In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-4004958 VIA CREDITS 02-4004958 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Jubileum jaar In-Syn holischtische consultatie 2008 – 2018!

  Dit jaar vieren wij het 10 jarig bestaan van het In-syn holischtisch, spiritueel en paranormaal platform.
  Om dit te vieren geven wij gratis consulten cadeau!

  Klik hier voor informatie over onze jubileum actie.

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Hooggevoeligheid, Faalangst, Pesten

Paranormale deskundigheid:
Hoogsensitief  ( (HSP) High Sensitieve Person ), Hooggevoeligheid, Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, Medium, Intuïtief, Lenormand Kaarten, Kaartlegging, Engelen Kaarten, Inzichtkaarten, Fotoreading Online.

Maatschappelijke deskundigheid:
Leidinggevende functie (supervisor) in de sector van de Sociale Zekerheid, Financieel, Commercieel, Coach, Trainer, Klanten advies, Communicatie, Oplossingsgericht werken, Coachen, Begeleiding, Advies, Ervaringsdeskundige, Spiritueel Coach, Intuïtief Gesprekspartner.

Specialisaties:
Alcoholisme, Angst, Bindingsangst, Faalangst, Verlatingsangst, Blokkades opheffen, Coaching, Depressie, Stress, Burnout, Diabetes problematiek, Hooggevoeligheid, Engelen, Echtscheidingsproblematiek, Ontrouw en Overspel in de Liefde, Relatieproblemen, Financiële zaken, Huiselijk geweld, Kinderen met een handicap, Liefde en Relatie, Meditatie, Relatie problemen, Geweld, Huiselijk geweld, Pesten, Pesten van kinderen, Pesten van volwassenen, Pesten op de werkvloer, Pesten op school,  Fotoreading, Ontslag, Sollicitatietraining, Problemen op het werk, Werk, Uitkering, Verdriet,  Verwerking van verdriet, Overlijden van een dierbare, Overlijden van een kind, Rouwverwerking, Pesten, Toekomst Voorspellen, Hooggevoelig zijn, Paranormaal begaafd zijn, Tweelingzielen.
________________________________________________________

Welkom op mijn pagina lieve mensen,

Men omschrijft mij als hoogsensitief (HSP), intuïtief, helderwetend, heldervoelend, helderziend en helderhorend medium, spiritueel coach, gesprekspartner en gecertificeerd kaartlegster en ervaringsdeskundige. Graag help ik je verder als je onbeantwoorde vragen hebt en je even niet meer weet welke richting je jouw leven zal geven. Samen met jou kijk ik waar je tegen aan loopt en verschaf ik duidelijkheid, inzichten en ik draag oplossingen aan, zodat je verder kan. Ik heb al vele mensen met veel plezier verder mogen helpen bijvoorbeeld met vragen over de liefde, relatie en werk, of één van de andere specialisaties hierboven aangegeven. Ik zal je altijd eerlijk en zuiver te woord staan.

Hierbij leg ik ook de Mlle Lenormand kaarten. Ik heb verschillende jaren ervaring met het leggen van deze kaarten. Ze vertellen het verhaal van jouw verleden, heden en toekomst. Door in te voelen op jouw energie, of de energie van de persoon waar het om gaat, kan ik boodschappen aan je doorgeven.  Met dit alles word ik bijgestaan door mijn gidsen met zuivere Liefde, Licht en Kracht. Tevens werk ik ook met Engelen kaarten en Inzichtkaarten.

Door mijn eigen levenservaring, kan ik ook voor jou wellicht iets betekenen als je anoniem en vertrouwelijk wil praten over bijvoorbeeld Pesten, dat veel voor komt bij zowel volwassenen als kinderen en wat vele mensen tot wanhoop brengt. Dit kan je troost en verlichting bieden en je verder helpen, door middel van begrip, inzicht en advies. Maar ook als je denkt een Hooggevoelig persoon te zijn (HSP) en je weet niet hoe je hier mee moet om gaan, of als een van jouw kinderen bijvoorbeeld gehandicapt is en je hebt het daar moeilijk mee. Ik wil met liefde naar je luisteren.

Heb je na het lezen van dit schrijven interesse en ben je nieuwsgierig geworden ?  Ben je op zoek naar iemand die naar je luistert, wil je gewoon even praten, of heb je andere levens vragen ?

Dan ga ik graag het gesprek met jou aan. Tot snel !


Warme groet, Jade

 

Klantervaringen met Jade

1234Laatste

Sorry Jade, mijn batterij was leeg dus viel ons gesprek uit. Zoals ik aangaf tijdens ons gesprek kon ik alles herkennen en plaatsen van A tot Z. Ik ben heel blij jou gesproken te hebben want je zag echt heel erg veel en ook precies de pijnpunten. Dankjewel voor ons gesprek! X
Bedankt voor het consult van vanmorgen, je woorden waren duidelijk en herkenbaar. Ik hoop dat het goede nu in een stroomversnelling mag gaan, met behulp van boven hoop ik binnenkort weer in mijn kracht mogen staan. Dank je wel, Een dikke knuffel Marian:-)
Jade: dank je wel voor het goed uitleg,het was me duidelijk en ik kan er iets me.je heb gelijk met ze is een beetje van ja dingen moeten gaan zo als zij dat wil.Maar nog mals bedankt,Grt Carlos.
Dank je wel voor je heldere uitleg. Dankzij jou zijn al mijn vragen beantwoord.
Hoi Jade, En weer heb je het zo goed en passend voor me uitgelegd! Zo klopt het en snap het tenminste ook. Ben zelf wel even moe nu. Maar ik ben weer blij je gebeld te hebben. Groet en Thanks! Bea
Jade, Echt, dat doet me weer goed. En ook fijn dat je geen verwijten geeft over mijn gepieker, maar even helpt uit te sorteren - woorden geeft. Dan ga ik later weer doen wat je terecht opmerkte. Maar het moet soms ook helder zijn en je hebt me weer erg geholpen. Bea
Jade, Ik hing na ons gesprek op en ik dacht: 'Dat was echt even heel goed !!' Ik hoop dat ik er nu (stap voor stap) eens wat mee ga doen. Wat fijn om even over zo'n "geheim" gehouden onderwerp te praten. Ja. Dat doet me heel erg goed.
mijn zoon is kampioen geworden
Lieve Jade, heel erg bedankt voor het fijne gesprek. Wat je mij vertelde komt precies overeen met wat er op dit moment in mijn leven gebeurt. Ook bedankt voor je advies. Ik wens je het beste.liefs Andrea
Lieve Jade, Bedankt voor het super fijn gesprek van net. Alles is nu heel helder en duidelijk voor mij. Jammer dat mijn credits op waren. Ik bel gauw weer :-);-)

1234Laatste

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P