Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

 • demo

  Benieuwd naar de In-syn blogs?

  Lees het laatste blogitem “Poortdagen” geschreven door “Jade

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Paragnost - Hoogsensitief kaartlegster

Paranormale deskundigheid; Heldervoelend paragnost, HSP (High sensitive person), gespecialiseerd in de grote kaartlegging van de Lenormand kaarten.
                              
Maatschappelijke deskundigheid; Life-coach, jarenlang werkzaam in de zorgsector.
                                                                    
Specialisaties; Pesten, traumaverwerking, huiselijk geweld, fysiek- en geestelijk geweld, narcisme, depressie, rouwverwerking, relatieproblemen, eetverslaving, boulimia, gezond leven.

_____________________________________________________________________

Mijn naam is Claudia,

Als Heldervoelend paragnost en hoogsensitief kaartlegster ben ik gespecialiseerd in de grote Lenormand kaartlegging. Tevens ben ik een ervaren Life-coach. Ik help je met liefde op het gebied van de Liefde en Relatie, huiselijk geweld, fysiek- en geestelijk geweld, narcisme, depressie, rouwverwerking, relatieproblemen, eetverslaving, boulimia, pesten en andere levensvragen.  
 
Ben jij of heb je nare ervaringen of heb jij het gevoel er helemaal alleen voor te staan? Ben je vastgelopen in je leven? Dan ben ik er om je te helpen en samen met jou te kijken naar de kern van jouw situatie. Ik luister met liefdevolle aandacht, respect en in alle vertrouwelijkheid naar je.
 
Bel mij gerust en ik help je op weg van verdriet naar kracht!       

Voor nu alvast een lieve groet,

Claudia    
 
 

 

 

 

 

Klantervaringen met Claudia
Dankjewel Claudia voor het gesprek. Werd goed naar mij geluisterd. Weer inzicht gekregen. Eerlijk met humor. Je hebt mij goed geholpen. Een topper.
Lieve Claudia, wat een fijn en waardevol gesprek heb ik met je gehad. Bijzonder hoe je de details kon benoemen over mijn ex-partner en hoe ik om moet gaan met deze situatie. Ook toen ik je vertelde over mijn zielsliefde, werd mijn gevoel hierover door jou bevestigd. Het gesprek geeft mij rust en duidelijkheid en heeft mij goed gedaan. Dank je wel!
Lieve Claudia , Hartelijk dank voor het fijne warme en empathische gesprek zo juist. Je hebt me erg geholpen om ergens uit te komen doormiddel van jou inzicht. Blokkade doorbroken tijdens het gesprek. Liefs Saskia
Hallo Claudia, Dank je wel voor jouw eerlijke consult. Je luisterde naar mij, toonde empathie en vertelde mij niet wat ik wilde horen, maar zoals jij het zag. Dat is een eerlijk antwoord. Ondanks het feit, dat je geen blijde boodschap had voor mij, vond ik het een prettig gesprek en zal ik nogmaals contact met je opnemen als ik weer eens een vraag heb. Groetjes :-)

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P