In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Helderziend, helderhorend, fotoreading, kaartlegging

Al generaties lang is mijn familie gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met het bovennatuurlijke. Er word gewerkt met natuurlijke geneeskracht en staan dromen en geesten centraal.

Ik heb een liefde voor de spirituele wereld en alles wat daar mee te maken heeft. Deze liefde is al op 6 jarige leeftijd ontstaan toen ik voor het eerst tarot ontdekte. Iedereen in de familie wist al vroeg dat ook ik de gaven had en kwam geregeld vragen om advies.

Sindsdien heb ik mijn gaven als spirituele coach ontwikkeld. Ik ben helderziend, helderhorend en ben gespecialiseerd in kaartleggen en fotoreadings.

Klantervaringen met Do

12

Lieve Do, Dankjewel voor het fijne gesprek, je hebt me echt veel inzicht gegeven over de situatie en ik ga je advies opvolgen. Had wel gelijk gebeld hoor, maar hij nam niet op
he Do ik heb je vandaag gesproken en ben onder de indruk van je kunde. Je was spot on en heel erg prettig in gesprek. Met respect en een zuivere vorm van communicatie, echt top.
Do bedankt voor het fijne gesprek. Je hebt bevestigd waar ik zelf al mee rond liep in gedachten, betreft de negatieve energie van bepaalde mensen, die ik los moet gaan laten om zelf weer in mijn kracht te komen.
Hey Do, Heb je nu de 2e keer gesproken. Spot on en zonder oordeel. Super fijn gesprek! Dankjewel!
Dank je wel Do voor je meedenken/-voelen/en zien, daar kan ik mee verder ,en zeker toen de naam van het kruid kervel in mij bleef opkomen , was het beeld compleet . Fijn om dit aan je terug te koppelen. :-)
Dank je voor het gesprek, ik ga je vast vaker spreken! Tamara
Hele fijne gesprekken gehad met Do. Voelt goed aan, prettige stem.
Wow, haarscherp ❤️ Voor al je vragen waar je inzicht en duidelijkheid in wilt krijgen bel je met Do… de beste effer❤️
Net gesproken met Do. Wow. Ontzettend prettig gesprek en wat voelt zij alles goed aan. Zonder informatie te geven weet zij precies te vertellen wat er speelt, karakter te schetsen, problemen te benoemen en te adviseren wat wel te Doen en wat niet. Een uur later werd al iets bevestigd. Ik ga zeker vaker bellen!
Lieve Do, half december heb ik je gebeld. Ik had een vraag over de liefde. "Neem contact met hem op" zei je tegen me. "Dat vindt hij leuk". Ondanks dat ik het niet durfde heb ik je advies opgevolgd. Je hebt gelijk gehad: hij heeft echt super enthousiast gereageerd. Dank je wel voor je geweldige advies.

12

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P