Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

 • demo

  Benieuwd naar de In-syn blogs?

  Lees het laatste blogitem “Essentiecoaching” geschreven door “Helma

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

HSP - Tweelingziel relatie - Liefde

Paranormale deskundigheid:
Hoogsensitief  ( (HSP) High Sensitieve Person ), Hooggevoeligheid, Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, Medium, Intuïtief, Lenormand Kaarten, Kaartlegging, Engelen Kaarten, Inzichtkaarten, Fotoreading Online.

Maatschappelijke deskundigheid:
Leidinggevende functie (supervisor) in de sector van de Sociale Zekerheid, Financieel, Commercieel, Coach, Trainer, Klanten advies, Communicatie, Oplossingsgericht werken, Coachen, Begeleiding, Advies, Ervaringsdeskundige, Spiritueel Coach, Intuïtief Gesprekspartner.

Specialisaties:
Alcoholisme, Angst, Bindingsangst, Faalangst, Verlatingsangst, Blokkades opheffen, Coaching, Depressie, Stress, Burnout, Diabetes problematiek, Hooggevoeligheid, Engelen, Echtscheidingsproblematiek, Ontrouw en Overspel in de Liefde, Relatieproblemen, Financiële zaken, Huiselijk geweld, Kinderen met een handicap, Liefde en Relatie, Meditatie, Relatie problemen, Geweld, Huiselijk geweld, Pesten, Pesten van kinderen, Pesten van volwassenen, Pesten op de werkvloer, Pesten op school,  Fotoreading, Ontslag, Sollicitatietraining, Problemen op het werk, Werk, Uitkering, Verdriet,  Verwerking van verdriet, Overlijden van een dierbare, Overlijden van een kind, Rouwverwerking, Pesten, Toekomst Voorspellen, Hooggevoelig zijn, Paranormaal begaafd zijn, Tweelingzielen.
________________________________________________________

Welkom op mijn pagina lieve mensen,

Men omschrijft mij als hoog sensitief (HSP), intuïtief, helderwetend, heldervoelend, helderziend en helderhorend medium, spiritueel coach, gesprekspartner en gecertificeerd kaartlegster.

Graag help ik je verder als je onbeantwoorde vragen hebt en je even niet meer weet welke richting je jouw leven zal geven. Samen met jou kijk ik waar je tegen aan loopt en verschaf ik duidelijkheid, inzichten en draag ik oplossingen aan, zodat je verder kan. Ik heb al vele mensen met veel plezier verder mogen helpen bijvoorbeeld met vragen over de liefde, relatie en werk of één van de andere specialisaties hierboven aangegeven. Ik zal je altijd eerlijk en zuiver te woord staan.

Hierbij leg ik ook de kaarten. Ik heb verschillende jaren ervaring met het kaarten leggen. Ze vertellen het verhaal van jouw verleden, heden en toekomst. Door in te voelen op jouw energie, of de energie van de persoon waar het om gaat, kan ik boodschappen aan je doorgeven.  Met dit alles word ik bijgestaan door mijn gidsen met zuivere Liefde, Licht en Kracht.

Door mijn eigen levenservaring, kan ik ook voor jou wellicht iets betekenen als je anoniem en vertrouwelijk wil praten over alle vragen die het leven met zich mee kan brengen. Dit alles integer en zonder oordelen of vooroordelen. Dit kan je troost en verlichting bieden en je verder helpen, door middel van begrip, inzicht en advies. Maar ook als je denkt een Hooggevoelig persoon te zijn (HSP) en je weet niet hoe je hier mee moet om gaan of jij problemen hebt in jouw relatie of in de liefde of werk gerelateerde vragen. Ook in Tweelingziel relaties kan ik je helderheid verschaffen, ik wil met liefde naar je luisteren.

Tevens schrijf ik regelmatig een Blog die op de website van In-syn te lezen zijn, mijn blogs gaan over zaken die ons kunnen bezig houden.

Neem gerust een kijkje op de website van In-syn en misschien staan er wel een aantal Blogs die je interesseren en wellicht herken je er dingen van jezelf in en heb je er wat aan.


Heb je na het lezen van dit schrijven interesse en ben je nieuwsgierig geworden ?
Heb je vragen naar aanleiding van mijn blogs?
Ben je op zoek naar iemand die naar je luistert?
Wil je gewoon even praten of heb je andere levens vragen?

Dan ga ik graag het gesprek met jou aan. Tot snel!

Warme groet, Jade.

 

Klantervaringen met Jade

1234Laatste

Wat mooi wat jouw kaart van deze week zegt over alleen zijn. Het past helemaal bij mijn gevoelens op dit moment. Mijn moeder is afgelopen week gestorven en begraven.
Lieve Jade heeft mij erg geholpen met mijn ingewikkelde situatie. Het heeft mij een verhelderend inzicht gegeven. Woorden die gezegd werden kwamen zeker overheen hoe ik er zelf over dacht. Ik ben erg blij dat ik Jade heb gesproken. ♡
Voor Jade; Wat een lieve, warme, eerlijke vrouw.. Alles wat ze zei klopte. Ze gaf heel duidelijke uitleg als ik iets niet begreep en ze gaf ook nog haar persoonlijke advies.. Nou nog hopen dat alles goed op z'n plek valt..
Dank je wel voor het verhelderende gesprek gisteren. Je zei precies datgene wat ik nodig had om weer in mijn kracht te komen. Ik voelde me vanmorgen naar omstandigheden goed. De ontmoeting was niet wat ik ervan gehoopt had, maar zoals je zei : het hoort bij deze connectie.Ik probeer het los te laten en we zullen zien hoe het zich ontwikkelt. Ik richt mijn aandacht voorlopig maar even op mijn moeder. Zij heeft me nu nodig. Jade , nogmaals denk voor het meedenken en -voelen. Tot gauw. Margot
Jade, ik heb je een paar weken terug gesproken. Bedankt voor de heldere inzichten die je me hebt gegeven over mijn carriere pad. Deze hebben mij wat meer vertrouwen kunnen geven bij het maken van belangrijke keuzes over mijn werk. Bedankt voor het luisteren, jou geduld en advies.
Hallo Jade Absoluut een bijzonder en juist gesprek met jou,zeer to the point. Zou het zo weer doen . Hartelijk dank om me niet meer in twijfel te houden. Nu sterker kunnen staan en vertrouwen terug winnen. Nogmaals ,DANK
Ik heb net een gesprek gehad met Jade, ze is geweldig, ze kon mijn hele situatie overzien en heeft mij dingen verteld over mijn leven die ze niet kan weten. Dus ik heb heel veel aan dit gesprek gehad. Ik raadgever iedereen aan haar te bellen. Groetjes Caroline
Hoi Jade je had gelijk ik mag in me huis blijven lilian
lieve Jade, ik wil je graag bedanken voor je goede steun en de wijsheid en kracht die je mij zojuist hebt gegeven, ik zag het allemaal even niet meer zitten omtrent de tweelingzielen proces en andere situaties waar ik in zit.. jij hebt mij de kracht gegeven dat ik er weer in mag geloven en dat ik meer van mezelf moet gaan houden.. ik kan nog uren met je praten
Jade heeft mijn eigen gevoelens bevestigd rondom mijn tweelingziel! Het is meest moeilijke wat je kan overkomen op je spirituele weg! Maar mede door haar zie en voel ik de dingen helder aan en weet ik dat ik niet gek ben! Voor iedereen die worstelt met het tweelingziel gebeuren, is zij absoluut een aanrader! Liefs Natasja

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P