In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Helderziend Medium -Cosmic Healer-Spirituele Coach

Als medium en healer mag ik je bijstaan op je levenspad in een medium consult en of healing op afstand voor mens en dier. In samenwerking met mijn Gidsen, mogen wij antwoorden en inzichten geven die je verder helpen op je levenspad.

Healing op afstand: In een healing gaan we aan de slag met datgene wat bij jou verandert mag of wat je graag anders wilt. Je mag een cosmic healing ontvangen, die doorwerkt op alle lagen van de ziel en in het dagelijks leven.

Ieder consult is weer anders en staat op zichzelf, je ontvangt precies datgene wat jij nodig bent. Helderheid, richting, handvatten en tools waar je direct verder mee kunt in het dagelijkse leven.

Samen met mijn Gidsen mogen wij je bijstaan op je pad.

Blogs:
Channelen
Healing op afstand

Wij zijn er voor jou en werken vanuit het licht met liefde.

Klantervaringen met Loni
Loni is in/door mijn ervaring effectief; zowel op afstand als bij (fysieke) aanwezigheid. Hij heeft aan weinig informatie genoeg. In de omgang ervaar ik Loni als nuchter, prettig, correct en luchtig. Ik vind dat heel prettig. Dus 5 sterren.
Ontzettend fijne en Heldere ervaring, waardoor ik echt grote stappen vooruit kon gaan zetten.door de dingen op een totaal andere en mooiere manier kon gaan bekijken en gaan doen! Je hebt mij verlichting gebracht..dankjewel

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P