Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Helderwetend medium, contact met overledenen

Wat fijn dat je mijn profiel leest. Al meer dan 10 jaar ben ik praktiserend in mijn eigen praktijk. Mijn kracht ligt in het contact maken met overledenen dierbaren en het lezen van je energie. Met mijn zintuigen voel ik in op je overleden dierbaren, of energie via je naam en probeer daarbij feiten en bewijzen te geven zodat jij weet dat het om je overleden dierbaren gaat. Tevens mag ik mooie boodschappen doorgeven die van jou op dit moment van toepassing zijn of zelfs in de toekomst kunnen liggen.


Wanneer de reading over jezelf gaat heb ik niet meer dan een naam of je energie nodig je hoeft geen vragen te stellen, maar het mag wel. Wanneer het gaat om een overleden dierbare verstrek me dan helemaal geen informatie geen foto en geen naam alleen een simpel ja of nee als je de informatie herkent. Als medium werk ik voor jou, het is niet de bedoeling dat je me van informatie gaat voorzien. Hoe minder informatie jij me geeft hoe beter het contact zal zijn met de overledenen.


Mis jij een overleden dierbare? Wil je graag weten of ze nog bij je zijn of hoe het met ze gaat? Het kan zijn dat jij je niet helemaal gelukkig voelt met je werk of binnen je relatie. Er zijn altijd alternatieven. Wat kun jij dan veranderen in je leven, en hoe kan ik jou daarbij helpen?

Welke vraag je ook inzichtelijk wilt hebben of twijfel je ook hebt, ons warme en prettige gesprek zal maken dat jij je gehoord en begrepen voelt.

Tevens krijg je tijdens ons gesprek indien je wenst altijd een gratis healing of Engelenkaartje!


Tevens heb ik ook een Blog geschreven die op de website van In-syn te lezen is.

Klantervaringen met Daniëlle
Sorry Danielle, mijn credits waren op. Sluit me aan bij het bericht hieronder....Supergoed!! Zonder dat ik iets vertelde, zat je gelijk goed!! Dank je wel! Ik bel.jou zeker terug. Gr. Bianca
Sprakeloos.... Zonder iets te zeggen, dan alleen mijn naam, klopte alles van wat je zei. De steun die ik daardoor voelde deed me zo ontzettend goed. Dank je wel.

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P