Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Helderziend medium, Tarotiste

Paranormale deskundigheid:
Helderziend en Hoogsensitief, Medium en Spiritueel coach, ervaren Kaartlegster met Lenormand en Tarot, de I-Tjing en Nummerologie, Foto reading en Kruiden Remedies, Psychology.  
                                  ______________________________

Ik ben helderziend medium, je geboortedatum en mijn spirituele kaarten heb ik nodig als inleiding in het consult. Numorlogie door middel van de Kaarten en de grote Arcana.
Tijdens het gesprek krijg ik een helder beeld en boodschappen door die je inzichten en antwoorden geven over de situatie waarin jij je bevindt. Door mijn internationale ervaring en het werken met mensen in multiculturele- en zakelijke omgevingen heb ik een realistische manier van werken en een nuchtere kijk op spiritualiteit.

Naast mijn zakelijke carrière studeerde ik psychologie en kun je bij mij terecht voor sociale ondersteuning en spirituele coaching, waarbij ik ZEN methodes gebruik. Het I-Tjing orakel geeft inzichten aan de hand van de levenswijsheden die horen bij de situatie. 
 

Klantervaringen met Sabine
Geeft antwoord op vragen die niet zijn gesteld.
Goed consult gehad met Sabine.Ik wil niet met naam en toenaam bij reviews. Graag anoniem.Ze zette wel de puntjes op de i.
Thankx Sabine voor je duidelijke uitleg , ik laat het je weten of het inderdaad is uitgekomen je bent spontaan en eerlijk en wist de juiste dingen te benoemen nogmaals mijn dank!
Heel goed consult met Sabine gehad! Ik laat het je weten als wat je hebt gezegd over de toekomst uitkomt. :-)

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P