Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Heldervoelende spiritueel coach rouwverwerking

Ik heb veel ervaring in het beantwoorden van relatievragen, vragen over hooggevoeligheid, levensvragen, depressie en rouwondersteuning.

De combinatie van heldervoelen, mediumschap en kaartlegging, zorgt ervoor dat je liefdevolle informatie krijgt, inzicht in jouw situatie. Soms krijg je inzicht in een situatie die zijn wortels al heeft in je kindertijd, en soms zelfs nog verder, in eerdere generaties. Zo kan er een heel ander begrip ontstaan voor je situatie, vraag of probleem. Inzicht geeft een nieuw uitzicht!

Ik ben opgeleid tot sociaal pedagogisch hulpverlener, ik heb spirituele psychologie gestudeerd en ben gediplomeerd wandelcoach. Verder heb ik verschillend cursussen en workshops gevolgd op het gebied van intuïtieve ontwikkeling en mediumschap. En ik ben een geboren healer.

Inmiddels heb ik veel mensen verder kunnen helpen door inzicht, advies en begeleiding te geven.

Ik zit graag klaar om ook jouw vragen te beantwoorden. Welkom!

Klantervaringen met Eefje
Lieve Eefje, Ik heb twee keer om advies gevraagd, je luistert goed en hebt een heel goed gevoel en inzicht. Het heeft me ontzettend geholpen om me niet meer alleen te voelen en vooral te kunnen groeien. hartelijke groet, Beerdje
Heel fijn gesprek gehad. Antwoord gekregen op mijn vragen en daarnaast kon Eefje ook andere dingen aan mij vertellen die wel speelden maar die ik niet vroeg. Top!

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P