In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-4004958 VIA CREDITS 02-4004958 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

 • demo

  Vanaf 2008 is In-syn een bekend platform, waar op kwaliteit en integriteit gescreende consulenten met jarenlange werkervaring op spiritueel, paranormaal en sociaal maatschappelijk vlak heldere consulten geven.

  Stel gerust je vraag en raadpleeg één van onze ervaren consulenten.
  Zij helpen je integer, vertrouwelijk en anoniem.

 • demo

  Benieuwd naar de In-syn blogs?

  Lees het laatste blogitem “Huilen mag” geschreven door “Jade

Ga naar home om de profielen van beschikbare consulenten te zien

Relatie met een narcist - onvoorwaardelijke liefde

Ik ben nu, ik ben hier. Ik geloof in mezelf, ik sta achter mezelf en sta in voor mezelf. Ik vertrouw op mezelf, ik steun mezelf en ik geef mijn grenzen aan.
Dit zijn de woorden die ik de laatste jaren vaak hardop en in mezelf tegen mezelf heb gezegd. De realisatie dat ik dit voor mij moest doen kwam op een moment dat ik dacht dat alles eindelijk een keertje lekker liep. Toen weer een hobbel, weer een blokkade. Een blokkade die er waarschijnlijk al die tijd al zat, maar die zichzelf op dat moment kenbaar maakte. Op een moment dat daar plek voor was en gelukkig maar.

Het besef dat ik er altijd voor een ander ben geweest en niet voor mezelf sloeg in als een bom. Hoe heb ik mij zo in de steek kunnen laten? Uiteraard waren er lessen die ik heb moeten leren maar dit was een blindheid. Een stukje onbewust-zijn dat ik nog niet eerder ben tegen gekomen. Het was ook een mooie realisatie, want zonder ‘mij’ ben ik er niet. Kan ik niet functioneren. En er dus ook niet voor een ander zijn zoals ik dat wil. Zoals ik voel dat ik er voor een ander ‘moet’ zijn. Anderen helpen om zichzelf te leren helpen betekent als eerst dat ik continu aan mezelf moet blijven werken. Uiteraard dien ik eerst mijzelf te kunnen helpen. Dit voelde in eerste instantie als een stukje egoïsme maar dat is het niet. Ik heb namelijk geen keus.

Wat het ook is dat ik aan een ander wil geven, dien ik eerst aan mezelf kunnen geven. Zonder voorwaarden, zonder oordeel en met begrip, aandacht en veel liefde. Dit kost tijd en geduld, maar dan werk je ook ergens naartoe. Naar een gezonder, gelukkiger en beter mens die overloopt van onvoorwaardelijke liefde, maar die eerst moest leren dit aan zichzelf te geven.relatie met een narcist, onvoorwaardelijke liefde
 


Misschien vraag je je af hoe het zover heeft kunnen komen dat ik er zo lang over heb gedaan om tot dit zelfbesef te komen? Dit komt onder andere vanwege het feit dat ik 10 jaar lang een relatie met een narcist heb gehad. Ik ervaar en draag hier nog dagelijks de consequenties van. Als een hoog sensitief persoon bleek ik erg ontvankelijk voor de charmes van een man die niets goeds met me voor had. Deze hooggevoeligheid,  tezamen met de rest van mijn persoonlijkheid, maakte dat deze relatie bijna mijn ondergang is geworden.

De belangrijkste reden dat ik coach ben geworden (en dat ik mezelf verder ben gaan ontwikkelen en ook zal blijven ontwikkelen) is omdat ik een missie hier op Aarde heb. Een missie, een doel om onvoorwaardelijke liefde te verspreiden zoals de universele liefdesenergie dat van mij verlangt. Als een engel die zijn of haar boodschap komt verspreiden. Dit zal ik ook doen op een liefdevolle, zachte, soms strenge maar altijd rechtvaardige en niet-oordelende manier.

862 Klanten hebben de consulenten van In-syn gemiddeld beoordeeld met een 4.2/5