Chat via credits - 1 credit/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits NL 0909-5010707 - €0,90/min 0909-5010707 - €0,90/min

Koop In-syn CREDITS

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS 02-8088058 VIA CREDITS

Koop In-syn CREDITS

Astroloog, kaartlegster, horoscopen

Mijn naam is Irma en met Astrologie help ik je verder met jouw levensvragen.

Paranormale deskundigheid

Psychologische Astrologie, Intuïtieve Astrologische Kaarten. Geboorte-Jaar-Maand-Relatie- Kinderhoroscopen.

Met een Persoonlijke Horoscoop of Intuïtieve Astrologische kaarten help ik jou antwoorden te vinden op vragen over jouw gezin, opvoeding, ouderschap, relatie, echtscheiding, werk, stress, burn-out, financiën en verdriet.

Astrologie laat zien hoe mooi en krachtig je bent en welke keuzes er voor jou Nu en in de toekomst liggen, die bij jou passen. Met veel passie maak ik al jaren horoscopen voor klanten.

Wil jij ook een persoonlijke Maand of Jaar horoscoop?

Dan heb ik jouw geboortedatum-tijd-en plaats nodig. We kunnen ook samen Intuïtieve Astrologische kaarten leggen. Intuïtieve Astrologische kaarten maken jouw onbewuste behoeftes helder. Ik heb voor jou een luisterend oor, ben warm en hartelijk, sterk aanvoelend en praktisch.

Maatschappelijke deskundigheid

  • Astroloog, Gezinscoach, Mental-Motivatie Coach, Management en communicatie trainer
  • Loopbaanbegeleider en Outplacement Consultant
  • Psychologische Astrologie ( 3 jarige opleiding)
  • Basisopleiding OPQ/OT bij SHL (uitvoeren van psychologische testen)
  • Opleiding Effectieve communicatie met kinderen en pubers van Dr. Thomas Gordon methode gevolgd

Specialisaties

Alleenstaande ouder, Angst, Assertiviteit, Bindingsangst, Burn-out, Blokkades opheffen, Mental en Motivatie Coaching, Faalangst, Financiële zaken, Stress, Echtscheidingsproblematiek, Opvoeding, Ontrouw en Overspel in de Liefde, Problemen in de opvoeding, Pubers, Relatieproblemen, Financiële zaken, Relatie problemen, Pesten, Ontslag, Sollicitatietraining, Problemen op het werk, Uitkering, Verlatingsangst, Verwerking van verdriet, Toekomst Voorspellen, Werk en Carrière.

 

Onze bron van wijsheid

Allemaal hebben we, diep in ons, een bron van wijsheid. Een bron die geeft wat we nodig hebben en nooit opdroogt. Het enige dat we moeten doen, is de toegang tot die bron vinden. Met een horoscoop kunnen we deze “bron” gaan herkennen. Na een horoscoop analyse voel je je rijker en sterker en hebt weer ‘’zin’’ in het leven. Astrologie laat je ervaren hoe je eigen groei-en individuatieproces zich ontvouwd. Je begrijpt je eigen levenspad op een veel dieper niveau.

Horoscoop

De geboortehoroscoop is de blauwdruk van deze psychische inhouden. De nadruk ligt niet op voorspellen, zoals de horoscopen in de bladen, maar op het herkennen van gedragspatronen in de mens, zowel blokkerende als voedende patronen. Deze astrologische methode biedt mogelijkheden om gedragspatronen te gaan herkennen en daardoor bewustere keuzes te maken in je dagelijks leven.

Soms begrijpen we niet waarom een verandering ons overkomt, je vecht ertegen, maar waar vecht je eigenlijk tegen? Uiteindelijk tegen jezelf en tegen het feit dat iets loslaten ‘’pijn’’ doet. Dan is een horoscoop een fantastische manier om inzicht te krijgen dat dit juist een nieuw begin is. De enige zekerheid die je hebt is dat alles onzeker is. En dat maakt het leven nu juist zo aantrekkelijk. Ben je benieuwd wat er op jou ligt te wachten?

Een nieuw begin

Begin vandaag met een nieuwe toekomst waar je inzicht in hebt. Een toekomst die je zelf kunt invullen en begrijpen. Een sprankelend nieuw begin.

Uiteraard zal alles wat je mij vertelt in alle vertrouwelijkheid tussen ons blijven. Dat spreekt voor zich en daarbij zal ik nimmer oordelen / veroordelen. Ik ben een zeer ervaren astroloog en coach en heb voor jou een luisterend oor, ben warm en hartelijk, sterk aanvoelend en praktisch.

 

Een liefdevolle astrologische groet, Irma

Klantervaringen met Irma
Irma klinkt ontzettend helder en positief. Ze is zeer ervaren met het lezen van je Astrologie in combinatie met je hulpvraag. Een aanrader!
Was weer een super mooi gesprek. Zeer accuraat met lezen van geboortehoroscoop. Weer veel inzicht en helderheid verkregen. Ik bel zeker vaker met U. Ga zo door zeer waardevol advies. Lieve groet Dana
Heb een heel fijn gesprek met je gehad en ben blij met de bevestiging die ik kreeg. Het grote plaatje in het geheel is ook vrij duidelijk. Dank.

Schrijf een review

(1=Slecht | 2=Matig | 3=Gemiddeld | 4=Goed | 5=Zeer goed)
:-);-):-D:-s:-/:-O:-(:-(:-@:-P