In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-4004958 VIA CREDITS 02-4004958 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Jubileum jaar In-Syn holischtische consultatie 2008 – 2018!

  Dit jaar vieren wij het 10 jarig bestaan van het In-syn holischtisch, spiritueel en paranormaal platform.
  Om dit te vieren geven wij gratis consulten cadeau!

  Klik hier voor informatie over onze jubileum actie.

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Hoogsensitief - Foto lezen- Kaartleggen

Lieve mensen,

Ik ben een hoogsensitief persoon, een natuurmens, ik lees de kaarten, magnetiseer, doe Reiki en lees foto’s. Ik denk zeer logisch en oplossingsgericht en hou van mens en dier.

Als ik even opgeladen moet worden of het idee heb dat ik even tijd voor mezelf nodig ben, stap ik de natuur in met mijn honden. De dieren die dan tot me komen geven me een gelukszalig gevoel. Reeën, hazen, veel soorten vogels, kikkers, vlinders en nog veel meer dieren laten zich dan aan me zien. Vaak hebben de dieren die ik tegenkom ook iets te zeggen, zoals een hele dag vlinders die naar me toe komen en ook echt even contact maken, of dan sta ik ineens oog in oog met een ree.  Ik geniet daar echt enorm van. Ik ben vegetarisch en hou echt van mens en dier. Vanuit mijn liefde voor alles om me heen werk ik met mens en dier.

Al jaren ben ik bezig met magnetiseren van mens en dier, het geeft me energie en het doet me heel goed om te zien hoe iemand opknapt, soms nadat er eerst flink wat emoties zijn losgekomen die in de weg zitten.  De kaarten (engelenkaarten, elfenkaarten en orakelkaarten) zijn ook een hulpmiddel om meer te weten te komen over iemand, waar ze zich bevinden en hoe ze verder kunnen.

En dan foto lezen; het lezen van foto’s  is een mooi middel om in iemands gevoel te kunnen kruipen. Ik kies er dan ook voor om foto’s van de levende personen te lezen, vooral kinderen en dieren inspireren mij enorm. Zij zijn open en eerlijk  over hun gevoelens, hun kijk op de wereld is zo mooi! Ik zie ze vaak als een spiegel voor je eigen emoties en gevoelens.  Als een kind of  dier geholpen wil worden, zullen ze bij je komen. Voor veel volwassenen duurt het vaak iets langer voordat zij zich open zetten voor wat je te bieden hebt. Maar dat is juist een goede leerweg, om beter te kijken naar wat je geboden wordt. Mensen helpen en ze een goed gevoel geven over zichzelf en ze het vertrouwen te geven om verder te gaan vind ik geweldig.  Ze een hulplijn te bieden om gewoon gelukkig te zijn, vol zelfvertrouwen en geloof in hun eigen kunnen. Elk mens is bijzonder, speciaal, ik wil graag dat ze dat zelf ook voelen. Dat ze belangrijk zijn zoals ze zijn. Dat elke emotie de moeite waard is, dat alles een reden heeft. Soms moet je gewoon iets beter zoeken naar die reden of iets langer wachten tot het duidelijk wordt, maar er is altijd een reden.

 

Klantervaringen met Amanda

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P