In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-4004958 VIA CREDITS 02-4004958 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

 • demo

  Benieuwd naar de In-syn blogs?

  Lees het laatste blogitem “Huilen mag” geschreven door “Jade

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

HSP - Tweelingziel relatie - Liefde

Paranormale deskundigheid:
Hoogsensitief  ( (HSP) High Sensitieve Person ), Hooggevoeligheid, Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, Medium, Intuïtief, Lenormand Kaarten, Kaartlegging, Engelen Kaarten, Inzichtkaarten, Fotoreading Online.

Maatschappelijke deskundigheid:
Leidinggevende functie (supervisor) in de sector van de Sociale Zekerheid, Financieel, Commercieel, Coach, Trainer, Klanten advies, Communicatie, Oplossingsgericht werken, Coachen, Begeleiding, Advies, Ervaringsdeskundige, Spiritueel Coach, Intuïtief Gesprekspartner.

Specialisaties:
Alcoholisme, Angst, Bindingsangst, Faalangst, Verlatingsangst, Blokkades opheffen, Coaching, Depressie, Stress, Burnout, Diabetes problematiek, Hooggevoeligheid, Engelen, Echtscheidingsproblematiek, Ontrouw en Overspel in de Liefde, Relatieproblemen, Financiële zaken, Huiselijk geweld, Kinderen met een handicap, Liefde en Relatie, Meditatie, Relatie problemen, Geweld, Huiselijk geweld, Pesten, Pesten van kinderen, Pesten van volwassenen, Pesten op de werkvloer, Pesten op school,  Fotoreading, Ontslag, Sollicitatietraining, Problemen op het werk, Werk, Uitkering, Verdriet,  Verwerking van verdriet, Overlijden van een dierbare, Overlijden van een kind, Rouwverwerking, Pesten, Toekomst Voorspellen, Hooggevoelig zijn, Paranormaal begaafd zijn, Tweelingzielen.
________________________________________________________

Welkom op mijn pagina lieve mensen,

Men omschrijft mij als hoog sensitief (HSP), intuïtief, helderwetend, heldervoelend, helderziend en helderhorend medium, spiritueel coach, gesprekspartner en gecertificeerd kaartlegster.

Graag help ik je verder als je onbeantwoorde vragen hebt en je even niet meer weet welke richting je jouw leven zal geven. Samen met jou kijk ik waar je tegen aan loopt en verschaf ik duidelijkheid, inzichten en draag ik oplossingen aan, zodat je verder kan. Ik heb al vele mensen met veel plezier verder mogen helpen bijvoorbeeld met vragen over de liefde, relatie en werk of één van de andere specialisaties hierboven aangegeven. Ik zal je altijd eerlijk en zuiver te woord staan.

Hierbij leg ik ook de kaarten. Ik heb verschillende jaren ervaring met het kaarten leggen. Ze vertellen het verhaal van jouw verleden, heden en toekomst. Door in te voelen op jouw energie, of de energie van de persoon waar het om gaat, kan ik boodschappen aan je doorgeven.  Met dit alles word ik bijgestaan door mijn gidsen met zuivere Liefde, Licht en Kracht.

Door mijn eigen levenservaring, kan ik ook voor jou wellicht iets betekenen als je anoniem en vertrouwelijk wil praten over alle vragen die het leven met zich mee kan brengen. Dit alles integer en zonder oordelen of vooroordelen. Dit kan je troost en verlichting bieden en je verder helpen, door middel van begrip, inzicht en advies. Maar ook als je denkt een Hooggevoelig persoon te zijn (HSP) en je weet niet hoe je hier mee moet om gaan of jij problemen hebt in jouw relatie of in de liefde of werk gerelateerde vragen. Ook in Tweelingziel relaties kan ik je helderheid verschaffen, ik wil met liefde naar je luisteren.

Tevens schrijf ik regelmatig een Blog die op de website van In-syn te lezen zijn, mijn blogs gaan over zaken die ons kunnen bezig houden.

 • Boodschappen van Gene Zijde”, dat ik geschreven heb omdat er veel mensen verdrietig zijn na het overlijden van iemand waar ze van houden en zo graag nog eens wat willen vernemen van hen.
 • Durf je kwetsbaar op te stellen”, waarin ik de angsten omschrijf van mensen die zij kunnen ontwikkelen na bijvoorbeeld enorm gekwetst te zijn, zodat zij zich niet meer kunnen openstellen voor andere mensen en relaties en hun gevoel afsluiten. 
 • Eenzaamheid”, waarin ik verschillende vormen en de problematiek van eenzaamheid omschrijf. Zaken uit het leven waarin wij onszelf allemaal wel eens kunnen herkennen. 
 • Kaarsenmagie” waarin ik wat uitleg geef over het maken van een kaars om een wens te bespoedigen en uit te laten komen.
 • Het ontmoeten van jouw Tweelingziel, hierin vertel ik de verhalen en ervaringen van mensen die dit overkomen is en wat de herkenningspunten, leuke en minder leuke kanten hieraan zijn.
 • Chakra - wat zijn chakra's?
 • Huilen mag

Neem gerust een kijkje op de website van In-syn en misschien staan er wel een aantal Blogs die je interesseren en wellicht herken je er dingen van jezelf in en heb je er wat aan.


Heb je na het lezen van dit schrijven interesse en ben je nieuwsgierig geworden ?
Heb je vragen naar aanleiding van mijn blogs?
Ben je op zoek naar iemand die naar je luistert?
Wil je gewoon even praten of heb je andere levens vragen?

Dan ga ik graag het gesprek met jou aan. Tot snel!

Warme groet, Jade.

 

Klantervaringen met Jade

1234Laatste

Jade bedankt,alles wat je vertel had,klopt!!! Je bent super goed:-):-)
Heb zo een fijn gesprek met jou gehad Jade,je hebt haar beschreven alsof je haar persoonlijk hebt gekent..een bevestiging van mijn persoon- lijke ervaring met haar! Nogmaals Jade,heel veel dank en liefs van mij.
Jade, Bedankt voor je goede tips. Zo blijft wat ik doe leuk ;-)
Jade, hartelijke dank voor de mooie weekkaart. Deze resoneert helemaal. Verwachtingen uitspreken en grenzen aangeven, ook als deze een conflict veroorzaken.Ik heb dit onlangs gedaan en twijfelde of ik er goed aan heb gedaan. Ik heb nu de bevestiging. Groet, M.
GRATIS CONSULT GEKREGEN I.V.M. JUBILEUM ACTIE! Lieve Jade, na een lange tijd heb ik zojuist weer contact met je gezocht. Dankjewel voor je uitleg en positiviteit. Ik hoop echt dat jouw voorspellingen uit zullen konen. Liefs xxx
Lieve Jade, Dankjewel voor ons gesprek weer. Een aantal maanden geleden zat je met alles juist en nu weer. Je ziet precies wat er bij hem speelt en ik ben heel erg blij met ons gesprek. Duidelijk en ook erg in detail. Ik ga je zeker bellen als hij weg is. Xx D
Jade, dank je wel voor het fijne gesprek zojuist. Het geeft me weer vertrouwen in de toekomst. Hartelijke groeten, M.
GRATIS CONSULT GEKREGEN I.V.M. JUBILEUM ACTIE! Beste Jade, Wat heb jij mij geholpen met mijn 'situatie'. Ik zit nu weer in rustiger vaarwater. Veel dingen die je voorspelde over N. kwamen ook uit. Ik spreek je snel. Liefs, R
Hoi Jade, Dank je wel. Ik kan me voorstellen dat ik een inmiddels een ´lastige klant´ ben, maar je beantwoord mijn vragen goed en eerlijk en luistert gelukkig naar het/mijn verhaal. Was er even heel blij mee. Dank en groet, Bea
GRATIS CONSULT GEKREGEN I.V.M. JUBILEUM ACTIE! Lieve Jade, Bedankt voor alle steun. Zaken die Jade mij verteld heeft zijn uitgekomen, een absoluut betrouwbaar medium. Liefs, R

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P