Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Helderziend Quantum Healer

Hallo lieve ziel! Aangenaam kennis te maken en welkom op mijn pagina.

Ik ben Kathye en ik ben een Helderziend Quantum Healer, Lichtwerker en Spiritueel coach. Al een behoorlijk aantal jaren help ik mensen met mijn gave, o.a. door het gebruik van Tarot kaarten en toepassen van Numerologie, waarin ik mijzelf focus op intuïtieve lezingen en energie voorspellingen.

Ik heb gemerkt dat dit voor veel mensen een frisse kijk levert op horoscoop voorspellingen en lezingen.

Mijn specialisatie's bevinden zich op het gebied van Zielsverbindingen (Soulmate's / Tweelingzielen), Energie Vibratie's, 3e, 4e en 5e-Dimensie vraagstukken, Astrologie, Numerologie, contact met overleden dierbaren.

Alles is energie en dat is waar ik, maar ook u en de rest van de mensen om u heen op reageren. De combinatie van de trilling in uw stem, de uitleg van uw probleemstelling en uw element teken (Aarde / Lucht / Vuur / Water), zorgen voor energie vibraties die het voor mij mogelijk maken verbanden te zien tussen verleden, heden en toekomst.

Graag help ik u een verklaring te vinden, oplossing te zoeken of opheldering te verkrijgen van uw probleemstelling of vraagstuk. (Innerlijke) blokkade's zijn er om opgelost te worden zodat niets uw groei en ontwikkeling (of die van uw naaste of familielid) in de weg staat.

Ik stuur u veel liefde en licht, en wellicht spreken we elkaar snel.

Kathye K.


Ps: I speak fluent English so conversation in English is also possible. 

Klantervaringen met Kathye
Zeer goed
Kathye heeft mij enorm geholpen. Ze kon mij zoveel helderheid geven, waar ik zo een behoefte aan had en die ik niet kreeg van mijn omgeving. Ik zal haar zeker weer bellen.
Heel bijzonder wat Kathye kan vertellen allemaal, wat ze leest uit de energie van mijn stem en wat ze ook ziet. Mooi gesprek en als een soort bevestiging van wat ik voel. Zo mooi. En zelfs meer info dan dat. Ik bel je graag nog eens. Ben ook benieuwd hoe het gaat lopen allemaal, maar ik blijf in het Nu... nog genoeg te doen
Kathye is een super goed medium dat snel alles doorkrijgt en ze geeft goede adviezen. Kan haar absoluut aanraden!

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P