Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Allround medium en paragnost

Paranormale deskundigheid:
Helderziend, - wetend, - horend, - voelend en - ruikend. Hoog sensitief. Intuïtief. Contact met overleden dierbaren. Communicatie met dieren. Droomuitleg. Healing op afstand. Fotoreading. Gespecialiseerd in de grote legging van de Lenormandkaarten. Engelenkaarten. Encaustic art. Intuïtief schilderen. Spiritueel coach. Lichtwerker.

Maatschappelijke deskundigheid:
Leidinggevende functies. (Life) coach. Kindercoach. Pedagogische deskundigheid. Financieel. Reorganisaties. Zakelijk advies. Commercieel. Oplossingsgericht werken.

Specialisaties:
Liefdesverdriet. Tweelingzielen. Relatieproblemen. Rouwverwerking. HSP. Hoog gevoelige kinderen. Echtscheiding. Pesten. Seksuele intimidatie. Problemen op de werkvloer. Opvoedvraagstukken. Opheffen blokkades. Eigen zaak. Paranormaal begaafd zijn. Alcoholverslaving.

______________________________________________________________________________

Helderziende waarneming en inzichten, vlinder en oog

  • Wil je een zuiver, eerlijk en oprecht antwoord op je vragen?
  • Zoek je iemand die naar je luistert zonder te oordelen?
  • Heb je het moeilijk en wil je advies?

Ik hoop je snel te spreken!

Lieve groet,
Miranda

 

Klantervaringen met Miranda
Beste Miranda, dank voor je second opinion gesprek van vanochtend. Heb bewondering voor hoe zuiver je alles kan zien en door krijgt. Je krijgt van mij 6 sterren! Ik hoop idd dat binnen 3 maanden alles achter de rug is en ik de volgende fase kan in gaan met de relatie met V. , grt, Anoniem
Miranda is een topmedium! Ze krijgt alles heel gedetailleerd door en geeft goede adviezen. Kan haar aan iedereen aanraden!
Hoi Miranda heb je gisteren gesproken en weer wat duidelijker geworden , je zat laatst al goed wat tijd betreft . Nu afwachten of het ook gaat met de andere hindernis , als je weer gelijk hebt is die hindernis snel weg . Dank je voor je steun , Gr
Vandaag heb ik je gesproken , was een fijn consult , ik kan nu alleen afwachten en vertrouwen op het goede , dank je
Mijn gesprekken met Miranda ervaar ik als prettig en recht door zee. Ze krijgt veel dingen door van boven wat ze zelf gewoon niet kan weten. Telkens zeer treffend. Niet zweverig maar menselijk. Voor mij geeft het de kracht om door te gaan daar waar ik het liefst op zou geven.
Ik heb net gebel en toppertje fijne ervaring gehad
Lieve Miranda, Wat heb je mij een mooi, helder consult gegeven. Heel veel details, die kloppen met de situatie waar ik nu in zit. De uitleg mbt een zielsverbintenis hweft mij enoem geholpen om dingen te kunnen plaatsen. Je hebt me vertrouwen gegeven dat hij terug komt. Wat een gave! Liefs Anoniem
Lieve Miranda , Wat een fijn en zeer helder consult . Je weet precies wat er bij mijn tweelingziel speelt en hoe we in de relatie staan . Ook wat betreft mijn proces en wat er in mijn omgeving speelt was je ongelofelijk accuraat . Wat betreft de toekomst ben ik weer helemaal positief en zit vol vertrouwen ! Ik ga je zeker nog eens bellen en kan jou iedereen aanraden , een echte topper !! Liefs Moon:-):-):-)
Wauw, Miranda wist mij echt alles te vertellen over mijn relatie met mijn ex. Heel bijzonder. Ze was ook erg specifiek. Een aanrader!
Lieve Miranda, Wat fijn dat je weer terug bent op de lijn! Heel erg bedankt voor het fijne gesprek vanmiddag, het deed me echt goed en ik had de bevestiging even nodig ;-) Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen en ik houd je zeker op de hoogte! Veel liefs Esther

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P