In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Helderziend Medium -Cosmic Healer-Spirituele Coach

Als medium en healer mag ik je bijstaan op je levenspad in een medium consult en of healing op afstand voor mens en dier. In samenwerking met mijn Gidsen, mogen wij antwoorden en inzichten geven die je verder helpen op je levenspad.

Healing op afstand: In een healing gaan we aan de slag met datgene wat bij jou verandert mag of wat je graag anders wilt. Je mag een cosmic healing ontvangen, die doorwerkt op alle lagen van de ziel en in het dagelijks leven.

Ieder consult is weer anders en staat op zichzelf, je ontvangt precies datgene wat jij nodig bent. Helderheid, richting, handvatten en tools waar je direct verder mee kunt in het dagelijkse leven.

Samen met mijn Gidsen mogen wij je bijstaan op je pad.

Blogs:
Channelen

Wij zijn er voor jou en werken vanuit het licht met liefde.

Klantervaringen met Loni
Wat een helderheid en duidelijkheid mocht ik ontvangen met vragen over mijn zoontje,echt top!Zelf kreeg ik ook een geweldig consult van je, zo mooi.dankjewel,groetjes
Dankbaar voor de healing van Loni. Er zat een diepe, onverklaarbare angst in mij voor bepaalde fysieke klachten. Alsof ik klem zat.Deze angst blokkade is nu opgelost,verdwenen. Er is een groter vertrouwen in alles wat zich aandient in het besef dat het vóór mij is, niet tegen.Liefs,Marianne.
Loni is een ervaren en liefdevolle healer en coach. Ik voelde mij emotioneel en fysiek erg gesteund.De sessie onlangs, heeft op mij een diepgaande uitwerking gehad. Super veel dank hiervoor. Cecilia

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P