Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Wicca - Kaartlegster - Tarot

Paranormale deskundigheid:
heldervoelend, helderwetend, medium, paragnost, helderziende, tarotist, kaartlegster, tarot legging, kaartlegging, fotoreading, healing op afstand, astrologie, Fotoreading, Healing op afstand, Reiki, Hoogsensitief  ( (HSP) High Sensitieve Person ), Hooggevoeligheid, Feng-Shui

Maatschappelijk deskundigheid:
relatiecoach, Relatie coach, Spiritueel coach, Oplossingsgericht werken met kinderen, cursussen Persoonlijke-, Paranormale-, Spirituele- en Intuïtieve ontwikkeling, Sociale Zekerheid, Financieel, Commercieel, Coach, Trainer, Klanten advies, Communicatie, Oplossingsgericht werken.

Specialisaties:
relatieproblemen, verdriet verwerken, tweelingzielen, heldervoelend consult, paranormaal begaafd zijn, depressie, doorbreken van faalangst, fotoreading, healing, bindingsangst, verlatingsangst, toekomst voorspellen, toekomstvoorspelling, stress, burn-out, luisterend oor, liefdesverdriet, Alcohol en drugs verslaving, liefde, relatieproblemen, kinderen met een beperking, kinderen in een instantie, nieuwetijds kinderen, geweld in huis, misbruik lichamelijk en/of seksueel, problemen met je zelf uiten, depressie, zelfmoord of zelfdoding en hoe daar mee om te gaan, zelfvertrouwen rouwverwerking, Tweelingzielen, angsten, Fobieën, Bijna doodervaring,  echtscheiding problemen, Faalangst, problemen op het werk, pesten, seksuele intimidatie, Indigo kinderen, ontrouw en overspel in de relatie, opvoedproblemen.

_____________________________________________________________________
Hallo, mijn naam is Lien.

Sinds mijn jeugd ben ik mij bewust van de wereld buiten onze wereld, dit mede door mijn oma die mij de beginselen van Wicca heeft geleerd.
Wicca of hekserij is niets anders dan respect hebben voor alles wat leeft en niet alleen de Mens. Er wordt ook wel over een religie gesproken, of het wel of geen religie is maakt niet zoveel uit. De basis principes zijn Respect voor de natuur en alles wat zich op de aarde begeeft, alles wat de natuur jou biedt mag je gebruiken, zolang je er geen misbruik van maakt.

Ik zelf werk graag met kruiden en kleuren, dit wordt door veel wicca’s gebruikt voor hun magie en spreuken om de energieën  positief te  beïnvloeden. Ook hier geldt weer de Goude regel: Respectvol en niet dwingend.

Hoe kun jezelf Wicca toepassen?
Je kunt bijvoorbeeld met kaarsenmagie de energieën aanspreken voor je financiële plaatje of de liefde, bescherming of gezondheid. Wierook kan je ook helpen om je huis zelf te reinigen.

Wil je weten hoe dit werkt?
Ik wil je graag een stuk op jou levenspad helpen met behulp van de kaarsenmagie. Kaarsenmagie is een mooie en fijne manier om kennis te maken met deze vorm van Wicca, zodat jij ook de energieën op een fijne en liefdevolle manier kunt gebruiken.

Naast Wicca heb ik me verdiept in de Tarot, en wel in de  Hathortahroh volgens de studie van Yvonne Jensen.
Door de jaren heen heb ik deze manier van kaartlezen me eigengemaakt en dit verder met behulp van mijn gave uitgewerkt.
Samen met de Tarot en Wicca en mij gave als Medium kan ik veel aangeven, adviezen doorgeven of zelfs wat je kunt doen om de situatie die zich voordoet zo positief mogelijk te beïnvloeden zonder te dwingend te zijn.

In 2003 heb ik mijn Master Reiki behaald en in 2008 ben ik na een uitgebreide screening door st. Enigma erkent als een betrouwbaar Kaartlezer en een betrouwbaar Medium.

Spiritualiteit is voor mijn een manier van leven heel gewoon, zonder te zweven.

Lieve groet,

Lien

 

Klantervaringen met Lien

123

Hoi Lien, ik heb je nu een aantal keer gesproken dus het leek me tijd voor een bericht voor jou. Ik zit - zo voelt het voor mij - een lastige periode (zowel wat mijn studie betreft als mijn relatie en werk). De studie die ik volg is niet de meest makkelijke, mijn partner ook niet. Daarbij komt nog familie en werk. Ik weet het soms niet meer. Als ik je spreek gaan aan al die dingen een soort van aan de kant; kom ik weer bij mezelf. Daarbij benoem je steeds dingen die ik gewoon niet gezegd heb. Maar je weet het wel. Zoals ik al zei ervaar ik mijn situatie als lastig. Je weet me weer op het juiste pad te zetten. Praktisch en emotioneel gezien. Het zal hard werken worden en eerlijk gezegd zie ik er tegenop; zou ik willen dat al het moeilijke voorbij was. Maar dat is niet... Ik heb heel veel steun aan jou, kan het in perspectief plaatsen en wat je zegt komt uit. Ik waardeer het enorm dat je wil luisteren, advies geeft en eerlijk bent. Het is heel bijzonder. Ik raad bij deze dan ook alle mensen aan jou te bellen! Ik vind je heel bijzonder en je weet alles precies te plaatsen met respect en eerlijkheir. Dankjewel. Liefs M
Lien, je bent mijn topper!!!!! Gisteravond elkaar weer gesproken. Je dacht dat alles bij hem moest bezinken en hij contact zou opnemen als hij eraan toe zou zijn... heb vandaag al iets gehoord
Hoi Lien, we hebben elkaar vanochtend gesproken. U sloeg de spijker op z’n kop. Nog steeds te lief voor iedereen, waar ik nu zeker iets mee ga doen. Over mijn ex vertelde u mij dat het nog steeds de moeite waard is om hem een kans te geven. Ik ben geblokkeerd door hem, maar u bent overtuigd dat hij terug gaat komen.... we zullen zien! Ik zal het hier laten weten als het uitkomt. Liefs Anoniem
Lien is zuiver en oprecht. Haar voorspellingen komen vaak uit, tijd is lastig, maar als je dan terugkijkt had ze wel weer gelijk. Ik bewonder haar geduld, ze blijft je helpen hoe vaak je ook belt. Dank je wel Lien!
Dankjewel Lien voor je inzichten en hartversterking :-)
GRATIS CONSULT GEKREGEN I.V.M. JUBILEUM ACTIE! Beste Lien, het gesprek met jouw was erg prettig. Je bent begripvol en zeer zuiver en oprecht. Je voelt het goed aan. Heel erg bedankt voor het fijne gesprek en de voorspelling.
Wat ze is zo goed zeg.
Lien, Heb je net gesproken over de zwaarden twee relatie. Dank je wel voor je rustige en heldere uitleg! Echt een topper!
zoals je aan hebt gegeven heeft mijn zoon gisteren enorm gefeest!
Lieve Lien,ik heb je nu al enkele keren gesproken en je weet mij in mijn moeilijke situatie altijd weer zeker van mij zelf en weer rustig te praten. Hoe jij het voelt en ziet daar kan ik wat mee ik weet dan gewoon dat het ook zo is en dat mijn gevoel ook goed is. Je beste raad vind ik in ons laatste gesprek dat je mij corigeerde en zei,je hoeft geen geduld te hebben maar vertrouwen. En dat zeg ik nu heel vaak tegen mij zelf als het moeilijk is. HEB VERTROUWEN. Liefs mij H

123

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P