Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Wicca - Kaartlegster - Tarot

Paranormale deskundigheid:
heldervoelend, helderwetend, medium, paragnost, helderziende, tarotist, kaartlegster, tarot legging, kaartlegging, fotoreading, healing op afstand, astrologie, Fotoreading, Healing op afstand, Reiki, Hoogsensitief  ( (HSP) High Sensitieve Person ), Hooggevoeligheid, Feng-Shui

Maatschappelijk deskundigheid:
relatiecoach, Relatie coach, Spiritueel coach, Oplossingsgericht werken met kinderen, cursussen Persoonlijke-, Paranormale-, Spirituele- en Intuïtieve ontwikkeling, Sociale Zekerheid, Financieel, Commercieel, Coach, Trainer, Klanten advies, Communicatie, Oplossingsgericht werken.

Specialisaties:
relatieproblemen, verdriet verwerken, tweelingzielen, heldervoelend consult, paranormaal begaafd zijn, depressie, doorbreken van faalangst, fotoreading, healing, bindingsangst, verlatingsangst, toekomst voorspellen, toekomstvoorspelling, stress, burn-out, luisterend oor, liefdesverdriet, Alcohol en drugs verslaving, liefde, relatieproblemen, kinderen met een beperking, kinderen in een instantie, nieuwetijds kinderen, geweld in huis, misbruik lichamelijk en/of seksueel, problemen met je zelf uiten, depressie, zelfmoord of zelfdoding en hoe daar mee om te gaan, zelfvertrouwen rouwverwerking, Tweelingzielen, angsten, Fobieën, Bijna doodervaring,  echtscheiding problemen, Faalangst, problemen op het werk, pesten, seksuele intimidatie, Indigo kinderen, ontrouw en overspel in de relatie, opvoedproblemen.

_____________________________________________________________________
Hallo, mijn naam is Lien.

Sinds mijn jeugd ben ik mij bewust van de wereld buiten onze wereld, dit mede door mijn oma die mij de beginselen van Wicca heeft geleerd.
Wicca of hekserij is niets anders dan respect hebben voor alles wat leeft en niet alleen de Mens. Er wordt ook wel over een religie gesproken, of het wel of geen religie is maakt niet zoveel uit. De basis principes zijn Respect voor de natuur en alles wat zich op de aarde begeeft, alles wat de natuur jou biedt mag je gebruiken, zolang je er geen misbruik van maakt.

Ik zelf werk graag met kruiden en kleuren, dit wordt door veel wicca’s gebruikt voor hun magie en spreuken om de energieën  positief te  beïnvloeden. Ook hier geldt weer de Goude regel: Respectvol en niet dwingend.

Hoe kun jezelf Wicca toepassen?
Je kunt bijvoorbeeld met kaarsenmagie de energieën aanspreken voor je financiële plaatje of de liefde, bescherming of gezondheid. Wierook kan je ook helpen om je huis zelf te reinigen.

Wil je weten hoe dit werkt?
Ik wil je graag een stuk op jou levenspad helpen met behulp van de kaarsenmagie. Kaarsenmagie is een mooie en fijne manier om kennis te maken met deze vorm van Wicca, zodat jij ook de energieën op een fijne en liefdevolle manier kunt gebruiken.

Naast Wicca heb ik me verdiept in de Tarot, en wel in de  Hathortahroh volgens de studie van Yvonne Jensen.
Door de jaren heen heb ik deze manier van kaartlezen me eigengemaakt en dit verder met behulp van mijn gave uitgewerkt.
Samen met de Tarot en Wicca en mij gave als Medium kan ik veel aangeven, adviezen doorgeven of zelfs wat je kunt doen om de situatie die zich voordoet zo positief mogelijk te beïnvloeden zonder te dwingend te zijn.

In 2003 heb ik mijn Master Reiki behaald en in 2008 ben ik na een uitgebreide screening door st. Enigma erkent als een betrouwbaar Kaartlezer en een betrouwbaar Medium.

Spiritualiteit is voor mijn een manier van leven heel gewoon, zonder te zweven.

Lieve groet,

Lien

 

Klantervaringen met Lien

123

LIEN, Ik ga je gewoon nog een berichtje sturen:-). Ik heb vanaf gisteren na t gesprek met jou een soort van rust over me heen. Jij hebt mij echt t laatste stukje v.d. puzzel gegeven. Heel erg bedankt!! Gr. Bianca
Dank je wel Lien,heel verhelderend! Je ziet alles zo goed...ik bel je snel terug. Gr.Bianca
Lien gisteren waren me credids op, kreeg je daarna niet meer te pakken maar spreek je binnekort wel weer. Bedankt voor je up date
Hoi Lien Ik ken je al heel wat jaren en heb je vaak gebeld. Er is veel uitgekomen. Nu hopen dat het huwelijkse geluk nog komt en dat er snel oplossing gaat komen op werk gebied. Ik kan je helaas voorlopig niet meer bellen. Vind dit niet leuk maar moet even. Liefst heb ik je nu aan telefoon. Word altijd rustig van je. Veel liefs Yvon
Lien, je vanochtend vroeg gesproken en voor mij rust van binnen en weer enig vertrouwen in de toekomst. Dank je wel! Tijdens de gesprekken geef je me elke keer informatie waar ik mee verder kan: een gebeurtenis in tijd (korte/lange termijn), destijds een bericht of foto-verandering op social media, een korte ontmoeting, het komt allemaal uit. Je reikt het me op een respectvolle manier aan; ten aanzien van mijzelf en de ander. Het geeft warmte en het gevoel weer verder te kunnen. Merci :-)
Beste Lien, dank voor de reading van vanavond. Je ziet het zo zuiver. Ik ben zeer, zeer onder de indruk. Je krijgt van mij geen 5 maar 6 sterren! Ik hoop dat mijn vriendin snel weer reageert, want ik word er werkelijk wanhopig van.... Gelukkig ben ik zonet door je gerust gesteld en heb er weer vertrouwen in. Bel je binnenkort weer om bij te praten. Groetjes...!!
:-s;-) Dankjewel Lien, je zet het altijd gelijk weer in het juiste perspectief!
Hoi Lien, ik heb je nu een aantal keer gesproken dus het leek me tijd voor een bericht voor jou. Ik zit - zo voelt het voor mij - een lastige periode (zowel wat mijn studie betreft als mijn relatie en werk). De studie die ik volg is niet de meest makkelijke, mijn partner ook niet. Daarbij komt nog familie en werk. Ik weet het soms niet meer. Als ik je spreek gaan aan al die dingen een soort van aan de kant; kom ik weer bij mezelf. Daarbij benoem je steeds dingen die ik gewoon niet gezegd heb. Maar je weet het wel. Zoals ik al zei ervaar ik mijn situatie als lastig. Je weet me weer op het juiste pad te zetten. Praktisch en emotioneel gezien. Het zal hard werken worden en eerlijk gezegd zie ik er tegenop; zou ik willen dat al het moeilijke voorbij was. Maar dat is niet... Ik heb heel veel steun aan jou, kan het in perspectief plaatsen en wat je zegt komt uit. Ik waardeer het enorm dat je wil luisteren, advies geeft en eerlijk bent. Het is heel bijzonder. Ik raad bij deze dan ook alle mensen aan jou te bellen! Ik vind je heel bijzonder en je weet alles precies te plaatsen met respect en eerlijkheir. Dankjewel. Liefs M
Lien, je bent mijn topper!!!!! Gisteravond elkaar weer gesproken. Je dacht dat alles bij hem moest bezinken en hij contact zou opnemen als hij eraan toe zou zijn... heb vandaag al iets gehoord
Hoi Lien, we hebben elkaar vanochtend gesproken. U sloeg de spijker op z’n kop. Nog steeds te lief voor iedereen, waar ik nu zeker iets mee ga doen. Over mijn ex vertelde u mij dat het nog steeds de moeite waard is om hem een kans te geven. Ik ben geblokkeerd door hem, maar u bent overtuigd dat hij terug gaat komen.... we zullen zien! Ik zal het hier laten weten als het uitkomt. Liefs Anoniem

123

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P