In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-4004958 VIA CREDITS 02-4004958 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Jubileum jaar In-Syn holischtische consultatie 2008 – 2018!

  Dit jaar vieren wij het 10 jarig bestaan van het In-syn holischtisch, spiritueel en paranormaal platform.
  Om dit te vieren geven wij gratis consulten cadeau!

  Klik hier voor informatie over onze jubileum actie.

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

 • demo

  Benieuwd naar de In-syn blogs?

  Lees het laatste blogitem “Het ontmoeten van jouw Tweelingziel of Zielsverwant.” geschreven door “Jade

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Betrouwbaar Medium en Paragnost

Lieve allemaal, mijn naam is Immy.

Ik wil je graag helpen in het vinden van antwoorden op de vragen waar je mee zit.
Dat kan op het gebied zijn van de liefde, werk, een financiële kwestie, maar ook als je hooggevoelig bent kan ik je verder begeleiden.

Als je hooggevoelig bent kun je tegen vele dingen aanlopen.
Denk daarbij aan dat je bijvoorbeeld teveel energieën van anderen oppikt, slecht slapen, je moeilijk kunnen afsluiten. Maar ook het gevoel hebben dat je jezelf vaak niet begrepen voelt hoort bij hooggevoeligheid. Mede door mijn jarenlange ervaring met hooggevoeligheid kan ik je  heel snel weer in jouw eigen kracht te zetten en je leren af te sluiten, zodat jij ook verder kunt groeien en ontwikkelen.

Ik zal je altijd een eerlijk en oprecht antwoord geven en geen enkele vraag is mij vreemd, immers vreemde vragen bestaan niet.
Mocht er toch een vraag zijn waar ik je op dat moment geen antwoord op kan geven, dan zal ik je dit eerlijk laten weten.

Als goede Paragnost en betrouwbaar Medium stem ik mij makkelijk op jou af en daardoor kan ik heel snel tot de kern van jouw probleem doordringen.
Het kan ook zijn dat ik een boodschap van mijn gidsen door krijg over een overleden persoon, of iets wat je al een tijdje kwijt bent.

Ik gebruik vaak mijn gave samen met de Tarot, de Tarot kaartlegging geeft een diepere kijk in alles wat er om jou heen begeeft of gebeurt, ook kan ik met de Tarotlegging je betere inzichten geven.
De Tarot kaarten dwingen niet, je dient altijd zelf de keuze maken, of je iets wel of nog niet op het moment kunt of wilt doen.

Energieën geven de richting aan, het is aan jou of je die richting al op wilt of dat je nog niet zover bent, dit is heel natuurlijk, want alles heeft tijd nodig en niets laat zich dwingen.

Lieve groet,

Immy

 

 

 

Klantervaringen met Immy

1234Laatste

Lieve Immy, Wat ben jij ongelofelijk puur, standvastig en dus een waar medium. Je bleef erbij, hij komt, hij gaat je berichten. En ja hoor meer dan een jaar geen contact en hij komt weer langzaam terug. Je hebt me zo bijgestaan en gesteund in deze zware tijd als mens en weet half niet hoeveel dat voor mij betekent. Heel erg bedankt lieve Immy! En tot bellens. Liefs Anoniempje
Lieve Immy, Het was fijn je weer gesproken te hebben. Jij voelt situaties altijd zo goed aan. En je hebt ook altijd gelijk. Ik spreek je inmiddels een paar jaar en je bent altijd mijn steun en toeverlaat geweest. Dank je wel daarvoor. Er is voor mij maar 1 topper en dat ben jij. Tot snel horens! Dikke knuffel van je weet wel wie
Lieve Immy, Jaren geleden heb ik je gesproken en alles van toendertijd is uitgekomen. Ik ben je dus ook niet vergeten want je bent zo lief en eerlijk. Je zegt het ook wanneer het niet leuk is, en jaren geleden zag het er minder positief uit en dat heb je me toen allemaal voorspeld en nu kan ik zeggen dat alles is uitgekomen. Ben blij je vandaag weer gesproken te hebben want als jij dingen zegt, dan weet ik zeker dat ik daar op kan bouwen. Ik laat het je weten wanneer het zover is :) ik bel je dan meteen weer. Veel liefs, D
ik ben geslaagd :) liefs fem
Hoi Immy, Eerste gedeelte is uitgekomen van je voorspelling. Hij heeft idd gebroken met zijn -nu- ex, maar heeft dus ff tijd nodig. Iedere keer komen dezelfde mooie kaarten terug verdeeld over meerdere readings. Je intuïtie is van jezelf ook haarscherp, want je wist exact te vertellen hoe mijn kind in elkaar steekt. Ben benieuwd wanneer we 'over het water' zullen gaan, maar dat laat ik je weten. Liefs van mij - jeweetwelwie ;)
Mijn schatje.... Al zo vaak heb ik je gesproken, en ik blijf je continue toch maar bellen.. je bent zo perfect zo lief ieder keer geef je me een goed gevoel dankzij je verhelderende consult die je geeft, keer op keer heb je gelijk en ieder keer wat je zegt klopt ook.. zonder twijfels weet je ieder keer veel te vertellen en geeft me ieder keer veel advies en tips voelt echt zo fijn dat ik je spreek en ik adviseer zeker iedereen die graag iemand wilt spreken over problemen, liefde etc etc echt bij Immy moet zijn!! Altijd duidelijk haalt veel uit de kaarten gewoon een top mens, ik spreek je gauw weer.. loveyouu liefss xxA
:-)Immy, heel veel dank voor je heldere blik , zuivere kaartlegging, en je begrip en de aanwijzingen die je hebt doorgegeven, hebben me veel RUST en inzicht gegeven. Ik kan weer verder. Dank je wel !!!
hoi hoi immy ik moet het even kwijt je bent een topper je helpt me door de zwaarste tijd van mijn leven op het moment je kan me gelukkig steeds weer gerust stellen met de kaarten ik voel het zo alsof je een hele goeie vriendin van me bent bedankt voor alles tot nu toe spreek je gouw weer groetjes dominic
lieve Immy, U bent zo lief ik hou echt van je.. ❤️❤️ normaal gesproken bel ik niet zo snel naar consulenten maar jij bent echt speciaal.. omdat je eerlijk bent en veel waarheid zegt.. zeker een aanrader... aangezien ik je nu een aantal keer heb gesproken en ik ga je zeker vaker bellen, en je bent duidelijk met alles, keer op keer geeft u mij motivatie en tips, en ieder keer wat we bespreken komt ook ieder keer terug in me dagelijks leven.. en de rest wat u me heeft verteld duidelijke inzichten ik hoop dat het ook allemaal uit gaat komen.. ik vertrouw er op.. nogmaals bedankt ik waardeer het ❤️❤️❤️
Dankjewel immy voor je gesprek, heb vele dingen kunnen plaatsen en vele dingen waar ik iets mee kan... ga er zeker energie in stoppen om je gegeven adviezen te gebruiken :-s... vele gegeven kaarten kon ik me volledig in vinden en wist ik wat ermee bedoeld werd... nogmaals dankjewel... groetjes xxx Sabine

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P