In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-4004958 VIA CREDITS 02-4004958 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

 • demo

  Benieuwd naar de In-syn blogs?

  Lees het laatste blogitem “Karma – onder andere de wet van oorzaak en gevolg” geschreven door “Jade

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Heldervoelend Paragnost, life coach

Ervaren heldervoelend, helderwetend Paragnost en arbeidscoach en life coach.

Bij mij kan je terecht met al jouw vragen over relatie, liefde, werk, financiën, droomuitleg en toekomstvoorspelling.
 
Als je slachtoffer bent geworden van huiselijk geweld of een ander gewelds misdrijf, kan ik mij heel goed voorstellen dat er behoefte bestaat aan een stukje ondersteuning, informatie en advies, ik bied je graag mijn luisterend oor.

Als je partner plotseling is overleden en je er van het één op het andere moment met het gezin alleen voor komt te staan, ook dan ben ik er voor je en geef ik je graag inzichten en een aantal handvatten mee, zodat je op een positieve manier de draad weer kunt oppakken in jouw leven en weer een nieuw begin kunt maken.

Ik heb 5 jaar in de zorg gewerkt en werk nu als zelfstandig ondernemer, graag sta ik je bij met zakelijk advies.  
 

 

Klantervaringen met Nicole R.

123

Nicole, ik was verbaasd dat je dingen wist die je niet kon weten. Zeer bijzonder! Ik weet nu wat ik graag had willen weten. Bedankt!
Hoi Nicole wat mooi wat zuiver en wat eerlijk als er een gevoel van berusting ontstaat op basis van een gevoel of herkenning en wat fijn dat jij als gids een lichtpuntje kunt zijn voor velen ..heb mijn onderbewustzijn versterkt en mogen voelen met dierbaren ..top gesprek ...!!
lieve Nicole Een hele mooie voldane gesprek gehad samen over mijn overleden vriend. Je hebt alles heel goed gezien alles klopte ook helemaal. Ook met uitleg met zijn foto prachtig. Ik neem u advies van harte aan. nogmaals bedankt heel veel knuffels. rot de volgende gesprek
Nicole, Nogmaals bedankt voor je praktische adviezen en de handvaten die je mij hebt aangereikt! Direct en to the point. Super! Gr, Serge
Nicole R.: eerlijk en super goede paragnost.
Haarfijn voel je in zonder dat ik namen hoef te noemen Kort en krachtige antwoorden Zeer prettig gesprek, dank je wel
Beste Nicole, Ik wil je bedanken voor de vele bevestigingen tijdens ons gesprek. Ja, ik had te maken met een narcist. Ja, ik had een strenge moeder. Oei, ik draag toch nog een aantal stenen in mijn rugzak mee. Gelukkig draai je ook niet om de hete brij heen (iets wat heel zeldzaam is in deze hypocriete wereld). Met jouw duidelijk advies, heb ik een manier gevonden om nu eens en voor altijd mijn rugzak te kunnen legen! Ik hou je op de hoogte;-)
Nicole, dankjewel voor het goed invoelen van de situatie en de geweldige tip! Er is een pak van mijn hart gevallen.;-)
Lieve Nicole Ik heb dit echt nooit meegemaakt. Gisteren sprak ik u voor het eerst. U zei dingen tegen mij die u echt niet kon weten. Letterlijk dingen die ik ooit tegen anderen in het verleden heb gezegd. Ook over de man had u alles goed : u gebruikte ook exact die woorden van de man in gesprekken met mij. . Ongelofelijk. U beschreef mij en hem heel erg nauwkeurig.Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt met een paragnoste. Alles heeft u benoemd en precies ook die dingen die in mijn situatie tellen. Geen vage zaken. Ook heeft u over mijn overleden vader verteld. U kreeg een boodschap van hem door. IK WEET NOG STEEDS NIET HOE DIT KAN .Maar wat u als boodschap van mijn vader aan mij doorgaf heeft mijn vader nog twee jaar voor zijn dood tegen mij gezegd. Dit is echt niet normaal hoe zuiver u bent. Ik heb de hele dag met dit gesprek in mijn hoofd gelopen. Ik ben nog steeds verbaasd: hoe weet u dit allemaal? Het is alsof u erbij was. Ik spreek weleens paragnosten en die zijn goed: maar wat u mij heeft verteld is ongelofelijk zuiver en is meer dan goed. Veel informatie in een tel gesprek.Ik heb die paragnosten gesproken en nogmaals ze zijn goed maar vaak moet ik wat aanvullen of benoemen ze niet alles in een gesprek of er worden stukjes informatie door verschillende paagnosten doorgegeven .Maar u zei in een gesprek ECHT ALLES IN EEN KEER en ik hoefde alleen maar te bevestigen met JA. ALLES klopt. Voor eerst was ik stil van verbazing. En ik kreeg zoveel dingen van u te horen. Ik weet echt niet hoe dit kan. U bent voor mij in al die jaren de allerbeste paragnoste die ik ooit ben tegengekomen.Voor mij is dit een geschenk in een moeilijk periode dat ik u heb gevonden en gesproken veel liefs Jeannette
GRATIS CONSULT GEKREGEN I.V.M. JUBILEUM ACTIE! Bedankt voor je luisterend oor en haarscherpe plaatje. Ik weet nog niet zo goed wat de juiste vervolgstap is, maar het lucht wel op om met iemand te kunnen praten.

123

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P