Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Spiritueel coach en tarotist

Specialisaties:
Kaartlegging met betrekking tot alle levensvragen. Inzichten en advies door middel van kaartleggingen in relaties, eigen groei en ontwikkeling.
Kaartleggingen voor naaste in uw omgeving.

Maatschappelijke deskundigheid:
Oplossingsgericht werken, Spiritueel Coach en Intuïtief Gesprekspartner in situaties als; alcohol en drugs verslaving, liefde- en relatieproblemen, problemen met uw kinderen, bedrog, problemen met uzelf te uiten, depressie, gebrek aan zelfvertrouwen, burn-out, bewustwording van uw eigen handelen.

 

Hallo, mijn naam is Lissy.

Vanaf jongs af aan voelde ik al dat ik meer met mijn intuïtie kon dan met mijn verstand.

Dat juist door goed naar me zelf te luisteren, ik verder in het leven kwam en ook dingen al op voorhand wist. Dit ontwikkelende ik gedurende mijn levensjaren en ben hier steeds sterker in geworden. Ik heb mij gespecialiseerd in de tarot legging van het Keltisch kruis en het hoefijzer. Ik ben direct en kom vrij makkelijk tot de kern van datgene wat u bezighoudt.

Door mijn ervaring als orthopedagoog en begeleider ben ik mij steeds meer bewuster van het spirituele gaan worden. Als we kijken naar ons gedrag verklaren we dat vaak met ons verstand, maar hoe zit het dan met ons gevoel?

Psychologen willen het gedrag veranderen, maar ik ben er juist voor om gedrag een andere richting in te sturen. Omdat ik zelf meer inzichten wilde in mijn dagelijks leven en in het leven algemeen, ben ik gestart met tarotkaart leggingen.

Dit doe ik nu een aantal jaar waarin ik mij vooral specialiseer in het Keltisch kruis en het hoefijzer. Deze leggingen laten mij zien hoe u in het leven staat, wie u bent en wat er nog komen gaat. Deze leggingen zijn bedoelt om u zelfvertrouwen te geven, aan te geven hoe u in het heden erin zit en hoe u de toekomst te gemoed gaat. Soms weet u diep van binnen wat het antwoord is, maar helpt het u om hier hulp bij te krijgen.

Bij mijn leggingen is niets goed of fout. Ook dag leggingen zijn een prima keuze.
Uw vragen zijn voor mij het belangrijkste.
Fijn om samen het gesprek aan te gaan en mooie leggingen te kunnen creëren.

Tevens heb ik ook een Blog die op de website van In-Syn te lezen is.

Liefs,

Lissy

Klantervaringen met Lissy
Hoi Lissy, Even een bedankje voor je mooie consult. Fijn gesprek met jou gehad. Voelt echt vertrouwd. Groetjes
Beste Lissy, Je hebt mijn ogen open gedaan. Ik was best sceptisch in het begin. Je begon over mijn verleden en dat had ik niet verwacht. Op veel vragen antwoorden ik nee, maar dit kwam denk ik omdat het te dicht bij kwam. Je voelde me precies aan en dat is iets wat best af kan schrikken. Je kaarten hadden zo gelijk!!!! Ik wil je bedanken voor je wijsheid en je eerlijkheid ook al is dat soms moeilijk te aanvaren. Ga alsjeblieft door waar je mee bezig bent want je bent echt puur. Dank je wel.
Lieve Lissy, wat heb je mij een mooie tarot reading gegeven. Veel wat je zei kon ik plaatsen, ik begrijp nu meer wat er aan de hand is en dat geeft mij rust.

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P