweldig! Haar inzichten zijn puur en zuiver en met veel liefde helpt ze jou verder op pad. Telkens bleken haar inzichten (achteraf) helemaal te kloppen. Zij weer feilloos in te voelen op jouw situatie en op de mensen om je heen. Het verbaast me telkens hoe zij in staat is om complete karakters / personen tot in detail te benoemen en in te schatten. Marina is een absolute parel op deze lijn!

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P