Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

HSP - Tweelingziel relatie - Liefde

Paranormale deskundigheid:
Hoogsensitief  ( (HSP) High Sensitieve Person ), Hooggevoeligheid, Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, Medium, Intuïtief, Lenormand Kaarten, Kaartlegging, Engelen Kaarten, Inzichtkaarten, Fotoreading Online.

Maatschappelijke deskundigheid:
Leidinggevende functie (supervisor) in de sector van de Sociale Zekerheid, Financieel, Commercieel, Coach, Trainer, Klanten advies, Communicatie, Oplossingsgericht werken, Coachen, Begeleiding, Advies, Ervaringsdeskundige, Spiritueel Coach, Intuïtief Gesprekspartner.

Specialisaties:
Alcoholisme, Angst, Bindingsangst, Faalangst, Verlatingsangst, Blokkades opheffen, Coaching, Depressie, Stress, Burnout, Diabetes problematiek, Hooggevoeligheid, Engelen, Echtscheidingsproblematiek, Ontrouw en Overspel in de Liefde, Relatieproblemen, Financiële zaken, Huiselijk geweld, Kinderen met een handicap, Liefde en Relatie, Meditatie, Relatie problemen, Geweld, Huiselijk geweld, Pesten, Pesten van kinderen, Pesten van volwassenen, Pesten op de werkvloer, Pesten op school,  Fotoreading, Ontslag, Sollicitatietraining, Problemen op het werk, Werk, Uitkering, Verdriet,  Verwerking van verdriet, Overlijden van een dierbare, Overlijden van een kind, Rouwverwerking, Pesten, Toekomst Voorspellen, Hooggevoelig zijn, Paranormaal begaafd zijn, Tweelingzielen.
________________________________________________________

Welkom op mijn pagina lieve mensen,

Men omschrijft mij als hoog sensitief (HSP), intuïtief, helderwetend, heldervoelend, helderziend en helderhorend medium, spiritueel coach, gesprekspartner en gecertificeerd kaartlegster.

Graag help ik je verder als je onbeantwoorde vragen hebt en je even niet meer weet welke richting je jouw leven zal geven. Samen met jou kijk ik waar je tegen aan loopt en verschaf ik duidelijkheid, inzichten en draag ik oplossingen aan, zodat je verder kan. Ik heb al vele mensen met veel plezier verder mogen helpen bijvoorbeeld met vragen over de liefde, relatie en werk of één van de andere specialisaties hierboven aangegeven. Ik zal je altijd eerlijk en zuiver te woord staan.

Hierbij leg ik ook de kaarten. Ik heb verschillende jaren ervaring met het kaarten leggen. Ze vertellen het verhaal van jouw verleden, heden en toekomst. Door in te voelen op jouw energie, of de energie van de persoon waar het om gaat, kan ik boodschappen aan je doorgeven.  Met dit alles word ik bijgestaan door mijn gidsen met zuivere Liefde, Licht en Kracht.

Door mijn eigen levenservaring, kan ik ook voor jou wellicht iets betekenen als je anoniem en vertrouwelijk wil praten over alle vragen die het leven met zich mee kan brengen. Dit alles integer en zonder oordelen of vooroordelen. Dit kan je troost en verlichting bieden en je verder helpen, door middel van begrip, inzicht en advies. Maar ook als je denkt een Hooggevoelig persoon te zijn (HSP) en je weet niet hoe je hier mee moet om gaan of jij problemen hebt in jouw relatie of in de liefde of werk gerelateerde vragen. Ook in Tweelingziel relaties kan ik je helderheid verschaffen, ik wil met liefde naar je luisteren.

Tevens schrijf ik regelmatig een Blog die op de website van In-syn te lezen zijn, mijn blogs gaan over zaken die ons kunnen bezig houden.

 • Relatiebreuk, Soms is liefde niet genoeg.
 • Lichtwerkers, Lichtwerkers zijn mensen die andere mensen op aarde voorbereiden op het nieuwe tijdperk dat komen gaat.
 • Transformeren, Transformeren of wel veranderen, het is één woord dat een enorme invloed heeft op onze levens.
 • Kiezen voor jezelf, Voor jezelf kiezen is toch vaak iets dat voor veel mensen enorm moeilijk is.
 • Verdriet of droevig zijn, het is een emotie die zowel mensen als dieren kennen.
 • Wat is angst, en wat doet het eigelijk met ons?
 • Gelukkig zijn, Deze blog gaat over de vraag, wat geluk nu eigelijk inhoudt en wanneer je gelukkig bent.
 • Poortdagen, Wat zijn nu eigenlijk poortdagen en wat kan je lichaam voor klachten hiervan ervaren?
 • Karma - onder andere de wet van oorzaak en gevolg , informatie over o.a. de wetten van karma en de invloed daarvan op jouw leven.
 • Hoogsensitief persoon, High sensitive person-HSP , informatie m.b.t. hooggevoeligheid bij kinderen en volwassenen en hoe daarmee om te gaan.
 • Smudgen - Energetisch reinigen, informatie en uitleg over het smudgen ritueel waarmee je jezelf en/of je omgeving energetisch kan reinigen.
 • Huilen mag”, Deze blog gaat over het tonen en toelaten van emotie.
 • Chakra - wat zijn chakra's?” Uitleg over de chakra’s die wij hebben en waar zij voor staan.
 • Het ontmoeten van jouw Tweelingziel, hierin vertel ik de verhalen en ervaringen van mensen die dit overkomen is en wat de herkenningspunten, leuke en minder leuke kanten hieraan zijn.
 • Tarot – Liefde, inzicht in relatie via de Tarotkaarten”, Verhaalt over de inzichten die kaarten kunnen geven in jouw leven.
 • Krachtdieren en Totemdieren”, Uitleg over deze dieren en wat die voor betekenis in ons leven kunnen hebben.
 • Toekomst voorspellen kan dat?”, Hierin wordt onder andere de vraag gesteld of de toekomst wel vast staat.
 • Spiritualiteit – Geloof en bijgeloof”, Legt uit wat het verschil is tussen deze drie zaken.
 • Kaarsenmagie” waarin ik wat uitleg geef over het maken van een kaars om een wens te bespoedigen en uit te laten komen.
 • Spiegelbeeld vertel eens even”, leert je hoe je naar jezelf kan kijken en hoe je jouw eigen wereld kan creëren.
 • Meditatie en Boeddha”, waarin ik uitleg geef over mediteren en ik vertel over de historie van Boeddha.
 • Eenzaamheid”, waarin ik verschillende vormen en de problematiek van eenzaamheid omschrijf. Zaken uit het leven waarin wij onszelf allemaal wel eens kunnen herkennen. 
 • Durf je kwetsbaar op te stellen”, waarin ik de angsten omschrijf van mensen die zij kunnen ontwikkelen na bijvoorbeeld enorm gekwetst te zijn, zodat zij zich niet meer kunnen openstellen voor andere mensen en relaties en hun gevoel afsluiten. 
 • Boodschappen van Gene Zijde”, dat ik geschreven heb omdat er veel mensen verdrietig zijn na het overlijden van iemand waar ze van houden en zo graag nog eens wat willen vernemen van hen.

Neem gerust een kijkje op de website van In-syn en misschien staan er wel een aantal Blogs die je interesseren en wellicht herken je er dingen van jezelf in en heb je er wat aan.


Heb je na het lezen van dit schrijven interesse en ben je nieuwsgierig geworden ?
Heb je vragen naar aanleiding van mijn blogs?
Ben je op zoek naar iemand die naar je luistert?
Wil je gewoon even praten of heb je andere levens vragen?

Dan ga ik graag het gesprek met jou aan. Tot snel!

Warme groet, Jade.

 

Klantervaringen met Jade

1234Laatste

Jade; Heel prettig consult, vriendelijke en eerlijke vrouw die meteen weet hoe ze je kan helpen. Mocht ik in de toekomst met vragen zitten zal ik zeker weer voor haar kiezen!
Hoi Jade, dank u wel voor het fijne gesprek dat ik met u heb gehad. Er is me een hoop duidelijk geworden. Echt een aanrader. Liefs
Heel erg bedankt Jade. Het gesprek was enorm verhelderend. Je hebt haarscherp inzicht in mijn situatie. Ik voel me alweer een stuk lichter.
Jade, mooi, jouw weekkaart! Steuntje in de rug bij mijn twijfels. Hoop op een bevestiging. Op dit moment geen contact.
Ik was te ongeduldig. Vanmorgen reactie op mijn berichtje gekregen van M. Voel me nu weer rustiger.
Lieve Jade, Ik bel je nu vanaf vrijdag helemaal suf haha steeds weer hang ik vrolijk op en leg je alles zoals het is. Heb heel veel aan jouw steun op dit moment. Tot snel! Knuffel Bianca
Lieve Jade, Vorig jaar heb ik twee zeer verhelderende gesprekken met je mogen hebben. Je bent eerlijk, oprecht en betrokken. Dit heeft voor mij heel goed gevoeld. Nu lees ik je laatste blog. Werkelijk prachtig, en zó waar...Ik begin steeds meer de waarde in te zien én waarderen van de huidige periode in mijn leven waarin ik alleen ben. Het met jezelf zijn..... Ik wil je bedanken voor het delen van je wijsheid. Liefs.
Beste Jade, vanochtend een telefonische reading met je gehad over een tweeling ziel relatie. Alles wat je zei klopt. Ik sta versteld dat je op afstand toch zoveel kan voelen. Bedankt voor het advies. Spreek je snel weer!
Ik heb reeds vele keren contact opgenomen met Jade. Ze weet me telkens zoveel te vertellen. En ik ben elke keer gerust gesteld. Ik krijg elke keer een duidelijk zicht op de situatie. Zodat ik verder kom. Ik heb altijd wat schrik van online-mediums, omdat ik vrees dat ze niet betrouwbaar zijn, als je zomaar iemand belt. Jade weet alles altijd zo goed uit te leggen. En ze heeft het echt goed voor met jou. Voor mij heeft dit echt al een groot verschil gemaakt in mijn leven. Ik weet alles gewoon veel beter, en kan daardoor alles beter aanpakken.
Gisteren heb ik een hele fijne gesprek gehad met Jade. Ik heb antwoorden en bevestigingen gekregen over de situatie van mijn relatie. Het was ook rustgevend om dit allemaal te horen. Ik had zelf nooit eerder gehoord over de tweelingziel waar ik dus mee te maken heb tussen mij en de geliefde die ik terug wil, zij heeft mij hierover goed uitleg gegeven! Jade is echt een zeer vriendelijke vrouw die een mooi gesprek kan voeren, het voelt heel vertrouwd! Dankjewel nogmaals voor de sessie, hopelijk tot snel weer.

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P