Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Gediplomeerd medium en trance healer

Lieve jij, ik ben Dina, 

Ik ben geboren en gediplomeerd medium, trance healer en therapeut. Je kunt bij mij terecht met al je vragen en problemen. 

Via spirit kan ik invoelen op jouw vragen, waardoor je snel helderheid krijgt. Ik geef inzichten in blokkades en ga naar de oorzaak van een eventueel pijnpunt. Mijn specialisatie ligt op bet gebied van relatie problemen en angsten.

Je kunt mij ook bellen om in te voelen op de energie rondom jou, zodat ik je kan vertellen of er sprake zou kunnen zijn van entiteiten. Deze komen altijd met een boodschap, graag breng ik dit met jou in balans. Dit gaat prima op afstand. 

Bel mij tevens voor echte hulp indien je angsten hebt, je onzeker voelt of als je hulp wilt met je eigen spirituele ontwikkeling. 
Ik heb daarnaast een docenten opleiding gedaan om kinderen die hoog sensitief en spiritueel zijn te mogen ondersteunen. Als je een kindje hebt wat niet kan slapen of moeilijk verstaanbaar gedrag vertoont, dan kan ik helpen.

Ook boodschappen doorgeven van dierbare overleden personen en gidsen is mogelijk. Ik maak tastbaar dat ze vaak aanwezig zijn.

Tot bels!

Klantervaringen met Dina
Wat een geweldig consult: dankjewel Dina. Helaas was mijn telefoon niet opgeladen, anders had ik je persoonlijk bedankt. Ik neem binnenkort weer contact met je op
Mn beltegoed was op. Sorry dat ik het gesprek niet heb kunnen afmaken. Ik hoop dat we alles hebben kunnen bespreken en anders maken we weer een afspraak. Dankjewel voor de healing en het mooie gesprek. Liefs Esmeralda
Lieve Dina, wat een mooi en eerlijk gesprek. Fijn om te weten dat ik sterk ben en de weg die ik kies okay is. Je spreekt duidelijk en ik voelde oprecht de warmte in je stem. Bedankt!

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P