In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Helderhorend spirituele engelen healing

Hallo lief medemens,

Ik ben Jacqueline en ben al vele jaren werkzaam op spiritueel vlak. Ik ben helderhorend, -ziend en -voelend. Al vanaf mijn vierde jaar zag ik engelen en overledenen. Ik leg alle soorten kaarten, maar werk het liefste met de engelenkaarten. Ik werk samen met de engelen, gidsen en het universum. Via hen krijg ik mijn informatie door (confronterend), maar wel op een liefdevolle manier. Ik ben eerlijk, liefdevol en zuiver.

Ik wil je helpen bij het verkrijgen van inzichten in het waarom van levensgebeurtenissen en dat je er op een positieve manier mee kan omgaan. Je bewuster wordt en je lichaam, geest en ziel op een hoger plan komen. Je krijgt meer rust en ontspanning in je dagelijks leven en je komt energetisch meer in balans. Door meer in contact te komen met jezelf, jouw innerlijke kracht, kom je meer in verbinding met anderen en kun je een bewuster en een tevreden leven leiden.

Als ik je een healing  geef kun je verlichting van pijn ervaren en is er ontlading van stress. Negatieve emoties kan ik met een engelen healing gaan opruimen. Je ervaart een diepe ontspanning en meer innerlijke rust. Je kunt je gesteund voelen met betrekking tot de toekomst, omdat je oude patronen doorbreekt en een betere verbinding krijgt met jezelf.

Engelen en edelstenen (kristallen) zijn mijn waardevolle helpers. Samen met hen kan ik krachtige energieën doorgeven. Ik communiceer met engelen, gidsen en het universum om de juiste inzichten voor je te krijgen.

Beheers het dagelijks leven met creativiteit en liefde, laat je hart spreken en stromen met het leven. Ben je klaar?

Dompel jezelf nu onder in nieuwe dimensies van bewustzijn. Vrede, geluk, evenwicht, vertrouwen, vreugde, tevredenheid, dankbaarheid en eenheid zijn dan je constante metgezellen.

Blogs:
Kristallen - Uitleg Maansteen

Hartelijk groet, Jacqueline

Klantervaringen met Jacqueline

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P