In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Gepassioneerd spiritueel medium

Hallo, ik ben Lenie.

Ik ben een gepassioneerd spiritueel begeleider, paragnost en transmedium met vergaande kennis en ervaring op het gebied van magnetiseren, healing, mediumschap, huisopschoning, sjamanisme en automatisch schrift. Via het contact met gene zijde krijg ik onder andere via mijn helderziendheid, helderhorendheid, helderwetendheid, heldervoelendheid en helderruikendheid informatie door.

Vanaf jonge leeftijd heb ik paranormale ervaringen gehad, die in de loop der jaren alleen maar zijn toegenomen. Ik ben gespecialiseerd in pijnbestrijding voor mensen en dieren, waarbij ik energie gebruik om pijn te verlichten. 

Ook wil ik graag naar je luisteren en je inzichten geven als je liefdes- en/of vriendschapsproblemen hebt en kan ik je huis energetisch reinigen, waarbij ik dwalende entiteiten naar het licht begeleidt.

Deze entiteiten willen ons (vaak) niet bang maken en zijn vaak zelf heel erg angstig, hierdoor kun jij je ook heel angstig gaan voelen. Ze zijn vaak wanhopig en boos omdat ze niet weten waar ze naartoe moeten. Het zijn gewoon overleden mensen die de weg kwijt zijn en ze denken dat ze nog leven.

Met liefde en alle begrip voor jouw situatie, bied ik je samen met mijn gidsen mijn hulp aan. Je kan bij mij terecht voor vragen die betrekking hebben op  zowel het verleden als voor het heden. Ik kan je helpen met vragen en je bijstaan om innerlijke rust te creëren. Je mag mij bellen met de meest uiteenlopende vragen, ik help je graag verder.

Liefs en een warme groet,
Lenie

Klantervaringen met Lenie
Liefste Lenie, Je hebt ons verlost van alle negatieve energie Je krachten zijn enorm We zijn je heel dankbaar. Jou vergeten we nooit Groetjes
Vele malen heb je entiteiten en zware energie bij me weggehaald. Je bent voor mij van onschatbare waarde. Dank voor je toewijding, zuiverheid en kundigheid. Alle goeds voor jou gewenst, Lieve Lenie
Lieve Lenie, Bedankt voor de healing en het gesprek. Ik voelde me gelijk beter na het laten verwijderen van de negatieve indrukken. Zeker een aanrader! Groetjes, M
Na reiniging van het huis heb ik opnieuw de rust gevonden . Prachtig werk !!

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P