Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Helderziende - Heldervoelend - Kaartlegster

Lief medemens, welkom op mijn profiel.

Mijn naam is Victoria.
Van jongs af aan ben ik heldervoelend en helderziend.

Soms gebeuren er dingen in het leven waar we extra steun bij kunnen gebruiken. Ik wil je graag helpen met het vinden van inzichten en oplossingen wanneer je het moeilijk hebt.
Ik leg de lenormand en engelen kaarten met al mijn liefde.
 
Veel licht en liefde,

Victoria
 

Klantervaringen met Victoria
Dank je Victoria je hebt me vanmorgen weer ff rust gebracht , het vertrouwen heb ik dat alles goed komt , maar af en toe een up date van jou doet me goed dank je
Lieve Victoria. Dank voor het hele fijne gesprek, het voelde ontzettend goed. Je wist meteen alles te vertellen en bijna alles was waar, het enige wat ik niet kon plaatsen was een oudere dame/moeder en een nichtje om me heen, verder klopte alles, ik ben blij dat ik dit consult bij je heb gehad en hoop dat je voorspellingen uit gaan komen. Dank je lieve Victoria :-):-):-)
Victoria ik heb je nu een paar keer gesproken en het klopt echt exact wat je zegt. Je bent heel erg goed en ik ben super blij met je hulp. Het komt steeds uit wat je zegt. Heel erg bedankt en zeker tot snel! X
Lieve dame! Ik heb je al vaak gesproken laatste weken met hele treffende inzichten, wow! De keren dat ik dacht nou ik hoop dat het klopt wat ze zegt (wat ik me op dat moment even niet voor kon stellen) klopte ook daadwerkelijk! Rustig, super doorgrondend, super inzichten, rustgevend en ik hang op met een lach
Victoria, Heel veel dank voor je treffende juiste inzichten, oplossingen en ondersteuning en je licht en liefde, het heeft me goed gedaan en duidelijkheid gegeven, en tijdens en na het gesprek voelde ik al meer energie komen, om de volgende stappen te gaan zetten . Nogmaals dank ! :-)*****
Eerlijk en duidelijk
Lieve Victoria, dank je voor je gesprek! Wat had je het toch meteen goed zonder dat ik nog maar iets verteld had!! Je wist precies te vertellen waar ik mee zat. Ongelofelijk goed van je!! Je wist me gelijk tot rust te brengen met je energie!! Ik hou je zeker op de hoogte! Veel liefs en zeker tot gauw! Sara:-):-):-)

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P