In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-4004958 VIA CREDITS 02-4004958 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Jubileum jaar In-Syn holischtische consultatie 2008 – 2018!

  Dit jaar vieren wij het 10 jarig bestaan van het In-syn holischtisch, spiritueel en paranormaal platform.
  Om dit te vieren geven wij gratis consulten cadeau!

  Klik hier voor informatie over onze jubileum actie.

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

 • demo

  Benieuwd naar de In-syn blogs?

  Lees het laatste blogitem “Het ontmoeten van jouw Tweelingziel of Zielsverwant.” geschreven door “Jade

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Heldervoelend Paragnost, life coach

Ervaren heldervoelend, helderwetend Paragnost en arbeidscoach en life coach.

Bij mij kan je terecht met al jouw vragen over relatie, liefde, werk, financiën, droomuitleg en toekomstvoorspelling.
 
Als je slachtoffer bent geworden van huiselijk geweld of een ander gewelds misdrijf, kan ik mij heel goed voorstellen dat er behoefte bestaat aan een stukje ondersteuning, informatie en advies, ik bied je graag mijn luisterend oor.

Als je partner plotseling is overleden en je er van het één op het andere moment met het gezin alleen voor komt te staan, ook dan ben ik er voor je en geef ik je graag inzichten en een aantal handvatten mee, zodat je op een positieve manier de draad weer kunt oppakken in jouw leven en weer een nieuw begin kunt maken.

Ik heb 5 jaar in de zorg gewerkt en werk nu als zelfstandig ondernemer, graag sta ik je bij met zakelijk advies.  
 

 

Klantervaringen met Nicole R.

123

Nicole, dankjewel voor het goed invoelen van de situatie en de geweldige tip! Er is een pak van mijn hart gevallen.;-)
Lieve Nicole Ik heb dit echt nooit meegemaakt. Gisteren sprak ik u voor het eerst. U zei dingen tegen mij die u echt niet kon weten. Letterlijk dingen die ik ooit tegen anderen in het verleden heb gezegd. Ook over de man had u alles goed : u gebruikte ook exact die woorden van de man in gesprekken met mij. . Ongelofelijk. U beschreef mij en hem heel erg nauwkeurig.Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt met een paragnoste. Alles heeft u benoemd en precies ook die dingen die in mijn situatie tellen. Geen vage zaken. Ook heeft u over mijn overleden vader verteld. U kreeg een boodschap van hem door. IK WEET NOG STEEDS NIET HOE DIT KAN .Maar wat u als boodschap van mijn vader aan mij doorgaf heeft mijn vader nog twee jaar voor zijn dood tegen mij gezegd. Dit is echt niet normaal hoe zuiver u bent. Ik heb de hele dag met dit gesprek in mijn hoofd gelopen. Ik ben nog steeds verbaasd: hoe weet u dit allemaal? Het is alsof u erbij was. Ik spreek weleens paragnosten en die zijn goed: maar wat u mij heeft verteld is ongelofelijk zuiver en is meer dan goed. Veel informatie in een tel gesprek.Ik heb die paragnosten gesproken en nogmaals ze zijn goed maar vaak moet ik wat aanvullen of benoemen ze niet alles in een gesprek of er worden stukjes informatie door verschillende paagnosten doorgegeven .Maar u zei in een gesprek ECHT ALLES IN EEN KEER en ik hoefde alleen maar te bevestigen met JA. ALLES klopt. Voor eerst was ik stil van verbazing. En ik kreeg zoveel dingen van u te horen. Ik weet echt niet hoe dit kan. U bent voor mij in al die jaren de allerbeste paragnoste die ik ooit ben tegengekomen.Voor mij is dit een geschenk in een moeilijk periode dat ik u heb gevonden en gesproken veel liefs Jeannette
GRATIS CONSULT GEKREGEN I.V.M. JUBILEUM ACTIE! Bedankt voor je luisterend oor en haarscherpe plaatje. Ik weet nog niet zo goed wat de juiste vervolgstap is, maar het lucht wel op om met iemand te kunnen praten.
Hoi Nicole, Zojuist een heel fijn gesprek met jou gehad met een traan en een lach en een heel goed advies waar ik zeker mee aan de slag ga. Bedankt voor jou heldere inzichten en wie weet tot spreeks, Liefs C
:-) Dankjewel Nicole, wat een geweldige tips en adviezen ik ga er mee aan het werk en het voelt alsof dit de deur naar een gelukkig leven opent.
Nicole, bedankt voor je heldere inzichten. Ik ben onder de indruk van je gaven, je ziet alles zo goed en duidelijk. Eigenlijk bevestig je wat ik zelf al weet. Toch heel fijn om te horen, het heeft me enorm geholpen. Ik ben je erg dankbaar. Liefs, Karin
Reddende engel!
Lieve Nicole, Een paar weken geleden heb ik een heel fijn gesprek met je gehad. Overstuur belde ik over een werk gerelateerde situatie, maar jij wist mij goed te kalmeren. Ook had je meteen goed inzicht op de situatie. Ik ben je heel dankbaar, heel veel geluk net je gave.
Lieve Nicole, Bedankt voor je heldere consult afgelopen weekend. Je hebt een goed beeld geschetst van de situatie waar ik nu inzit en mij ook goede adviezen en tips meegegeven voor de toekomst. Je kan personen ook goed beschrijven, het klopt! Ik ga er zeker wat mee doen :) Veel dank! ;-)
:-)goed consult

123

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P