Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Heldervoelend paragnost - droomduiding

Lief medemens, ik ben Mari.

Ik werk al een aantal jaren als heldervoelend, helderwetend en helderziend paragnost en medium, waarbij ik veel voldoening ervaar door hulp en adviezen die ik aan anderen kan geven. Als je mij belt, zal ik mijn best doen om je een mooi en goed consult te geven. Als je wilt kan ik ook een tipje van de sluier met betrekking tot je toekomst oplichten.

Je kunt bij mij terecht voor vragen op het gebied van relaties, werk, emoties / liefde, je wensen in de toekomst en andere vragen. Eén van mijn specialiteiten is droomduiding ofwel het uitleggen van dromen. Heb je vragen over je dromen, stel ze mij gerust.

Vanuit mijn diepste wezen heb ik mijn gegeven gave verder ontwikkeld om contact te maken met de engelen die jou omringen en beschermen. Ik stel ze daarbij de vragen die je met mij besproken hebt. De engelen geven mij inzichten door en daarmee kan ik je verder helpen met je levensvragen, je wensen en het maken van de keuzes waar je voor staat. Omdat ik met de engelen werk, werk ik alleen met positieve energie. Mijn antwoorden zijn soms concreet, maar hebben soms ook symbolische duidingen waarmee je zelf verder aan de slag kan.

De reading kan ik in de Nederlandse taal of Dari Farsi geven.

Met liefde nodig ik je uit voor een consult.

Warme groet, Mari

 

 

 

 

Klantervaringen met Mari
:-)Fijn en duidelijk gesprek gehad met Mari, helaas was mijn tegoed op en verbrak de verbinding...Kon de persoon om wie het ging goed beschrijven.Ik zal haar zeker weer bellen!Topconsulent
Gisteren een gesprek met Mari gehad , de vragen die ik had werden duidelijk en oprecht beantwoord , ik heb een helder beeld gekregen van de dingen waar ik mee worstelde en zit vol met positiviteit . Dank je wel voor de antwoorden en je uitleg . Ga je zeker nog eens bellen

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P