In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Heldervoelend spiritueel coach, lichtwerker en healer.

Weet je waar je tegenaan loopt, maar blijft het gebeuren en je weet niet hoe je dit oplost? Of weet je alleen maar dat je vastloopt, maar niet waarom? Ik help je heel graag met inzichten en om de kracht in jezelf terug te vinden!

Ik werk vooral via mijn intuïtie en heldervoelen, maar gebruik de Orakel kaarten en af en toe een pendel voor extra verduidelijking.

Doordat ik telkens tegen problemen aan bleef lopen (en daardoor telkens in depressie zakte), ben ik op zoek gegaan naar een permanente oplossing. Plotseling besefte ik me dat het vooral in mijn mindset zat en dat de mensen om mij heen het leven op een totaal andere manier meemaakten.

Door de diepe dalen waar ik doorheen ben gegaan, heb ik genoeg tools ontdekt en geleerd die mij weer naar boven hielpen. Om een lang verhaal kort te maken: hierdoor kwam ik tot de conclusie dat alles wat ik nodig heb, mijn eigen mind is. Want die is zo veel krachtiger dan de meeste mensen zich realiseren. Het is toch veel prettiger om met jezelf te werken dan tegen jezelf?

Allereerst ben ik begonnen met mindfulness: hierdoor heb ik geleerd bewust te worden van mijn gedachten en wat die met mij doen. Als je je bewust bent van waar het mis gaat, kun je immers ook stappen gaan ondernemen om hier bovenuit te groeien.

Toen ik merkte wat voor enorme invloed dit op mijn leven had, wilde ik hier verder mee gaan. Datzelfde jaar heb ik Reiki 1 en mijn certificaat tot Universal Energy Healer behaald. Inmiddels ben ik ook in het bezit van mijn Reiki Master certificaat en ben ik dagelijks bezig met lichtwerk. Mijn missie is om anderen te helpen om ook boven zichzelf uit te stijgen. Om de kracht en het licht in zichzelf weer terug te vinden.

Nog steeds leer ik elke dag bij. Gelukkig heb ik nu geleerd om te genieten van het proces in plaats van me te hechten aan het eindresultaat.

Klantervaringen met Femke
Zojuist een heel fijn en geruststellend gesprek gehad met Femke. Ook een healing op afstand gekregen. Ik bel haar zeker nog eens.

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P