Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Helderziende - Heldervoelend - Kaartlegster

Lief medemens, welkom op mijn profiel.

Mijn naam is Victoria.
Van jongs af aan ben ik heldervoelend en helderziend.

Soms gebeuren er dingen in het leven waar we extra steun bij kunnen gebruiken. Ik wil je graag helpen met het vinden van inzichten en oplossingen wanneer je het moeilijk hebt.
Ik leg de lenormand en engelen kaarten met al mijn liefde.
 
Veel licht en liefde,

Victoria
 

Klantervaringen met Victoria

12

Victoria is ontzettend warm, eerlijk en duidelijk! Je springt er voor mij uit omdat je details kan meegeven. Alles is uitgekomen wat je voor mij zag, je verdient nog meer fans! Ik laat je weten of de ring om m'n vinger is gekomen. :-) Liefs xx
Je bent super ! :-)
Lieve Victoria. heb vanmorgen gesproken was erg onrustig maar je hebt me weer rust gegeven dank je , nu geduldig zijn , dan komt het allemaal goed , Dikke knuffel
Beste Victoria, Dank voor de reading van vanochtend. Alles wat je zei klopt. Ik heb bewondering voor hoe je de informatie door krijgt. Ik begrijp uiteraard dat ik zelf keuzes in het leven moet maken, maar soms is advies ook wel nodig om de keuzes te kunnen maken. Geduld is het toverwoord in mijn situatie. Spreek je snel weer. Groetjes!
Lieve Victoria, je bent zo krachtig en to the point. Steeds weer zei je het komt goed en op zo een rustige manier. En je hebt gelijk gekregen, hij is terug en anders. Je hebt me in de gesprekken altijd rust en kracht en vertrouwen weten te geven. Heel bijzonder ! Victoria is een topper! Liefs Anoniem
Dank je Victoria je hebt me vanmorgen weer ff rust gebracht , het vertrouwen heb ik dat alles goed komt , maar af en toe een up date van jou doet me goed dank je
Lieve Victoria. Dank voor het hele fijne gesprek, het voelde ontzettend goed. Je wist meteen alles te vertellen en bijna alles was waar, het enige wat ik niet kon plaatsen was een oudere dame/moeder en een nichtje om me heen, verder klopte alles, ik ben blij dat ik dit consult bij je heb gehad en hoop dat je voorspellingen uit gaan komen. Dank je lieve Victoria :-):-):-)
Victoria ik heb je nu een paar keer gesproken en het klopt echt exact wat je zegt. Je bent heel erg goed en ik ben super blij met je hulp. Het komt steeds uit wat je zegt. Heel erg bedankt en zeker tot snel! X
Lieve dame! Ik heb je al vaak gesproken laatste weken met hele treffende inzichten, wow! De keren dat ik dacht nou ik hoop dat het klopt wat ze zegt (wat ik me op dat moment even niet voor kon stellen) klopte ook daadwerkelijk! Rustig, super doorgrondend, super inzichten, rustgevend en ik hang op met een lach
Victoria, Heel veel dank voor je treffende juiste inzichten, oplossingen en ondersteuning en je licht en liefde, het heeft me goed gedaan en duidelijkheid gegeven, en tijdens en na het gesprek voelde ik al meer energie komen, om de volgende stappen te gaan zetten . Nogmaals dank ! :-)*****

12

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P