Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Tarotiste, Medium, Spirituele coach en Vriend

Wat ben ik:
(Spiritueel) Life Coach, Tarotlezer, Medium , HSP’er, Fotoreader maar vooral mijzelf. 

Wat doe ik: 
Ondersteunen en begeleiden bij persoonlijke ontwikkeling/situaties, Het praten met overleden dierbaren, Communiceren met dieren,  Tarotkaarten leggen op gebied van liefde relaties, werk en persoonlijk vlak, Droomanalyse , Fotolezen, Hoog sensitiviteit, omgaan met depressies(mijn eigen visie daarop) en de Wet van aantrekking (oefeningen meegeven), het vinden van je eigen spiritualiteit en het toepassen in je eigen leven.

Lieve Jij,

Ik zal mij eerst aan je voorstellen:
In dit leven heet ik Natalie 
Mijn aardse leeftijd is 36 jaar
Geadopteerd uit Sri Lanka
Getrouwd met mijn Soulmate
Mama van drie mooie lieverds

Van kleins af aan voelde en ervaarde ik dat er meer was dan dit leven alleen. Naarmate ik ouder werd groeide dit gevoel steeds meer en meer. Laten we zeggen dat ik uitdagende jeugd had waarin ik veel op mijzelf voelde aangewezen, maar waar ik ook vaak een ‘’alleen’’ gevoel ervaarde. 

Op mijn 19de kwam ik in een depressie terecht er kwam toen een bewustwording over mijzelf en hoe ik bepaalde situaties zelf had aangetrokken door de keuzes die ik zelf maakte. Dit was heel confronterend/beangstigend maar tegelijkertijd ook heel interessant en mooi. Het waren zelf gecreëerde situaties die een negatief effect op mij hadden. Waarin mijzelf ongelukkig had gemaakt omdat ik mijzelf de dingen influisterde waarin ik geloofde die vanuit mijn opvoeding kwamen. Ik werd bewust van het feit dat ik zelf mijn eigen leven mocht inkleuren met de kleuren die ik zelf mooi vond. 

In plaats van het voorgetekende plaatje uit te gummen, stond ik mijzelf toe om een blanco papier te pakken en zelf opnieuw te tekenen en het in te kleuren. Mijn eigen verantwoording en power terug te nemen deed ik d.m.v. te beginnen van mijzelf en anderen te vergeven. Dit was een belangrijk keerpunt in mijn spiritueel ontwaken en mijn persoonlijke situatie. Op mijn 19de  kocht ik mijn eerste deck tarot kaarten.

Wat was dat confronterend maar het bracht mij zoveel licht in de duisternis waar ik toen inzat.Tarot is voor mij een ondersteunde hulpmiddel om de inzichten te krijgen en mee te geven. Gaande weg kwam daar het mediumschap bij, iets wat mij completer maakt in wat ik wil betekenen voor mijzelf en anderen. Ik ben zonder geloof opgegroeid dit heeft er voor gezorgd dat ik mij vrij voelde om de weg naar huis terug te vinden en dat is naar mijzelf.  De wet van aantrekking is daarvan een groot onderdeel van geworden.  Het heeft mij laten zien dat wat je denkt en voelt dat je dit dan ook aan zult trekken in je dagelijks leven negatief of positief. En het leven meer uit keuzes bestaat dan dat wij denken, en misschien zelfs geloven. 

Wil je nu een boodschap van jouw Engelen, Gidsen, Dierbaren, Huisdier, of een algemene reading wilt  kan dit altijd , weet wel met specifieke vragen zul je ook een concreter antwoord mogen ervaren. Wil je dat ik je ondersteun en begeleidt bij je persoonlijke ontwikkeling/situatie waarin je je nu bevind kun je op mij rekenen. Ik zal je d.m.v. opdrachten/oefeningen laten zien hoe je datgene kunt manifesteren om het beste uit jezelf en het leven te halen. Heb je enkel behoefte aan een luisterend oor, troost, liefde of dat wat jij op dit moment nodig heb. Weet dat de deur voor jou open staat, voel je vrij om erdoor heen te lopen.

Ik werk nauw samen met mijn Gids Axel (betekenis van zijn naam is “de beschermer”). Onvoorwaardelijk van jezelf (leren) houden zal dan ook centraal staan. Jezelf en datgene wat jou nu bezig houdt en welke emoties dit bij jou oproept te mogen omarmen. Jij bent niet “alleen”, dit is jouw tijd, jij bent het waard! 

Liefs,
Natalie

Klantervaringen met Natalie

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P