In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Helderziend paragnost, Tarotist

Da vinci enigma tarot kaart legging in-syn

Beste mensen,

Mijn naam is Silian. Ik werk al ruim 20 jaar als helderziende, paragnost en medium. Mijn specialisme is een tarot legging. Ik ga wijs en voorzichtig te werk, hierdoor kan ik intuïtief de juiste verbindingen leggen met Enigma tarot. 
De laatste code van Da Vinci is voor mij de sleutel om aan jullie mijn wijsheid te kunnen geven.

Wat ik kan aanbieden is kaartlezen met verschillende soorten kaarten, waaronder Egyptische kaarten en Kabbala. 
Het kaartlezen zorgt ervoor dat ik me kan aanpassen aan jullie situatie en dat ik uiteindelijk een licht in de duisternis voor jullie kan zijn. Verder kan ik met mijn kristallen bollen ver vooruitzien wat de toekomst gaat brengen.

Tevens kan ik met mijn ervaring als sterk helderziende de juiste Pandora dozen voor jullie openen. Ook hiermee kan ik prognoses stellen voor de juiste toekomst.

Ik sta jullie graag telefonisch te woord, tot snel!

Hartelijke groet,

Silian

Klantervaringen met Silian
Voor 't eerst met Silian gebeld.Lieve vrouw,lieve stem. Voelt aan wat er speelt. Hopelijk komt de voorspelling uit. Bedankt ! Groet,Mariska
Dankjewel Silian voor dit fijne gesprek. Je bevestigingen en adviezen geven me de moed om vooral door te gaan met de ingeslagen weg. Niet mijn geduld te verliezen. En vooral heel dicht bij me zelf te blijven. Me vooral niet druk maken om wat de buitenwereld ervan zou vinden. Het water advies heb ik ook in de groeps app gezet en is door zowel vader als dochter gelezen. Dan heeft het zeker weten een positief vervolg ... mijn dochter kennende. ♥Greatz
Hoi Silan, Heb je nu een paar keer gebeld en je stelt me steeds weer gerust. Je krijgt duidelijk door hoe de situatie is. Hoop dat je voorspellingen uit komen. Ik wacht het rustig af. Je bent erg aardig en oprecht.
Hoi Silian, Heb heel fijn met je gesproken. Je krijgt steeds heel duidelijk door wat er gaat komen. Je geeft me veel vertrouwen en bent erg zuiver en lief!
Beste Silian, we hebben elkaar vandaag weer gesproken na zoveel maanden. Je blijft consistent. Bedankt dat je mij wederom hebt uitgelegd hoe de verbintenis tussen mij en V in elkaar zit. Dankjewel. Mooie reading! Hoop dat alles uit gaat komen. Ik spreek je volgende week weer.
:-) Beste Silian, dank voor je reading van vandaag. Gedurende het gesprek kon je mij steeds meer vertellen over de situatie. Ik heb niets verklapt, maar aan het einde van de reading kwam je tot de kern van de zaak. Ik ben IMPRESSED!! Jou reading geeft mij rust en een extra bevestiging dat het gevoel van mij over de situatie klopt. Je bent echt goed!!, en binnenkort bellen we elkaar weer wat mij betreft.
Top reading
Dankjewel voor je Reading je hebt heel veel gezien en mij tips gegeven. Erg goed
Silian, ik ben verbaasd dat je zoveel kon eruithalen uit de enigma tarot, het klopt helemaal en je heb goed gezien, wat is de beste voor mijn en mijn familie bedankt
erg duidelijk zeer treffend en actueel:-):-)

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P