Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Wicca - Kaartlegster - Tarot

Paranormale deskundigheid:
heldervoelend, helderwetend, medium, paragnost, helderziende, tarotist, kaartlegster, tarot legging, kaartlegging, fotoreading, healing op afstand, astrologie, Fotoreading, Healing op afstand, Reiki, Hoogsensitief  ( (HSP) High Sensitieve Person ), Hooggevoeligheid, Feng-Shui

Maatschappelijk deskundigheid:
relatiecoach, Relatie coach, Spiritueel coach, Oplossingsgericht werken met kinderen, cursussen Persoonlijke-, Paranormale-, Spirituele- en Intuïtieve ontwikkeling, Sociale Zekerheid, Financieel, Commercieel, Coach, Trainer, Klanten advies, Communicatie, Oplossingsgericht werken.

Specialisaties:
relatieproblemen, verdriet verwerken, tweelingzielen, heldervoelend consult, paranormaal begaafd zijn, depressie, doorbreken van faalangst, fotoreading, healing, bindingsangst, verlatingsangst, toekomst voorspellen, toekomstvoorspelling, stress, burn-out, luisterend oor, liefdesverdriet, Alcohol en drugs verslaving, liefde, relatieproblemen, kinderen met een beperking, kinderen in een instantie, nieuwetijds kinderen, geweld in huis, misbruik lichamelijk en/of seksueel, problemen met je zelf uiten, depressie, zelfmoord of zelfdoding en hoe daar mee om te gaan, zelfvertrouwen rouwverwerking, Tweelingzielen, angsten, Fobieën, Bijna doodervaring,  echtscheiding problemen, Faalangst, problemen op het werk, pesten, seksuele intimidatie, Indigo kinderen, ontrouw en overspel in de relatie, opvoedproblemen.

_____________________________________________________________________
Hallo, mijn naam is Lien.

Sinds mijn jeugd ben ik mij bewust van de wereld buiten onze wereld, dit mede door mijn oma die mij de beginselen van Wicca heeft geleerd.
Wicca of hekserij is niets anders dan respect hebben voor alles wat leeft en niet alleen de Mens. Er wordt ook wel over een religie gesproken, of het wel of geen religie is maakt niet zoveel uit. De basis principes zijn Respect voor de natuur en alles wat zich op de aarde begeeft, alles wat de natuur jou biedt mag je gebruiken, zolang je er geen misbruik van maakt.

Ik zelf werk graag met kruiden en kleuren, dit wordt door veel wicca’s gebruikt voor hun magie en spreuken om de energieën  positief te  beïnvloeden. Ook hier geldt weer de Goude regel: Respectvol en niet dwingend.

Hoe kun jezelf Wicca toepassen?
Je kunt bijvoorbeeld met kaarsenmagie de energieën aanspreken voor je financiële plaatje of de liefde, bescherming of gezondheid. Wierook kan je ook helpen om je huis zelf te reinigen.

Wil je weten hoe dit werkt?
Ik wil je graag een stuk op jou levenspad helpen met behulp van de kaarsenmagie. Kaarsenmagie is een mooie en fijne manier om kennis te maken met deze vorm van Wicca, zodat jij ook de energieën op een fijne en liefdevolle manier kunt gebruiken.

Naast Wicca heb ik me verdiept in de Tarot, en wel in de  Hathortahroh volgens de studie van Yvonne Jensen.
Door de jaren heen heb ik deze manier van kaartlezen me eigengemaakt en dit verder met behulp van mijn gave uitgewerkt.
Samen met de Tarot en Wicca en mij gave als Medium kan ik veel aangeven, adviezen doorgeven of zelfs wat je kunt doen om de situatie die zich voordoet zo positief mogelijk te beïnvloeden zonder te dwingend te zijn.

In 2003 heb ik mijn Master Reiki behaald en in 2008 ben ik na een uitgebreide screening door st. Enigma erkent als een betrouwbaar Kaartlezer en een betrouwbaar Medium.

Spiritualiteit is voor mijn een manier van leven heel gewoon, zonder te zweven.

Lieve groet,

Lien

 

Klantervaringen met Lien

1234

Hoi lieve Lien, Ik ken je heel lang en word altijd weer rustig na een gesprek met jou. Je heb tot nu toe gelijk gekregen. Ik heb op dit moment ff een dip maar zie je niet veel online laatste twee weken. Hoop je gauw te spreken. Groetjes en hoop tot gauw
:-s Lien, you rock, dank voor je rust en steun en inzichten. Liefs Helga
Dank voor het gesprek vanochtend. Je viel ineens weg, maar je woorden en inzichten hebben mij moed en energie gegeven om weer positief vooruit te kunnen blijven kijken! Liefde en werk, ik ga het meemaken de ontwikkelingen. Wordt vervolgd :-)
Lief mens ben je Lien.
Hoi Lien, ik moet nog best wat leren en groeien. U helpt me daarin heel erg goed! Door u groei ik ook daadwerkelijk en dat is meer me alles waard. Dank u wel, liefs
Hoi Lien, vanmorgen heb ik u gesproken en ook al was de tijd beperkt ben ik heel blij met wat wij hebben kunnen bespreken! Uw advies en inzichten zijn zoveel waard voor me. Dank u wel voor uw eerlijkheid en de doortastendheid. Met respect voor iedereen maakt u alles helder en laat u iedereen in zijn/haar waarde. Dat vind ik heel fijn. Daarnaast is alles wat u voorspeld heeft tot nu toe uitgekomen en kunt u goede adviezen geven over hoe met de toekomstvoorspellingen om te gaan. Ik vind onze gesprekken heel veel waard, dank u wel. Liefs
Hi Lien, De lijn verbrak, in iedergeval bedankt weer voor je lieve woorden. Groetjes, Felicia
Dankjewel Lien, een bosje dankbare bloemen. ;-)
Lien, de leggingen die jij doet zijn constant en frequent spot on zonder informatie. Je verdient meer 5 sterren revieuws.
Dank voor het fijne gesprek. Januari wordt blijkbaar bepalend op veel vlakken: baan/relatie. Ik ga het meemaken. Blij met je inzichten. Geeft wederom energie om niet te twijfelen en bij mijzelf te kunnen blijven. Tot de volgende keer :-)

1234

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P