In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-4004958 VIA CREDITS 02-4004958 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

 • demo

  Benieuwd naar de In-syn blogs?

  Lees het laatste blogitem “Karma – onder andere de wet van oorzaak en gevolg” geschreven door “Jade

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Medium - Astroloog - Tarotist

Paranormale deskundigheid:
Helderziend, helderhorend, medium, tarotist, hooggevoelig, fotoreading, pendelen, astrologie.

Maatschappelijke deskundigheid:
Financieel en juridische achtergrond. Budgetcoach, Voedingscoach en Gewichtsconsulent, Hypnotherapeut, Relatietherapeut, NLP, Mindfulness, Mentallifecoaching, Reflexzonetherapeut, Aromatherapeut.  Creatief therapeut.

Specialisaties:
Liefdesproblemen, aantrekken en afstoten van relaties, het aangaan van liefdevolle relaties, stoppen met herhaling van patronen, verlatingsangst versus bindingsangst, borderline, narcisme. Familierelaties, invloed van moeder, vader, familie-opstellingen.
Geestelijk en lichamelijk geweld, sexueel misbruik. Ouder- kindrelaties. Opvoedingsproblemen, Indigo-lichtkinderen. Jaarvoorspelling met behulp van Tarot.
_____________________________________________________________________________

Welkom, ik ben Gladys.

Ik ben een medium en gespecialiseerd in readings waarbij ik gebruik maak van zowel de tarot als van mijn andere kwaliteiten als medium en paragnost. Ik vind het heerlijk om als medium te werken en om iedere dag mensen te helpen. Ik vind het geweldig om je te verbinden met jouw geliefden aan gene zijde of om hulp te krijgen van de spirituele wereld, als je vragen hebt over jouw levenspad. Hierbij maak ik ook gebruik van de Tarot.

Veilig en aangenaam.
Soms voel je nerveus voor een reading. Vanaf het eerste begin zorg ik er voor dat je je prettig en aangenaam voelt. Ik veroordeel of beoordeel niemand en ook vind ik niet dat er stomme vragen zijn. Ook al ben ik zeer serieus in mijn werk en ook over hoe mijn cliënten zich voelen, ik zal er altijd zorg voor dragen dat iedereen zich comfortabel en beschermd weet. Ik zal je gedurende een reading steeds op je gemak stellen. Ik werk graag met iedere cliënt die ik ontmoet en ik wil dat je de beste reading als mogelijk zult hebben.

Jarenlange ervaring.
Ik doe altijd mijn best voor mijn cliënten. Ik heb een jarenlange training en ervaring achter de rug om mijn kwaliteiten als medium te ontwikkelen en te verfijnen.
Vanaf 2002 ben ik actief bezig als medium, paragnost en tarotist en heb zowel in binnen- als in het buitenland voor velen mogen werken. Duizenden mensen heb ik mogen helpen en iedere cliënt is voor mij speciaal en bijzonder.

Wanneer kan ik een verbinding maken?
Overledenen vinden het net zo fijn om contact met jou te maken als jij met hen. Zij willen graag met jou praten. Als je contact wilt leggen met diegene die onlangs is overleden, geef ik het advies om daar 3 maanden mee te wachten om een reading te laten doen, maar dat is niet noodzakelijk. Mensen hebben tijd nodig om een proces van rouw en verdriet te doorlopen, neem dus eerst deze tijd voor jezelf. De overledenen zelf hebben deze tijd niet nodig en kunnen ook in een vroeg stadium reeds contact leggen. Zelf heb ik contact met overledenen kunnen leggen binnen 24 uur na hun overlijden. Ik geloof dat de tijd voor een reading het beste kan zijn op het moment dat het voor jou het beste voelt. Het is wel zo dat als een overledene niet wil doorkomen zij dat niet doen omdat ze niet van jou houden of omdat ze dat niet willen. Soms komen juist dan andere overledenen door die jou graag ook willen helpen. Het werkt altijd prettiger als je een foto van de betrokken persoon meeneemt, zodat ik de energie van deze persoon kan lezen. Hoeft niet, mag wel.

Spirituele readings.
Ik gebruik mijn spirituele kwaliteiten, de Tarot en mijn contact met de Spirit om te zien wat er in jouw leven aan de hand is. Je krijgt altijd de eerlijke waarheid te horen maar ook spirituele begeleiding. Ik vertel nooit aan mijn cliënten wat ze willen horen omdat dat niemand verder brengt. Ik hoop dat de uitkomst datgene is wat je wenst, maar dat hoeft niet zo te zijn. Soms laat de Spirit jou iets anders weten wat jouw beslissing eveneens kan beinvloeden of moet je op een andere manier er naar kijken. Jouw gidsen zullen jou helpen om een beslissing te maken en zij zullen jou er soms op wijzen dat er ook een andere weg mogelijk is.

Speciale vragen.
Stel deze vragen. Ik zal altijd mijn best doen om deze vragen samen met jouw gidsen te beantwoorden om te zien wat er in jouw leven aan de hand is. Soms komen geliefden van gene zijde door om jou advies te geven. Ik zal jou helpen om inzicht in jouw leven te ontvangen, zodat je duidelijkheid krijgt en ook rust over waar jouw pad naartoe zou kunnen leiden. Gedurende een sessie krijg je altijd datgene wat je "nodig" hebt.

Met lieve hartegroet,

Gladys

 

Klantervaringen met Gladys
Dag Gladys, Een poosje geleden heb ik met je gesproken en ik heb veel aan dit gesprek gehad. Je bent intuïtief heel sterk nabij en je voelde wat ik op dat moment nodig had aan inzicht en spiegeling.Jouw luisterende oor,vertelde me om nieuwe wegen te bewandelen in mijn oor. Wegen om te gaan, die ikzelf nog niet had vermoed. Dank je wel. Je was een engel op mijn pad. Eva
Gladys; DANK je voor je goed luisterend oor ik kan er veel mee met je RAAD van er anders naar te kijken. lieve groeten Jose.
Hoi Lieve Gladys, Ik blijf het maar herhalen. Je bent gewoon toppie. Love you
Hoi Gladys, Het is weer even geleden maar ik wilde jou toch nog even bedanken voor de input die jij mij hebt gegeven. Jij zag het zo scherp en duidelijk. Ik weet nu weer hoe ik verder moet want ik zat er helemaal doorheen. Ook namens mijn partner vele malen dank. Door de inzichten die jij mij gaf op liefdesgebied kunnen we verder op deze soms moeilijke weg. Gesteund door jouw inzichten weet ik gewoon dat we er gaan komen. Ik houd je op de hoogte, bel je volgende week. Dikke knuf, Louis en Sabine

Beste Gladys,

Onder de indruk van jouw profiel, besloten om jou een keer te bellen. Geen minuut spijt van gehad.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik dat veel eerder had moeten doen.
Confronterend ben je zeker, haha.....

Bedankt,
Rose

Hoi Gladys,

Hoe je het hebt gedaan en wat je hebt gedaan, helemaal geen idee, maar ik kan hier wel melden dat na mijn gesprek met jou, de lucht helemaal opgeklaard is. Geen wolkje meer te bekennen. Mijn handel loopt weer als een trein en mijn vriendin is er ook weer helemaal voor mij;-)
Bedankt dat je mij even terug hebt gezet op mijn eigen plekje.
Dat is zelf mijn eigen film kan regisseren, daar stond ik echt van te kijken en dat door mijn eigen gedoe de handel terug was gelopen? Jij liet het mij zien. Bedankt voor het inzicht, is echt goud waard, want ik heb het nu allemaal veel beter op een rijtje staan. Veel om over na te denken in ieder geval. Nou Gladys bedankt en wij spreken elkaar binnenkort.

TonyM

Hallo Gladys,

Ik heb je nu een keer of drie gesproken en ben echt diep onder de indruk van hetgeen jij mij steeds weer weet te vertellen. Je hebt het altijd bij het rechte einde gehad. Bedankt voor de spiegel waarin jij mij steeds hebt laten kijken. Confronterend en moeilijk soms, maar wel heel leerzaam. Je bent echt een topper.
Ik bel je snel.

Anne

Hallo lieve Gladys,

Gisteren jou voor de allereerste keer gesproken en ben weer helemaal blij. Ik was bijna in tranen toen ik je sprak, maar je wist mij met zulke rake uitspraken zo diep te treffen dat mijn zonnige en positieve kant weer naar boven kwam. Je hebt inderdaad gelijk, mijn glas is niet half leeg, maar half vol en vandaag heb ik zelfs het gevoel dat er nog wat in dat glas bij is gekomen:-D Ik weet nu weer hoe ik zelf mijn eigen toekomst kan bepalen. Bedankt voor alle tips die je mij gaf tav mijn eigen bedrijf. Ik ga ze meteen uitwerken en toepassen.
Die negatieve mensen in mijn omgeving?
Daar maak ik nu een grote bocht om heen, daar wil ik niet zoveel meer mee te maken hebben.
Hun negatieve energie zal mij niet meer raken.
Ik ga je binnenkort weer bellen.
Nogmaals hartelijk dank.

Marijke

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P